Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (Foto)

Ako se dogodi odmazda Izraela protiv Irana šta će biti mete?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Ne dopada mi se nikako ova eskalacija sukoba.:(
ne dopada se ni meni ali bilo je krajnje vreme da neko spusti Izrael na zemlju...preterali su u zadnjih godinu dana....mene nervira što Jevreji ne pokušavaju uopšte da naprave neki dogovor sa muslimanima...mislim ne mogu do veka da računaju da će ih Amerika braniti....a okruženi su muslimanskim zemljama sa svih strana

🔥 Још снимака прилета широм Израела

Иранска новинска агенција ILNA извјештава о почетку другог таласа ракетних напада.

Амерички председник Бајден наредио је америчкој војсци да пружи подршку Израелу у одбрани од иранских напада.

Sta se lozite, pa ovo je sve dogovoreno :D

Ovi ulecu kopneno, ovi posalju rakete koje ovi presretnu kao i prosli put, malo se puskara, malo se gine, i ostaje status quo.

Raste prodaja oruzja, rich getting richer, i teraj dalje.

A sirotilja raja se loži :D
jeste dogovorili su da im iran unisti 20 f-35 e lupetalo jedno :cepanje:

Sta se lozite, pa ovo je sve dogovoreno :D

Ovi ulecu kopneno, ovi posalju rakete koje ovi presretnu kao i prosli put, malo se puskara, malo se gine, i ostaje status quo.

Raste prodaja oruzja, rich getting richer, i teraj dalje.

A sirotilja raja se loži :D
Ceniš da je baš tako, sve namešteno?
Bojim se da si i ovaj put omašio. Ovo će ozbiljno da uzdrma Izrael i njihve napade na susedne države. Takođe će još više da utiče na pomoć Ukrajini.
Ali meni je ovo sasvim u redu, neka se lome jedno godinu dana, pa neka Izrael lagano polomi sve te teroriste koji učestvuju u sukobu, pa može neki mir.
Za to vreme Rusija da oslobodi još teritorija i svi zadovoljni.

Upravo deluje bas tako :D
Управо не делује баш тако. Ово је до сад најачи ирански напад на Израел.
Иран каже да ће се то наставити уколико се Израел не повуче из Либана.
Русија је исто рекла да се ционисти што пре повуку.

Дакле, ово је много озбиљнија ситуација.

Čitajući ove komentare stiče se utisak da je Izrael prestao da postoji. Izgleda, da su mnogi sa ovog pdf-a prošli kroz crvotočinu i otišli u neki paralelni univerzum.
Nije Izrael prestao da postoji, to znaju svi. Reakcije su izazvane nečim drugim: sami iranski udari na toj daljini ilustruju promene u odnosu snaga u svetu.

Sacekaj bar jedan dan. Polako.
I naravno da ce da prodje neka raketa, prosla je i prethodni put.

Da se izbroje sutra zrtve u Izraelu, pa da prodiskutujemo.
Ovaj put su ispalili baš puno raketa, prošlo je mnogo više. Na sreću meta su bile centrale za proizvodnju struje i vojni objekti, pa nema za sad, civilnih žrtava.
Videćemo odgovor Izraela, na koliko strana mogu da udaraju i sa kojom snagom.
Verovatno su Ameri već preuzeli presretanje novog talasa raketa, a Izrael će da napada na sve strane.

Radovali su se kad su konačno naterali Rusiju da pokrene SVO, plan je bio da ih ekonomski unošte za par meseci. Sada kukaju.

Raduju se sad kad su konačno naterali Iran da odgovori na brojne Izraelske provokacije. Decenijama guraju da se to dogodi. Da vidimo šta će ovog puta biti.

Back