Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.690
Kao što rekoh, nikada. Gde je to još osim u Rusiji ovakva diktatura?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh, nikada. Gde je to još osim u Rusiji ovakva diktatura?
Niko nije spominjo litijum.
Sreća je da smo mi u onih 28% , je li tako?72% svetske populacije živi u autokratskim društvima
(mi nismo uracunati)
Kakva je to diktatura kad se svaki dan može po internetu i ulici pljuvat po predsjedniku države ?Kao što rekoh, nikada. Gde je to još osim u Rusiji ovakva diktatura?
Počeli su sa hapšenjima i zbog izjava po internetu. Možda nisi upućen...Kakva je to diktatura kad se svaki dan može po internetu i ulici pljuvat po predsjedniku države ?
Za Jugoslaviju kažu bila je raj na zemlji,a nisi smio pisnut protiv tite i vlasti.
a koliko manje korupcije ?
To valjda one koji pozivaju na nasilje i ubijanje ?Počeli su sa hapšenjima i zbog izjava po internetu. Možda nisi upućen...
Je li vama nelogicno da je opozicija zapela bas oko tog imaginarnog litijuma, kad se ispostavio kao nesto sto ih odvaja od podrske EU?Niko nije spominjo litijum.
Ne samo to, svaka ozbiljnija izjava koja sadrži i podatke o kriminalu vladajuće klase je potencijalno opasna i privode autore.To valjda one koji pozivaju na nasilje i ubijanje ?
Nije, imamo sansu da napredujemo i da se uskladimo sa globalnim trendovima u buducnosti. Perspektiva Srbije je bas u tome da bude most izmedju EU i sveta.Sreća je da smo mi u onih 28% , je li tako?![]()
Nije toliko opozicija koliko narod koji neće da mu zemlja bude spržena kišjelinama i sl.Je li vama nelogicno da je opozicija zapela bas oko tog imaginarnog litijuma, kad se ispostavio kao nesto sto ih odvaja od podrske EU?
Problem je sto nemaju sta da zamere aktuelnoj vlasti, ne mogu da pronadju cak ni postojeci ekoloski problem pa su se uhvatili za potencijalni. U svakom slucaju neshvatljivo glupa strategija.
Ne može svaki pojedinac u državi optuživat nekog za kriminal bez dokaza i uzimat pravdu u svoje ruke.To ne postoji nigdje u svijetu.Ne samo to, svaka ozbiljnija izjava koja sadrži i podatke o kriminalu vladajuće klase je potencijalno opasna i privode autore.
Nažalost, perspektiva Srbija sa aktuelnim tiraninom na vlasti je kataklizma.Nije, imamo sansu da napredujemo i da se uskladimo sa globalnim trendovima u buducnosti. Perspektiva Srbije je bas u tome da bude most izmedju EU i sveta.
Ako sam napisala sa podacima, onda asu te podatke iznele osobe koje imaju validne dokaze, samim tim su i opasni jer govore istinu. Ne privode oni ove koji lepe zezatorske sličiceNe može svaki pojedinac u državi optuživat nekog za kriminal bez dokaza i uzimat pravdu u svoje ruke.To ne postoji nigdje u svijetu.
Sud je taj koji utvrđuje jesu li podatci validni ili ne.Ne može to preko interneta i na ulici.Ako sam napisala sa podacima, onda asu te podatke iznele osobe koje imaju validne dokaze, samim tim su i opasni jer govore istinu. Ne privode oni ove koji lepe zezatorske sličice![]()
Naravno, ali ako se preko interneta utvrđuje izdaja studenta i to postane razlog za hapšenje studenta onda se radi o diktaturi, zar ne?Sud je taj koji utvrđuje jesu li podatci validni ili ne.Ne može to preko interneta i na ulici.
Policija u Velikoj Britaniji dnevno hapsi više od 30 osoba zbog uvredljivih objava na društvenim mrežama i drugim platformama, https://www.politika.rs/sr/clanak/6...o-33-osoba-zbog-uvredljivih-poruka-na-mrezamaPočeli su sa hapšenjima i zbog izjava po internetu. Možda nisi upućen...
A je l ti shvataš da me ne interesuju demokratije drugih država? Niti tiranije?.Ja živim u zemlji Srbiji i želim da moja država bude onakva kakva je potrebna narodu te zemlje.Policija u Velikoj Britaniji dnevno hapsi više od 30 osoba zbog uvredljivih objava na društvenim mrežama i drugim platformama, https://www.politika.rs/sr/clanak/6...o-33-osoba-zbog-uvredljivih-poruka-na-mrezama
Britanija je navodno u elitnih 12 % po demokraticnosti.A je l ti shvataš da me ne interesuju demokratije drugih država? Niti tiranije?.Ja živim u zemlji Srbiji i želim da moja država bude onakva kakva je potrebna narodu te zemlje.
Nisam čuo da se studenti hapse zbog izjava preko interneta,osim onih koji pozivaju na nasilje.Naravno, ali ako se preko interneta utvrđuje izdaja studenta i to postane razlog za hapšenje studenta onda se radi o diktaturi, zar ne?
Nikakvog rata ne bi bilo. Bondsteel i dalje ostane što je bio.To bi bio pokušaj na rekord od 0:2 u ratovima protiv Natoa