teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.900
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi joj opcinjen pogled ovde

Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Hmmm..na pamet mi dolazi samo jedan scenario u kom on neće odgovarati.A sta ako ne bude odgovarao sta ces onda![]()

Hmmm..na pamet mi dolazi samo jedan scenario u kom on neće odgovarati.![]()

Niko vam jos nigde nije odgovarao. Inace, sto ne preusmeris bes na Zelenskog, Netanijahua, Putina? Da zivis u njihovim zemljama bio bi manji od makovog zrna.Hmmm..na pamet mi dolazi samo jedan scenario u kom on neće odgovarati.![]()
Imamo ovde dobre isterivače duhovaIzvinite usao je u mene duh cacija

Zabole me za svu trojicu.Niko vam jos nigde nije odgovarao. Inace, sto ne preusmeris bes na Zelenskog, Netanijahua, Putina? Da zivis u njihovim zemljama bio bi manji od makovog zrna.

Možda zbog njegovih usana?Vidi joj opcinjen pogled ovde![]()
Do harizme jeMožda zbog njegovih usana?

Види како се Вучић диви Едију РАми, јер је РАма цоол алфа, све оно што је Вучић одувек хтео да буде.
Pa napisao si da jedan lider moze mnogo da upropasti, a oni su primeri takvih. Ali nema nikog da ih kazni. Da si tamo, verovatno im ne bi nista posebno ni zamerao, jer ti je mozak takav.Zabole me za svu trojicu.![]()
Nije normalno da je savetnik Toni Bler,da Šreder dolazi ,da Klintonu da milion dolara,da poklanja trampu generalštab,da Šiptarima sve preda itd....Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Čitao negde da je sad u Tirani potpisao da Albanci iz Albanije mogu barabar da se zaposle ovde,dobiju državljanstvo i pravo glasa što je njemu najbitnije. Rama će mu prebaciti svu socijalu, oni će ovde primati soc.pomoć i glasati za njega, a Rama će se tamo hvaliti smanjenom nezapošljenošću i mirna Bačka
"Još su ti usne umorneMožda zbog njegovih usana?

Da ponovim, zabole me za svu trojicuPa napisao si da jedan lider moze mnogo da upropasti, a oni su primeri takvih. Ali nema nikog da ih kazni. Da si tamo, verovatno im ne bi nista posebno ni zamerao, jer ti je mozak takav.

Ćuti, može goreProcitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?

a koliko manje korupcije ?
Da li je tebi ok sto su vam svi albanski, hrvatski i NATO mediji sigurna potpora? Zasto vas oni toliko vole jos niko nije objasnio.Ćuti, može gore
Čak su babe izgubili kao sigurne glasače, koji uspeh![]()
Eto, ponavljas i potpisujes koliki si licemer.Da ponovim, zabole me za svu trojicu![]()
Ne vole nas oni, vole nas pojedinci koji znaju šta znači borba protiv diktature. Al vama to u glavu neće ući nikada , a možda ni tadaDa li je tebi ok sto su vam svi albanski, hrvatski i NATO mediji sigurna potpora? Zasto vas oni toliko vole jos niko nije objasnio.

Ali oni se bore protiv Srbije, ne zanima ih gde je diktatura. Diktatura je kod njih pa nikom nista.Ne vole nas oni, vole nas pojedinci koji znaju šta znači borba protiv diktature. Al vama to u glavu neće ući nikada , a možda ni tada![]()
Kao što rekoh, nikada. Gde je to još osim u Rusiji ovakva diktatura?Ali oni se bore protiv Srbije, ne zanima ih gde je diktatura. Diktatura je kod njih pa nikom nista.