Iron Maiden

Godinu dana odnosno 6 meseci od moja 2 vantelesna iskustva zvana Somewhere Back in Time!
cool1.gif

Pozdrav svima.Ja sam nov na forumu.
Moja omiljena pjesma od Iron Maidena je 2 minutes to midnight,a posle nje najvise volim da cujem Fear of the dark.
Tekstovi im nisu losi uopste.Imaju smisla.
Pored njih volim da slusam i ostale matal grupe narocito metallica-u,ali o njoj u drugoj temi:)

ja ih slusam godinama,i i dalje mi je omiljena Number of the beast....onaj vrisak....uf, vrati me u neko davno vreme,kad su na nekom rodjendanu posle gomile narodnjake slucajno pustili ovu pesmu, bio sam srecan kao malo dete :)

Casu mlijeka pa u krevet...to ti je moja preporuka;)
Dobre su i pjesme Run up to hills i Number of a beast.Ja inace ne volim nesto specijalno Iron Maiden ali imaju kvaliteta.
Long live metal:D
Kako nisi rekao da je dobra Ancient Mariner? I nije Run up to hills, nego RUN TO THE HILLS !
Čoveče Nicko kao da lupa po šerpama, Clive Burr je meni bio bolji mnogo.

Nije baš tako,mislim da Niko lupa kao po šerpama.Dobar je Niko.Ali je Kliv bolji.Po mom mišljenju.

Poslednja izmena od moderatora:
Čoveče Nicko kao da lupa po šerpama, Clive Burr je meni bio bolji mnogo.

Nije tacno, Nicko je MNOGO bolji, i ako je Clive isto extra...Nicko je u top 5 metal bubnjara... btw, slozio sam se sa boskkom da postoji bar 70 boljih pesama od Fear Of The Dark i 2 Minutes To Midnight, ali, ne moras odmah da ga napadas... ljudi, nasao sam INTERNET CAFFEEEEEEEEEEEEEEEEE :D... UP THE IRONS!!!!!!!

Nije tacno, Nicko je MNOGO bolji, i ako je Clive isto extra...Nicko je u top 5 metal bubnjara... btw, slozio sam se sa boskkom da postoji bar 70 boljih pesama od Fear Of The Dark i 2 Minutes To Midnight, ali, ne moras odmah da ga napadas... ljudi, nasao sam INTERNET CAFFEEEEEEEEEEEEEEEEE :D... UP THE IRONS!!!!!!!

A taman sam htela da te pitam zar ti nisi na moru? :lol:
Zar i tamo crni sine,pravi si zavisnik! :lol:

vidiš kako sam ja izdržala 10 dana na moru bez neta :cool: vidiš šta ti je karakter :cool: xD
elem, pa šta ako čovek najviše voli 2 mins 2 midnight? meni je to bila prva pesma od maidena i ako bih morala da izaberem samo jednu od svih njhovih to bi naravno bila ta...čovek se prosto emotivno veže za neke, koliko god da ima boljih.

Back