Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (Foto)

Ako se dogodi odmazda Izraela protiv Irana šta će biti mete?

• Ukupno glasova
    6
Može svakog dana po 300-400, jel to ok?
do hiljadu se smatra puskaranjem...sva sreca te nisu svi militaristi bas dobri stratezi , vise su politicari..

Inace bi bilo zaebano , da su sahisti..., ali oni pravi...
Izrael ima ili imao je odlicne poteze, u proslim godinama....citas 10 raketa, ali to nije bas onako slucajnih 10 raketa.......
Ali od prosle godine, totalno su bez tih dobrih proracuna gde i kad...

Iran ima na hiljade i hiljade balističkih raketa srednjeg dometa...niko i ne zna tačan broj...na tome se dosad zasnivala njihova ratna doktrina - dok ne napravimo atomsku, imaćemo toliko raketa da preoremo Izrael....

Jasno ti je da Izreal neće to mirno ni gledati ni čekati.

Vrlo verovatno je pređena granica "čarki", "provokacija" i "kontrolisanih odgovora"

Očekujte full scale udar po Iranu, sve ispod toga bi me iskreno iznenadilo

Vrlo verovatno je pređena granica "čarki", "provokacija" i "kontrolisanih odgovora"

Глупост

Израел је мртав само са 1 а-бомбом

nekoliko je oboreno ali jednostavno bilo ih je previše

to je ograničenje svakog PVO sistema, zasiti se i kraj priče

Mislim da je ovo najveća koncentracija udara na jedno mesto koja je zabeležena kamerom, mora da je bila neka važna meta

400 је огроман број какву год да имаш одбрану...

19:26 мин.

🚀🚀 Иран је лансирао око 400 пројектила на Израел, преносе медији.

Океј, али Иран их је јасно упозорио ако пробају да одговоре да ће одговор Ирана бити још јачи.
Па нек виде.

Jel ima neko da vidi da cak i ovim gestom nema nikog ko se nada ili ocekuje da nece biti eskalacije i privodjenja ka nekom primirju....

U svakom trenutku treba da bude vecini na pameti da je cilj da se svaki sukob sto pre resi....
Ne da navijamo simulirajuci pijane budale, stratege sa pinka, ludake iz realitija, blentu od bajdena , ostrascene koji izgledaju kao polupijani..

Sta god je zvanican stav tih ludaka, , ukljucujuci i dva nasa, Vulina i Vucica, mora da postoji uvek prisutno misljenje da je cak i sada , tj sada , bez cak, vreme da se desi zavrsetak sukoba...

To mora da je uvek na prvom mestu misao...zelja.....takvoj ideji prednost dati..

Океј, али Иран их је јасно упозорио ако пробају да одговоре да ће одговор Ирана бити још јачи.
Па нек виде.
Neka budu svesni da odgovor Izraela uvek moze da bude jos jaci.

Test Boom GIF

bumo videli što kažu komšije

nećeš mnogo čekati, upravo i USA potvrđuje da će biti uzvratnog udara po Iranu, svakako neće biti blag

Иран може преживети 20 удара.

Израел не може преживети само један

Ционисти и управа крстарице са модерацијом се заиебала

Back