Panamaman
Iskusan
- Poruka
- 5.615
Zaboravio si Sabbathe,i Judas...
Pa i Revelations,prva strofa je deo engleske himne.
Malo slabiji u konkurenciji ali i Megadeath
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si Sabbathe,i Judas...
Pa i Revelations,prva strofa je deo engleske himne.
Ali Adrian je genije.
Dave-ove solo deonice su previše monotone,uvek iste.
A Adrian zna da ubaci i tapping,i da malo promeni nešto za razliku od Dave-a-
Da čujem,ko vam je omiljeni član Mejdena?
Meni je svakako Adrian,ali i Clive Burr,koji,nažalost,nije više član Mejdena.
Paul peva extra na prva dva albuma samo što treba malo bolje da slušate njegov glas.
Nekome se svidja nekome ne a ovo šta je izjavio je u suštini OK.
U pravu je za dve stvari sigurno:
IRON MAIDEN is a money-making machine.
I'm telling you. IRON MAIDEN is Steve Harris' band.
Paul je loš pevač i pritom idiot.Ljubomoran je što su pesme iz njegovog perioda u Mejdenima jedino dobre ukoliko ih izvodi Bruce.
Evo moje omiljene slike :
![]()

Mogao bi ti malo da koristiš EDIT funkciju, sa nekih drugih foruma bi bio banovan ili bar upozoren zbog ovoliko uzastopnih postova na jednoj istoj temi.
Šta sad htedoh da napišem... A da, Paul jeste odlično pevao dok je bio u Maidenima, ali je posle prs'o ko lajsna, sad svaku pesmu peva nekim raspalim HC/punk vokalom. Od te money-makling machine i on sam živi, poslednjih 20 godina nije napravio dobru pesmu, samo se vadi na staru slavu iz Maidena, i kad izda neki album to uvek ima neku "Iron", "Beast" ili slično konotaciju, nema šanse da vidite reklamu za njegov nastup neki a da ne piše ono ex Iron Maiden, itd...
Zbog te i samo zbog te Maiden slave ću verovatno i ići na koncert 18. novemra, s obzirom da sam propustio ono sa Killersima u Barutani 2002. E da, i to me podseti, tada je bar imao svoj bend, sada ide po svetu, pokupi lokalni Maiden tribute i nastupa s njima.
Ma 'de sam kupio, ima do tada bar još 5-6 koncerata na koje treba otići. A generalno sam provalio da za svaki koncert treba čekati zadnji dan za kupovinu karte, jer možeš da nađeš kod tapkaroša za male pare. Mada za ovo možda i neću baš zadnji, pošto rekoše da će karta da poskupi vremenom, sada je 1200, na dan koncerta možda bude i 1600.
Trebalo je da krene prodaja još od marta, ali nešto baš i nisam primetio. Očigledno se još ljudi ni ne interesuju pa zato ni organizatori ništa ne objavljuju.
P.S. Evo nađoh na Yumetalu post organizatora od 25. marta, na pitanje da li su karte u prodaji:
Jesu. Mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Bilet Servis(Trg Republike) i Felix shop.
Mada ja ne vidim da ima na sajtovima Eventima i Bilet servisa...
Ali dobro, ti ides na svaki drugi metal koncert u Srbiji, tako da me ne cudi 
evo da vam kazem koje zice koriste gitaristi iz iron maiden:
adrian smith koristi ernie ball rps hybrid slinky gauge 9-46
evo slika:![]()
a dave murray koristi ernie ball power slinky gauge 11-48
![]()
a janick gers koristi Ernie Ball Regular Slinky
![]()