Бруталност околине према инцелима

Blago tebi, srećan si čovek, ako nisi odrastao u društvu u kome su izopšteni oni koji ne piju alkohol, u kome nisu kul oni koji probaju drogu zbog avanture, u kome se ne kaže nije muško bez sto kila i bolje da ljulja nego da žulja, ali normalno da ste se uhvatili za primer dodat radi karikiranja. Svaki put kada je pomenuta tema nevinosti još od srednje škole ti ljudi su nazivani bolesnicima, nesposobnima, šugavima. A nažalost zbog zaposlenja sam imao priliku da čujem decu koja jedna drugom govore incelu kao uvredu.

To što se nešto ne dešava u tvom okruženju ili ga ti ne vidiš, ne znači da ne postoji.
То се, наравно у окружењу нормалних људи скоро никада не дешава. А то што ти то видиш, иако је тотална реткост, то је зато што о томе размишљаш. Доказ томе да о томе често размишљаш, много чешће него што би требало је и твој ницк и твој аватар. Разумем ја да је твој ницк и аватар шаљив, али си од свих могућих шаљивих никова и аватара изабрао онај о коме често размишљаш. А прича о Чеду и инцелу је јединствена интернет прича. И то што наводиш у реалном свету постоји са, можда 1 %, док на интернету постоји 90 %. Ипак, интернет није реални свет.

И без примера којим си карикирао, сви остали примери су изузетна реткост, а не правило (или законитост како би ти да представиш).

У свакој причи о инцелу на интернету, нађе се и Чед.

Опусти се мало. Постоји много више од света него што су популарне интернет поделе.

(ево једне слике инцела и Чеда / твог ницка /, а има их безброј на интернету).

jr8auuglwjv21.jpg

Prvi puta sam cuo za izraze incel i chad.
S vremena na vreme upadam u (meta)fazu nevoljnog celibata, mozda u sebi imam frustraciju manju ili vecu, ali nemam potrebu da k'enjam kao placip*cka po internetima, pateticno pljujem zene ko neki a odmah bi da ih yebu ako bi im dala,
Ali svidja mi se taj naziv vevoljni celibat.
Ovo incel, podseca na incest, ne bih bas preporucio njegovu uporabu, pogotovo u ruralnim sredinama Srbije.

То се, наравно у окружењу нормалних људи скоро никада не дешава. А то што ти то видиш, иако је тотална реткост, то је зато што о томе размишљаш. Доказ томе да о томе често размишљаш, много чешће него што би требало је и твој ницк и твој аватар. Разумем ја да је твој ницк и аватар шаљив, али си од свих могућих шаљивих никова и аватара изабрао онај о коме често размишљаш. А прича о Чеду и инцелу је јединствена интернет прича. И то што наводиш у реалном свету постоји са, можда 1 %, док на интернету постоји 90 %. Ипак, интернет није реални свет.

И без примера којим си карикирао, сви остали примери су изузетна реткост, а не правило (или законитост како би ти да представиш).

У свакој причи о инцелу на интернету, нађе се и Чед.

Опусти се мало. Постоји много више од света него што су популарне интернет поделе.

(ево једне слике инцела и Чеда / твог ницка /, а има их безброј на интернету).

jr8auuglwjv21.jpg
Još jednom kažem, blago tebi.

Prvi puta sam cuo za izraze incel i chad.
S vremena na vreme upadam u (meta)fazu nevoljnog celibata, mozda u sebi imam frustraciju manju ili vecu, ali nemam potrebu da k'enjam kao placip*cka po internetima, pateticno pljujem zene ko neki a odmah bi da ih yebu ako bi im dala,
Ali svidja mi se taj naziv vevoljni celibat.
Ovo incel, podseca na incest, ne bih bas preporucio njegovu uporabu, pogotovo u ruralnim sredinama Srbije.
Ma ljude mnogo ebu algoritmi na netu. Izađeš u realan svet, pričaš sa ljudima, nađeš, hobi ili dodatni posao, družiš se , saradjujes sa okolinom i vidiš da je 99.99% stvari sa interneta glupost i mašta. U najčešćem slučaju glupa mašta. Dobar deo populacije koristi internet za neki posao, i gledanje smešnih klipova i ne zanimaju ih "trendovi" sa redita i slične gluposti.

Još jednom kažem, blago tebi.

Ti druže moj naduvavaš stvari, vršiš projekcije, spinuješ . To bi ti bilo kao kad bih ja prilikom šetnje u parku video da neki lik šutira svog psa i onda na forumu otvorio temu - zašto većina ljudi udara svoje svoje kućne ljubimce, iako bar 98-99 % ljudi to ne radi, ogromna većina ih mazi i pazi.
Da ne govorim o tome da po pitanju nevinosti ti niko nije držao sveću, niko ne može da zna jesi li kreso ili nisi. A i ako te pitaju - ti kažeš jesam.
Tvoji postovi su nerealni, shvati.

Jeste, ljudi su nerealni i onda su frustrirani.

I onda pišu kako žene samo vole novac, jer gledaju samo sponze koje su obino prvlačne i koje se daju za novac. A to je liga daleko iznad njega. Ok, onda je frustriran što nema novca za njih. Ali novac se ne lepi na slabiće takođe... Osim toga, zgodna riba teško da će biti sa nekim smotankom ili osobom sa gorčinom, čak i da ima više novca, ali ne, ne, novac ne ide sa takvima. Mada.. ako su nasledili recimo mogu biti izraziti idioti i opet da ih žene izbegavaju.

Sve u svemu da, ide se na ono što je iznad njih.

Не слажем се. Нема то везе са тим колико су ти високи критеријуми ЈЕР ја сам на свом давнашњем искуству лоцирао један заједнички проблем свих инцел-а и самаца са високим критеријумима који врло просто објашњава зашто не могу да нађу срећу са неком девојком, а то је - закон вероватноће. Врло просто.

Ако имаш преузак круг људи са којима комуницираш, ако имаш скроман број догађаја на којима присуствујеш годишње самим тим ти се математичка вероватноћа да упознаш неку девојку смањује јер какав год да си сигурно ћеш наћи неку девојку по својој мери ако ти математика да довољан број шанси да вероватноћа почне да ради за тебе и зато неки тамо крезо вода добру цупи, а ти спортиста, висок, леп чамиш сам. Чак се не ради ни о м*удима, памећу или шарму, квалитетима већ је једноставно тај крезо довољно мобилан, креће се и онда га математика испоштује и набаци му цупи какву нико не би претпоставио да он може да има, а ти везујеш себе за пар тачака у простору и очекујеш да мојсије раздвоји море јер једина шанса у тој ситуацији ти је чудо тог типа.

То је убедљиво највећи проблем свих људи који не могу да нађу одговарајућег партнера/партнерку.
Ако се затвориш у свој свет, тај свет ти постаје сопствена тамница.
Тако да уопште није проблем у превисоким критеријумима већ у простом закону вероватноће и ако га испоштујеш онда ћеш спонтано кроз причу у друштву бити спојен са неком коју ћеш привући такав какав си. Зато у природи готово да нема нема животиње која је сама цео живот јер оне се инстиктивно повезују, а људи су једина бића која су у стању да пригуше сопствене инстикте вољно или невољно

Poslednja izmena:

Back