Ipak, Vučić

Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
1747574923349.jpeg

Procitah na tviteru da su predstavnici Albanije na evroviziji podrzali studente... A Vucicu vladaj jos minimum 20 godina kao Milo.
A sad ozbiljno...
Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
Kako Aci Lukasu i meni on ne smeta? Kako ne vidite njegov smisao za humor? Kako ne vidite da je najbolji trol ikad? Kako ne vidite da ce opet kad budu izbori on dobiti ? Nemoj da mrzis igraca - mrzi tu igru zvanu izbori?
Da li shvatate ako on padne na izborima da ce doci jos gori?
Najveće zlo koje je uradio je da ubedi narod da ne postoji niko bolji od njega u Srbiji.

Evo, i kod tebe mu je pošlo za rukom

Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Normalno im je jer se na internetu nicega ne stide, u svakodnevnom okruzenju teze ide.
Ови Албанци?
Svi albanski, hrvatski i NATO mediji na srpskom su uz vas, pametnom dovoljno. Vas dvojica probajte da objasnite zasto vas toliko vole kad se samo Vucic slika sa njima, ja ne znam...

Zasto hejtujete Vucica?
Zasto ga mrzite?
jer huska da nas gaze kolima, biju bejzobolkama, lome vilice, lobanje, zavrcu ruke, i onda samo slaze da smo mi razbili oko panduru i to sa bokserom, a mi ni nemamo nikakve boksere, ni ne nosimo fantomke, vec hoodie-je

jer se lazno predstavlja kao alex vuchi, kao zasticeni svedok protiv mafijaske hidre ce dobiti mnogo lepse ime, i novi zivot

jer samo preti ko pomene zvucni top da ce da robija, pa posle ispadne da slaze cim zine

jer je patoloski lazov, nesposoban da obavlja funkciju, ali je pokrice sinisi malom koji sklanja pare iz srbije lazuci da mu ofsor prijatelji skoluju decu

jer je uzurpator sa krizom identiteta, siftar ili cipuljicanin, koji se dokazivao sa pretnjama da ce da ubije 100 muslimana za 1 srbina, i na bazi te izjave je ucenjen da sprovodi neokolonijalnu agendu zapada do propasti srbije gde su strane rudarsake kompanije vec vlasnici osmine uze srbije, a idu na polovinu - nece vam nista ostati na kraju, ne samo rude, vec i ostalo, vode npr - bicete zedni, ili cete piti zabokrecinu ko ne bude mogao da kupi flasiranu vodu

Poslednja izmena:
Ozbiljno, da li je vama normalno da albanci podrzavaju studente? Kao i Milo? I severina?
Па кад може Шешељ да подржава одређене хрватске политичаре, ваљда како би једној страни помогао да пљује другу, тако могу и други политичари да помажу Вучићу.
А ови Албанци нису политичари, него као неки музичари, уметници, дакле небитни скроз.

А сада идеш на игнор, не знам како те раније нисам ставио, као и све друге ћације.

Back