Ipak, Vučić

ugxLgub.jpeg

Niko nije spominjo litijum.
Je li vama nelogicno da je opozicija zapela bas oko tog imaginarnog litijuma, kad se ispostavio kao nesto sto ih odvaja od podrske EU? :kafa:
Problem je sto nemaju sta da zamere aktuelnoj vlasti, ne mogu da pronadju cak ni postojeci ekoloski problem pa su se uhvatili za potencijalni. U svakom slucaju neshvatljivo glupa strategija.

Je li vama nelogicno da je opozicija zapela bas oko tog imaginarnog litijuma, kad se ispostavio kao nesto sto ih odvaja od podrske EU? :kafa:
Problem je sto nemaju sta da zamere aktuelnoj vlasti, ne mogu da pronadju cak ni postojeci ekoloski problem pa su se uhvatili za potencijalni. U svakom slucaju neshvatljivo glupa strategija.
Nije toliko opozicija koliko narod koji neće da mu zemlja bude spržena kišjelinama i sl.

A je l ti shvataš da me ne interesuju demokratije drugih država? Niti tiranije?.Ja živim u zemlji Srbiji i želim da moja država bude onakva kakva je potrebna narodu te zemlje.
Britanija je navodno u elitnih 12 % po demokraticnosti.
Inace van poredjenja sa drugim zemljama nista nema smisla, mi smo sad uspesni u ekonomiji jer smo bolji od njih a ne jer je bilo cije ekonomija idealna sama po sebi.
U kosarci smo najbolji, u fudbalu prosecni. Ti bi dakle htela da Srbija bude u demokratiji ono sto je u kosarci. Ne samo nemoguce nego i nepotrebno/stetno.

Vulić je obična p.zd. Mogao je sa lovačkim društvom, a ne vojskom, da ušeta na Kosovo dok je dementni Bajden bio predsednik. Trebao je da da aktovku sa dolarima u kešu Hanteru Bajdenu i uvede gej brakove. I Zapad bi ćutao, isto kao i za Oluju u Hrvatskoj.

Back