psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.470
Закључао себе у туђина!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хм.Ко остави СРБЕ у Хрватској да их усташе покољу, покрсте, протерају???
Нема где нас нису урнисали, сви око нас!!!
Ко је пош'о пош'о!!! Остатак на немилост непријатељу који нас мрзи из дна
душе, био он Бугарин, Арбанас,Хрват,Бошњак,Турчин,Мађар, Грк...
Сви су нас ТРЕБИЛИ!!!
И онима у Лужицу било је исто као нама,Хм.
Ови што су отишли су се одрекли србства и постали Мађари без икакве присиле, само зато да себи угоде што боље. Ови што су остали су и даље остали Срби иако им је због тога било још теже. Који од те две групу се ПРАВИ Срби и да ли су ти прави Срби исти они што су дошли из Лужица још одавно?
Не требају ти Хрвати за то. Доста су Срби против Срба. Читај само тучу и отимачину где су учествовали Лазар Хребељановићем, Вук Бранковић, Алтомановићи, Мрњавчевићи, Дејановићи, босанац Твртко и вероватно још неки, не могу сад из прве да се сетим.И онима у Лужицу било је исто као нама,
истребљење, асимилација и затирање
културе и језика. У току вековних католичко-
протестанских ратова у источној европи
извршен је геноцид над Србима. Има индиција
да су и тада Хрвати најсрчанији извршиоци
геноцида над протестантским Србима.
Грешиш, све је то са великим утицајем ПАПЕ.Не требају ти Хрвати за то. Доста су Срби против Срба. Читај само тучу и отимачину где су учествовали Лазар Хребељановићем, Вук Бранковић, Алтомановићи, Мрњавчевићи, Дејановићи, босанац Твртко и вероватно још неки, не могу сад из прве да се сетим.
Такође, не треба ни папа, ни јанко ни марко за то.
Nisu katolici, još od Lutera.јер су Срби у Лужици католици и не причају србски језик.
Nisu došli iz Lužice nego su otišli u Lužicu. U drugom slučaju, tamo ne bi bilo Daleminaca iz Glomača. Odnosno Dalmatinaca iz Glamoča.Који од те две групу се ПРАВИ Срби и да ли су ти прави Срби исти они што су дошли из Лужица још одавно?
A nisu ni katolici, već velikim delom luterani. Sad je to malo veća tema, ali postoje i srbi koji su asimilovani koji su katolici i izjašnjavaju se kao Nemci, imaju njihova imena i prezimena. Teško je odrediti broj srba tamo i broj ljudi koji se izjašnjavaju kao srbi. Jedno je biti srbin a drugo je izjašnjavati se kao srbin.Nisu katolici, još od Lutera.
Далматинци су окорели Хрвати по личном изјашњавању.Nisu došli iz Lužice nego su otišli u Lužicu. U drugom slučaju, tamo ne bi bilo Daleminaca iz Glomača. Odnosno Dalmatinaca iz Glamoča.
![]()
Добро. Лутерани, исто ко и наши.Nisu katolici, još od Lutera.
U ovom spisu piše da su Surbi, jel to ime za Hrvate?Далматинци су окорели Хрвати по личном изјашњавању.
А ти би пошто пото да утераш Хрвате у Србе?U ovom spisu piše da su Surbi, jel to ime za Hrvate?
![]()
Dobio si napad političke korektnosti? Dalmatinci su rodom Srbi a politički Hrvati od skora.А ти би пошто пото да утераш Хрвате у Србе?
Ако су они Срби онда 85% становника Србије нису.Dobio si napad političke korektnosti? Dalmatinci su rodom Srbi a politički Hrvati od skora.
Nisu svi stanovnici Srbije Srbi, naravno, ali preteruješ, ja kažem 20% i onih koji se izjašnjavaju i koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.Ако су они Срби онда 85% становника Србије нису.
Из наведеног закључујем да су прави Срби спремни да промене веру чим се укаже могућност за добит. Ето, наводиш политичке Хрвате, Босанска и делимично Хрватска властела се у средњем веку листом уписала у ислам и престала да буде србска већ турска. Северна Албанија са све Скадром такође. Чернојевић је одвео праве Србе са Косова да постану Мађари. Србство су држали и очували они којима су прави Срби наметнули име и религију. У Србији има релативно мало правих Срба. Има више у Херцеговини, што са Србијом нема везе јер пада под Црну Гору, Босну и Хрватску.Nisu svi stanovnici Srbije Srbi, naravno, ali preteruješ, ja kažem 20% i onih koji se izjašnjavaju i koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.
Što se tiče Dalmatinaca, recimo Aljoša Vučković je Srbin starinom iz Gackog a njegova bratanica Severina je politička Hrvatica.
U Hercegovini ima 65.000 Srba.У Србији има релативно мало правих Срба. Има више у Херцеговини, што са Србијом нема везе јер пада под Црну Гору, Босну и Хрватску.
Који се изјашњавају као Срби и два милиона који су некад били а сад су Хрвати, Босанци и Црногорци (могао бих можда да поткачим и Северну Албанију).U Hercegovini ima 65.000 Srba.
Nema ih toliko, Cincari su se skoro svi asimilovali, ali su zanemarljivi, Cigani, Bugari, Albanci. Ukupan broj asimilovanih je R1b + J2 + E1b, uz oduzimanje onih koji se izjašnjavaju drugačije, a to mu otprilike dođe na oko 10-12% stanovništva. Ostali narodi nisu se asimilovali u srpski.Који се изјашњавају као Срби и два милиона који су некад били а сад су Хрвати, Босанци и Црногорци (могао бих можда да поткачим и Северну Албанију).
У исто време имаш неколико милиона оних који се изјашњавају као Срби у Србији а да то можда и нису. Нису по принципу као што Далматинци нису Хрвати.
U Hercegovini ima 65.000 Srba.
Далматинци су окорели Хрвати по личном изјашњавању.

Свака част. Подржавам. Колико вас таквих има, то не знам. Статистика не иде у прилог, али узимам твоју реч здраво за готово.Ја сам Србин из Далмације и ја сам окорили Србин, ки већина мојих земљака.![]()