Meni je dovoljno da je to hulja. Glasao bih i za šugavog psa protiv njegaOzbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je dovoljno da je to hulja. Glasao bih i za šugavog psa protiv njegaOzbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
гЛухоњић, гЛухоњић, опс оде ми пЛотеза.Ko je mrski organizator![]()
Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
Aca Lukas je po sopstvenom priznanju narkoman, a tvoje razloge ne znamo.Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta?
Чујемо се кад овај твој спакује кофере, побегне у Москву, а чланство СНС дође на опозиционих 0.5‰ чланства (тврда струја СНС-а).Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
Najveće zlo koje je uradio je da ubedi narod da ne postoji niko bolji od njega u Srbiji.Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
Normalno im je jer se na internetu nicega ne stide, u svakodnevnom okruzenju teze ide.Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Ови Албанци?
Svi albanski, hrvatski i NATO mediji na srpskom su uz vas, pametnom dovoljno. Vas dvojica probajte da objasnite zasto vas toliko vole kad se samo Vucic slika sa njima, ja ne znam...
Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Кокаинско&хероинска веза?Ma dzaba Albanci iz inostranstva podrže studente kada su Rama i Vučko prijatelji.
jer huska da nas gaze kolima, biju bejzobolkama, lome vilice, lobanje, zavrcu ruke, i onda samo slaze da smo mi razbili oko panduru i to sa bokserom, a mi ni nemamo nikakve boksere, ni ne nosimo fantomke, vec hoodie-jeZasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Па кад може Шешељ да подржава одређене хрватске политичаре, ваљда како би једној страни помогао да пљује другу, тако могу и други политичари да помажу Вучићу.Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Je li ovaj sa Putinom lider neke separatističke oblasti u Rusiji?
Ima tu materijala za trku. Razmere kataklizme koju može da izazove nesposoban, zao i poremećen čovek su nesagledive. A to ćemo saznati tek kada bude odgovarao.Najveće zlo koje je uradio je da ubedi narod da ne postoji niko bolji od njega u Srbiji.
Evo, i kod tebe mu je pošlo za rukom
Jok vodja crvene rukiceJe li ovaj sa Putinom lider neke separatističke oblasti u Rusiji?
A sta ako ne bude odgovarao sta ces ondaIma tu materijala za trku. Razmere kataklizme koju može da izazove nesposoban, zao i poremećen čovek su nesagledive. A to ćemo saznati tek kada bude odgovarao.