Iron Maiden

Najbolji tekst koji sam u zivotu citao je Hallowed Be Thy Name..

well i guess you havent heard much texts :p

rispekta za mejdene iako ih nevolim puno, imaju muda i stvarno cepaju momci, tri gitare da dobro zvuce, tesko je, al kad neko ume ume... napravili su nesto sto nijedna hvy mJetal grupa nije, da se nelazemo... ne pricam o kvalitetu, koliko god to subjektivno bilo... prica se o tom nekom "legacy-u", "cult folowing-u"... jednostavno su doobooko utisnuti u istoriju rok, metala.. cega god

powerslave je intresantna pesma... intresantan tekst... ma jebu keve, sta reci :D

well i guess you havent heard much texts :p

rispekta za mejdene iako ih nevolim puno, imaju muda i stvarno cepaju momci, tri gitare da dobro zvuce, tesko je, al kad neko ume ume... napravili su nesto sto nijedna hvy mJetal grupa nije, da se nelazemo... ne pricam o kvalitetu, koliko god to subjektivno bilo... prica se o tom nekom "legacy-u", "cult folowing-u"... jednostavno su doobooko utisnuti u istoriju rok, metala.. cega god

powerslave je intresantna pesma... intresantan tekst... ma jebu keve, sta reci :D

Odlican post ;)... Yeah yeah, citao sam mnogo tekstova, i nikad bolji procitao nisam :p

up-bruce.jpg

Ja ne razumem kako se Paul uspeo tako promeniti...
Bio je simpatican heavy metalac a sad...bolje da ne komentarisem.
Ne samo sto mu se izgled izdeformisao nego i glas.
Zanima me u kom bi pravcu isli mejdeni da on nije otisao.

Ja ne razumem kako se Paul uspeo tako promeniti...
Bio je simpatican heavy metalac a sad...bolje da ne komentarisem.
Ne samo sto mu se izgled izdeformisao nego i glas.
Zanima me u kom bi pravcu isli mejdeni da on nije otisao.

Slazem se... stvarno je postao retard...kaze : Imao sam mnogo bolje pesme za album Killers, ali je Steve hteo da ubaci svoje.. On je bio ODLICAN, ODLICAN pevac..

Back