crusader84
Primećen član
- Poruka
- 974
Godinu dana odnosno 6 meseci od moja 2 vantelesna iskustva zvana Somewhere Back in Time!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima.Ja sam nov na forumu.
Moja omiljena pjesma od Iron Maidena je 2 minutes to midnight,a posle nje najvise volim da cujem Fear of the dark.
Tekstovi im nisu losi uopste.Imaju smisla.
Pored njih volim da slusam i ostale matal grupe narocito metallica-u,ali o njoj u drugoj temi![]()
Nemas ti pojma o Mejdenima.
A ti pa imaš?
Ako se njemu te dve pesme najviše svidjaju njegova stvar.
A ti pa imaš?
Ako se njemu te dve pesme najviše svidjaju njegova stvar.
Nemas ti pojma o Mejdenima.
Kako nisi rekao da je dobra Ancient Mariner? I nije Run up to hills, nego RUN TO THE HILLS !Casu mlijeka pa u krevet...to ti je moja preporuka
Dobre su i pjesme Run up to hills i Number of a beast.Ja inace ne volim nesto specijalno Iron Maiden ali imaju kvaliteta.
Long live metal![]()
Čoveče Nicko kao da lupa po šerpama, Clive Burr je meni bio bolji mnogo.
Čoveče Nicko kao da lupa po šerpama, Clive Burr je meni bio bolji mnogo.
Nije tacno, Nicko je MNOGO bolji, i ako je Clive isto extra...Nicko je u top 5 metal bubnjara... btw, slozio sam se sa boskkom da postoji bar 70 boljih pesama od Fear Of The Dark i 2 Minutes To Midnight, ali, ne moras odmah da ga napadas... ljudi, nasao sam INTERNET CAFFEEEEEEEEEEEEEEEEE... UP THE IRONS!!!!!!!
A taman sam htela da te pitam zar ti nisi na moru?
Zar i tamo crni sine,pravi si zavisnik!![]()
Ma ajde bre, SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR na moru, morao sam iz Tivta do Budve da dodjem samo da bi na FEJS usao... *** ***![]()
![]()
![]()
![]()
Hocu i ja malo da se smaram na moruuuuuuuuuuuu!!!
Ja ucim
Nego,da se ne udaljavamo od teme,jel slusas mejdencice tamo???![]()
Pa naravno da slusam MEJDENCICE... ne mogu ja da spavam ako ih ne slusam
Ja bih pre ucio, nego sto se smaram....salim se
![]()