crusader84
Primećen član
- Poruka
- 974
Niste tr00, ja sam more video prvi put posle 20 godina kada sam išao u Split na Maidene. I bio sam u životu ukupno 2x na moru ali zato 3x na koncertu Maidena!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vidiš kako sam ja izdržala 10 dana na moru bez netavidiš šta ti je karakter
xD
elem, pa šta ako čovek najviše voli 2 mins 2 midnight? meni je to bila prva pesma od maidena i ako bih morala da izaberem samo jednu od svih njhovih to bi naravno bila ta...čovek se prosto emotivno veže za neke, koliko god da ima boljih.
Niste tr00, ja sam more video prvi put posle 20 godina kada sam išao u Split na Maidene. I bio sam u životu ukupno 2x na moru ali zato 3x na koncertu Maidena!![]()
![]()
![]()

... Pa ***** more... Niste tr00, ja sam more video prvi put posle 20 godina kada sam išao u Split na Maidene. I bio sam u životu ukupno 2x na moru ali zato 3x na koncertu Maidena!![]()
![]()
![]()
Mada kontam da je i dosta originala prodato za naše uslove, čak cenim da bi i kod nas zauzeli 1. mesto, bar za prvih mesec dana prodaje.Šteta što nema nekih download top-lista, onda bi verovatno i nas pominjali.Mada kontam da je i dosta originala prodato za naše uslove, čak cenim da bi i kod nas zauzeli 1. mesto, bar za prvih mesec dana prodaje.

AAAAAAAAAAAAa 30 avgusta u 21, u klubu DANGUBA, IRON MAIDEN TRIBUTEEEEEEE! jeeeeeeej![]()
Danas covek vise ne sme da voli fear of the dark jer je odmah pozer!![]()
pa opet ako kazes da slusas:
Fear of the dark
The trooper
Number of the beast
Aces high
Powerslave- misle da si pozer,to su "komercijale" kao sto bi moj drug rekao...

Novi album od Maidena "THE FINAL FRONTIER" krajem leta ove godine.
Izvor:
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1184
Prosto se radujem albumu kao neko dete, bas me zanima kakav ce biti .![]()

Da li znate koja nasa agencija moze da posreduje u kupovini karata za Iron Maiden u Italiji, 17.08.2010.? Dobro bi bilo da ta agencija moze da organizuje i smestaj tamo negde blizu ...

Stvarno ne znam koji im je ovo fazon da rade duze pesme.
Pogotovo sto je ova pesma kao neka bajka, barem tako Brus peva, ne volim to.
Sa zadnja dva albuma jedine pesme koje gotivim su Rainmaker, Different World i jedna duza For the Greater Good of God.
Izgleda da cu se razocarati i u ovaj album.