Ipak, Vučić

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.750
Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?

53681_rama-i-vucic-u-beogradu-7-jul-2023-foto-tanjug-jadranka-ilic-2_f.jpg

Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?

Meni je on od juce bas cool lik :mrgreen:

A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Ne mrzim ga. Dosta je bilo AVa. Tamo zasto je kriv odgovarace.

Vise mi na zivce ide tim koji je pokrenoo ove nazovi srpske proteste.

Dragi protestanti ne odavajte pocast stradalima na svakoj raskrsnici. Otidite na grobove i polozite cvece ali tako da vas niko ne vidi. Ne iritirajte tudju bol radi glupe politike.

Mrski organizatoru, ubij se. Navukao si nasu decu i zaebo im studije.

Back