rz brzotrz 1972
Iskusan
- Poruka
- 6.207
Bajden otisao da iskopa ratnu sjeķru,ali je nije nasao tamo gdje je mislio da je zakopana.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Теши се.Rusija ti se dve godine gubi po Zitomiru, ne moze da se iskobelja iz rova, stvarno mislis da su oni bitan faktor za bilo sta.
Šta tačno? Da Izrael po prvi put neće moći da spreči udar većine raketa?Period svemoći je za nama. Da li je ovo bilo zamislivo pre 15-20 godina?
Тачно. Испали би тоталне пиззде Иранци да сад нису ударили. Пошто се Израел баш размахао.Ruku na srce, bilo je previse...previse poniženja za Iran...ubistvo Haneia u Teheranu, nemilosrdno ubijanje po Gazi, slučaj sa pejdzerima, ubistvo Nasralaha, i kao zadnje, kopneni upad na jug Libana...dakle, neko misli da je svemoćan, da moze sta god zamisli...ali ima ona stara - "Mozes kako hoces, ali ne i dokle hoces"....
Vi ljudi niste realni. Ako neko pokuša da zatre Izrael čeka ga brutalni odgovor SAD. Meni se čini da SAD i Izrael zapravo to i žele od Irana da pokuša, kako bi imali povod za napad. Ovo povremeno raketiranje nije crvena linija...žao mi je izraela ako nestane
Naravno, vidis da im se dronovi zapetljavaju u dalekovodima a rakete se samosprze u vazduhu. Bilo je par pokusaja da se napravi neka veca bomba tamo, ali je Mosad preventivno intervenisao.Misliš?
Ovaj put su ispalili baš puno raketa, prošlo je mnogo više. Na sreću meta su bile centrale za proizvodnju struje i vojni objekti, pa nema za sad, civilnih žrtava.
Videćemo odgovor Izraela, na koliko strana mogu da udaraju i sa kojom snagom.
Verovatno su Ameri već preuzeli presretanje novog talasa raketa, a Izrael će da napada na sve strane.
Amerika je tigar od papira, da se zatvori Hormuz pala bi im ekonomija za nedelju danaVi ljudi niste realni. Ako neko pokuša da zatre Izrael čeka ga brutalni odgovor SAD. Meni se čini da SAD i Izrael zapravo to i žele od Irana da pokuša, kako bi imali povod za napad. Ovo povremeno raketiranje nije crvena linija...
Putin je sinoc dao zeleno svetlo za ovaj napad. Iranu sad ne sme niko nista.. Amerika i Izreal su saterani u cosak.
Ziveo car Putin!!
da odbranio se tako sto je 90% projektila prosloNapad je očekivan i izgleda da se izrael odbranio....
Као и до сада- ништа.Nema rata bez Turaka.
Šta mislite da će Erdogan da uradi?