Ipak se Srbija smrzava

Tri najveca svetska strucnjaka za energetiku : Đorđe Milićević - Potpredsednik skupštine Srbije i funkcioner SPS Dejan Novaković - Portal "Alo" Dejana Kljajić - Novinar lista "Informer" su potvrdili da nece biti restrikcije struje u Srbiji.

Sastanak o energetskoj krizi udarna tema svih medija - DJS - (TV Happy 18.12.2021)

„Savršena oluja“ potopila sistem – Srbija kupuje još gasa, ali po kojoj ceni​

Nakon što je energetski sistem Srbije potonuo, nije isplivao samo problem sa snabdevanjem strujom, već i gasom. Na prošlonedeljnoj sednici Vlade čulo se i da će Srbija morati da nabavlja dodatne količine gasa i da će ih, prema procenama, plaćati po paprenim, berzanskim cenama. Izdvajaćemo čak 4,7 miliona dolara dnevno, jer na vreme nismo rezervisali gas. Predsednik Srbije poručuje da će ponovo zvati ruskog predsednika Vladimira Putina i tražiti gas po nižoj ceni.

Imate li za gas, KLOSHUSI?!

Pliz, ne preteruj.

Ima tu mozda guranja drugih precih interesa ali klasicne diverzije (mada sam i zaboravila sta to tacno bese :mrgreen: ), nema.

Kulturna si devojka/zena da bi se zanosila takvim izrazima iz 2. svetskog rata.

Sve sam više sigurna da je i te kako je diverzija .
Ne rade ti ljudi tamo godinu dve pa da su nestručni toliko, večine njih su možda već i treća generacija koja radi tamo, od toga su živele i žive generacije ..to je sastavni deo njih
Mnogi su namensji upisivali fakultete i škole da bi radili tu
Takve velike firme postanu sastavni deo porodice

Kada u takve ubaciš jedan lanac sabotera, a to kreće od šefova do običnih radnika , vrlo lako razoriš i najtvrđi sistem

Evo GSP - nekih par dana sam se vozila busom ... i najednom su neki preglasni tipovi vozači ili kolge koji pričaju lovačke priče kolegi
Jedan viče "ja sam čitao knjige, voleo sam , i "za našu decu" koristio je 1939 Hitler, a ja sam ovoga doveo na vlast" naravo sagovornk je neuporedivo tiši , ne zato što se plaši, već zato što nije normalno da toliko viče

U svim situacijama onaj koji viče pomenje ime šefa, oba puta isto , i ako je to lik za koga mislim po imenu da je ( neuobičajeno ime) znam ga iz nekih priča kada je bio sklon organizaciji nekih ne baš lepih dešavanja i smeštanja ljudima, još iz vremena studentskih dana

Zaboravlja se izjava prethodnog predsednika Sindikata EPS-a, Milana Đorđevića, inače iz Kolubare, koji je optužio Grčića da se svaki dan iz Kolubare izvlači 500-800t uglja i prodaje trećim licima, umesto da ide na deponije TENT-a.
To je sabotaža koju traže sada.
Jedna od sabotaža
z:dm3:

Kako je taj jedini to znao .. jedan šleper (uzela sam šleper kao poređenje) nosi 20t znači 25-40 šlepera i sada da niko to ne primeti sem njega?

Poslednja izmena:
Ne rade ti ljudi tamo godinu dve pa da su nestručni toliko, večine njih su možda već i treća generacija koja radi tamo, od toga su živele i žive generacije ..to je sastavni deo njih

Kada u takve ubaciš jedan lanac sabotera, a to kreće od šefova do običnih radnika , vrlo lako razoriš i najtvrđi sistem

Evo GSP - nekih par dana sam se vozila busom ... i najednom su neki preglasni tipovi vozači ili kolge koji pričaju lovačke priče kolegi
Jedan viče "ja sam čitao knjige, voleo sam , i "za našu decu" koristio je 1939 Hitler, a ja sam ovoga doveo na vlast" naravo sagovornk je neuporedivo tiši , ne zato što se plaši, već zato što nije normalno da toliko viče

U svim situacijama onaj koji viče pomenje ime šefa, oba puta isto , i ako je to lik za koga mislim po imenu da je ( neuobičajeno ime) znam ga iz nekih priča kada je bio sklon organizaciji nekih ne baš lepih dešavanja i smeštanja ljudima, još iz vremena studentskih dana

