Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Ajron Mejden, Ajron Mejden!!!
Ap Di Ajrons, Ap Di Ajrons!!!
Ap Di Ajrons, Ap Di Ajrons!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

skinuo sam ga sinoć i odgledao pola, a malo pre i završio film... Gledao sam ga i u bioskopu, neuporedivo bilji dozivljaj....Sprdaju se sa tobom...
Anyway upravo skidam Flight 666.![]()
Sprdaju se sa tobom...
Anyway upravo skidam Flight 666.![]()
Ima kod mene za 300 din, osto k'o original samo bez omota i na 4 umesto 2 diska.E video je moj drug u knez mihajlovoj Audio CD Somewhere Back In Time i DVD sa Flight 666... KOLIKO KOSTA TAJ DVD GDE IMA I KONCERT I FILM!? Treba mi brzo!

O da... Treba ti neki ogorman TV i bolestan zvučni sistem da bi makar prismrdelo onome iz bioskopa.Gledao sam ga i u bioskopu, neuporedivo bilji dozivljaj....
Ima kod mene za 300 din, osto k'o original samo bez omota i na 4 umesto 2 diska.
A ovaj baš original ti je oko 2500 valjda.
O da... Treba ti neki ogorman TV i bolestan zvučni sistem da bi makar prismrdelo onome iz bioskopa.
UP THE IRONS!Kupio sam ga!!!!!!!!!!! I ******* GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 kosta, Film + Koncert... aj pozz idem da gledamUP THE IRONS!
da da,up the irons
pura vida iron maiden
da da tako je reci nam
Buržuju! Bolje da si skinuo sa neta pa od tih para kupio kartu za Jon Oliva's Pain i za preostalih 800 dinara nakupovao pivo za drugare.Kupio sam ga!!!!!!!!!!! I ******* GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 kosta, Film + Koncert... aj pozz idem da gledamUP THE IRONS!

Kupio sam ga!!!!!!!!!!! I ******* GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 kosta, Film + Koncert... aj pozz idem da gledamUP THE IRONS!
Kupio sam ga!!!!!!!!!!! I ******* GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2400 kosta, Film + Koncert... aj pozz idem da gledamUP THE IRONS!
Buržuju! Bolje da si skinuo sa neta pa od tih para kupio kartu za Jon Oliva's Pain i za preostalih 800 dinara nakupovao pivo za drugare.![]()
Je l' standard edition ili onaj neki đavo sa extended bookletom il' šta god?

... Ali znam da mi je rekao da imaju jos 3 primerka, a ja uzeo 1, tako da pozuri... 
Džabaka je...
skinuo sam ga sinoć i odgledao pola, a malo pre i završio film... Gledao sam ga i u bioskopu, neuporedivo bilji dozivljaj....
Ej čoveče ne da sam se smorio nego užas, odgledao sam na preskokce.
Ne mogu više Maidene da slušam nije to onaj isti osećaj kao sa 15-16 god.
Da su tada došli u BG bio bih u fazonu kao i ovaj dečko Powerslave94.
Iako sam bio na oba koncerta 2007 i 2009 jednostavno nije to to.![]()
A kako nije to to? Pa sad su uzivo bolji nego ikadSto se tice albuma, naravno da ne mogu da prave isto kao od The Number Of The Beast-a pa do Seventh Son-a, mislim, niko ne moze, ali su extra i sad...

Ne mogu to da ti objasnim bio sam zaludjenik isto kao i ti ali jednostavno te pusti vremenom.
Tako to ide, uostalom videćeš i sam iako sada ne veruješ u to.![]()

Ja imam 23 ,i od Mejdena nisam ništa bolje slušao...Jedino dođe period kada mi ''dosade'' , pa slušam nešto drugo...
Inače,poznajem toliko ljudi koji obožavaju Mejdene,a imaju 40,45 godina.
Gerynach, aj pokušaj da budeš malo manji idiot nego što jesi.![]()