Is Gay Ok???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"zasto je prema tome muskarac koji ima analni seks sa zenom, manje ***** od onoga koji ima analni seks sa muskarcem?"

zato što se nečija seksualnost određuje sa mnogo drugih stvari, a ne samo time ko koju rupu preferira.
Po citiranoj logici, ljubljenje nas sve deklariše kao biseksualce..

nije adekvatno citiranoj logici.
ali, ako se sa muskarcem ljubis jezikom u usta onda imas homo sklonosti.ili ne?
poljubac u obraz ne moze da se definise isto. ili moze? ne znam ti si musko, recimo, pa mozes da mi objasnis.
sta cemo sa Judinim poljupcem?
ajde vi ste dosegnuli sva svetska i svemirska znanja posto j.ebete ko besni. sve i u sve rupe.
objasnite mi seksualnost,molim.
da li je seksualnost samo puko zadovoljavanje i drndanje ili je odredjena mnogim drugim stvarima?

gustav :lol:
aleksa gustav
:lol: revolucija foruma
aleksa postavlja nove temelje
mislim odlepitis
ne zelis da znas gde sam bila
samo se nadam da cu se vratiti.
nisam citala aleksu pa ne mogu da cenim od koje je bolesti oboleo
ako bas treba pocecu.

..davno je prošlo vreme kada sam seks delio na oralne, analne, ovakve ili onakve.
To vreme je zamenilo neko drugo, gde se ulazak u Nekoga i primanje tog nekoga u sebe ne određuje qrcem ili bili čom drugim.

Želja da uđeš u nekoga, i da ostaneš u njemu, da Budeš. Da budeš u svemu njegovom/njenom. Mozgu, očima, ustima, sisama, pitčci, dupetu, rukama, nogama, uzdahu, izdahu, mirisu, ukusu. Želja da ga pojmiš u Sebe svim svojim bićem udahneš, postaneš On/Ona.

U tom smislu me apsolutno ne interesuje da li sam ili da li je taj neko sodoma (il gomora). Jedino što me interresuje je Sve njegove. tj. njeno.

Nadam se da nisam bio nejasan..

jock bugi
ti si meni jasan kao suncan dan.
sto si ti meni sad to objasnjavao
el mislis da imam problem sa emotivnom inteligencijom?
ili si hteo da se pohvalis kako sve nesto znas
ljubi tebe struja
u kovrdzu na vratu ušinutom

baj d vej
.
el ste culi vi za oksitocin i vazopresin?
mislim da su oni zasluzni za taj svemmirski osecaj ulazenja u drugo bice koje ga luci, a ne kroz analne puteve.

heh..heh..

smile.jpg

Evo ovako...
Bio sam sa ribom tri godine,zamalo brak...Onda se pojavio on i eto nas vec dve i po godine zajedno..

I zasto su dve ribe OK a dva tipa nisu? Mislim da njih dvojica imaju medjusobno vise stvari da rade nego njih dve,zar ne???

U principu sam poprilično tolerantna i uopšte me se ne tiče šta ko radi u svom krevetu....
Ali sinoć sam pogledala film Brokeback mountain i moram priznati da mi je bilo jaaako teško da se uživim....mislim, sve ja to prihvatam, ali stvarno ne mogu da shvatim...kakav to klik treba da se desi u glavi? Ili možda i nije 'klik', možda je jednostavno urođeno? Nisam sigurna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back