Kako je taj jedini to znao .. jedan šleper (uzela sam šleper kao poređenje) nosi 20t znači 25-40 šlepera i sada da niko to ne primeti sem njega?
1 vagon 10 tona !
To se tera vagonima , mrzi me sad da tražim fakturu na 25 sati rada palminih mašina sa iskopavanja
Svi ćute jer su delili zaradu !
Podmazivao palma gde treba .

viber_slika_2021-12-18_10-37-19-197.jpg.79dcfab74ef85d200a4946c6e4c3cdc3.jpg

1 vagon 10 tona !
To se tera vagonima , mrzi me sad da tražim fakturu na 15 sati rada palminih mašina sa iskopavanja
Svi ćute jer su delili zaradu !
Podmazivao palma gde treba .
Lepo objasnih da sam uzela šlepere kao meru, meni približniju i da bi to bilo nemoguće ne prmetiti

I koliko su ta "treća lica" i kome mogla prodati toliki ugalj?

Možda ljudima sa NBgd ?

I da idemo dotle da su izvozili, a kome?

Pa to bi morali da budu strogo određeni carinici na granici, ali kako opet 50 do 80 vagona da prođu ispod radara baš svakome ? Železnica nije autoput pa natovariš šleper pa voziš, vozovi imaju red vožnje

To što je taj izjavio je čista laž i izrečena je kao priprema za ovo što se dogodilo .. jer ovako nešto se ne dogodi preko noći, priprema se mesecima

Jedino što se slažem to je da neko nije imao iskustva u strukturama da razume ZAŠTO ovaj izbacuje takvu priču, a da nije imala osnova .

Унутрашњи сукоб, око неких интереса, па намештају једни друге.
Био је скоро снимак како су се у Колубари потукли припадници нека два синдиката, и једни и други СНС, али на различитим интересним странама, сад је то кулминирало
Treba tim ljudima dostaviti Dzebane, i raznog escajga.

VUČIĆ SAZVAO HITAN SASTANAK: Tema energetska kriza u Evropi​

Znaci sledi epizoda Supermen spasava EU

Prva direktiva, daje im 24h da ociste sneg

Nacija koja je dala Nikolu Teslu i Pupina se konacno odrekla u 21 veku struje...samo nek je veselo....

Razne drzave u kojima po difoltu vladaju debilcine se uvek odricu najboljih

Pametne nacije ih vrlo pazljivo prikupljaju

Recimo pokojni Steve Jobs, kreator najvece i najmocnije kompanije danasnjice Apple

Sin Sirijskog izbeglice

Vuçiç je recimo oterao (etnicki ocistio) 500.000 srpske dece iz Srbije za 9 godina

Koliko medju njima ima inzenjera, doktora, medicinskih sestara, hemicara, matematicara, fizicara, buducih strucnjaka za bilo sta

Al nema frke, na Surcin slecu avioni iz Avganistana, sa zamenskim Gradjanima.

Ovde ima tako malo ljudi iz Srbije
Zato sto su u Srbiji ostali krezubi, dakle uglavnom tehnoloski nepismeni, i napredna pajser brigada. Oni dolaze ovde na forum, fizicki bitisu u Srbiji, jer imaju taj fetis mazohista, naime vole da ih ponizavamo na taj neki nivo degradacije da se osecaju kao neki nezeljeni kucni ljubimci koje šutamo u prolazu da ih ne bi preskakali

Strucnjak(inja) za dildoe, vibratore i vestacke qrceve. :P
Otima Vuçiçu iz usta

Ljubi ga majka, ki upisan

Poslednja izmena:

Dobar ugalj su preprodavali a koristili su najgori sljam i blato ,prosto i jednostavno.
Zbog takvih krivicnih dela visegodisnja robija treba da se zaglavi ,ali posto je ovo banana drzava gde je zakon mrtvo slovo …imamo ovo sto imamo.

Gde mu vrat z:shock:

Hej drugari kako'te?

Šta bi, vratio se EPS kompletan za 7 dana u pogon?

Šta je sad na tapetu?

Gde sad jurišate?

Neki plan C?

( Rio Tinto, EPS.. šta je sledeće, ĐE napadate, ajde drugarski nam recite .. )

Ili dobijate i vi odmor , zaslužili ste ...z:dm:z:dm:z:dm:z:dm:

Back