Is Gay Ok???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S3700075-1.jpg

S3700076-1.jpg

Ispricaj nam sve o tome:-D
Ja bih bas volela da imam dva gej druga ili bar jednog da me gleda kao prijatelja, bez trunke sexualnih vibracija... e... to bi bilo prijateljstvo... mozda... valjda.... ne znam...

ako mi se bude pricalo spomenucu
sada me mrzi
gej su meni bili svakodnevnica godinama
interesantni su,zato i jesam ovakva negde u ponasanju
setila sam se toga pre neki dan
sa ogromnim osmehom
boze kako covek lako zaboravlja
i najbolji drugovi i drugarice
cak i ljubavnici,ali ne najbolji

Ja bih bas volela da imam dva gej druga ili bar jednog da me gleda kao prijatelja, bez trunke sexualnih vibracija... e... to bi bilo prijateljstvo... mozda... valjda.... ne znam...

Mnoge devojke to zele. Znam jednu kojoj je drug gay. Skoro joj je poklonio sjaj za usta uz izjavu kako taj sjaj chini usne punijima i kako je extra...
Uzas. Meni su fuuujjjjj..

a neee
kako se samo varate
gay drug je gora drugarica od bilo koje
ne daj boze da se primi na tvog frajera
ozbiljno, ne zezam se
mogu da budu ljubomorni kao nijedna zena
da prave spletke kakve ne mozes da zamislis
dakle ne zavaravajte se da su gay drugari super drugarice
nisu

:lol:
kakav skenj sada
a?
nema se pojma sta da se kaze
mislilo se da struja lupa
i sada sta se sada misli
da li stvarno lupa
ili prica ozbiljno
u jeeeeeeeeeeeeeeee

Moj najbolji drug je gay i iako sam to odavno znala, generalno, nije mi smetalo. Jedina stvar koja mo je smetala je njegova faza dovodjenja kojekakvih likova u staro drustvo. Niko od nas nije dovodio frajere dok se veza malo neucvrsti a on ga je bas preterao. Zamolili smo ga da prestane sa time. Sad ima stalnu vezu tako da se smirio. Za sve ostalo mogu da kazem da je stvarno covek za postovati. Prijatelji smo 15 godina i nadam se da cemo to i dalje biti, iako je on u drugom gradu i retko se vidjamo.

sta ja?
pa znam
takav je bio taj gay
rekao mi u lice
a bio pravi pravcijati
radio i za pare
a bio bas naocit
nije bio ni feminiziran
zasto pisem u proslom vremenu?
zato sto je to bilo jako davno
pre moje n.e.

meni bivsi sef bio homoseksualac... i nije los sef bio... svako tu gledao svoja posla... pricao mi kako is'o u njujork... u neko selo sto su samo homoseksualci tamo... a ja, odma' zamisljam, kako oru njive... i kopaju baste... sa sve ruzicastim motikama... pa sta? selo je to, nije lose... i ja sam sa sela... centras... mahala rulz... oni sa periferije pokusavaju da preotmu teritoriju... al' smo se mi naoruzali sa cokama... i vezbamo... ne propustamo premijere brus lija u bioskopu... dzeki cen... zan klod van dam... cak noris... koji je izbio i samog djavola... jel se secate vi toga? al', nije samo na snagu... nego ga je i nadmudrio...

Jedan bivsi od mog druga mnogo zgodan lik. Doveo ga drug u drustvo i taj me pogledao bas onako muski. Kazem ja drugu , taj voli i zene.... I raskinuse oni...Prodje tome godina. Kad ti njegov bivsi seta curu u gradu. E to mi bas gnusno. Taj bas nebira. Nije dosta sirotici sto su joj konkurecija druge zene nego sad mora da se takmici i sa muskarcima :)))!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back