ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.840
O neeeeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustašistanac,Srbi generalno vole da kradu al nisam znao da su presli na struju jbt!
Pa kad je njemu Kovacevic primer za ugled, ne moze da izvlaci dobar zakljucak..
O neeeeeeeeeeee
i takoUstašistanac,
Jel još uvek saobraća onaj LOPOVSKI vlak Split-Knin, pun lopova Kroata?![]()
Lijepo je to kad opjevaš svoje želje, ali to su samo želje, koje nemaju veze sa stvarnošću.Osjećaj je gadan
kad je stan hladan
na katolićki blagdan
jer je sustav jadan
Koliko je znam prvi i drugi blok TE Sisak su bili na mazut. Treći (novi) blok je na plin.Ja da ti budem iskren neam pojma da li mi uopće trošimo ugalj... Kod mene te-to sisak je u potpunosti prešao na plin i imamo jednu malu elektranu na biomasu, mislim da je oko 5 mW, zagrebačka te-to isto loži na plin, krško ide na uranijev dioksid, imamo sve više solara i vjetroelektrana...
Velim nemam pojma da u nas itko troši ugalj...
Mislim da je bilo u istri ali i to je valjda preplo na plin...
A MX400 si zaboravio?Kod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...

Bili su više nisu... Sad samo plin i biomasa u pogonu energane to ti je isto hep, onaj kompleks prije čeličaneKoliko je znam prvi i drugi blok TE Sisak su bili na mazut. Treći (novi) blok je na plin.
https://www.hep.hr/proizvodnja/termoelektrane-1560/termoelektrane-toplane/te-to-sisak/1561
Ima Plomin kao jedina elektrana u Hrvatskoj na ugljen, ali on bi se trebao prestati koristiti oko 2035. To ne znači nužno i da će se Plomin 2 zatvoriti nego će vjerojatno promjeniti vrstu goriva (plin, biomasa ili nešto treće).
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...vlja-se-proizvodnja-struje-na-ugljen-15115049
A MX400 si zaboravio?![]()
Ma da, kod Željezarine bivše energane, prije Obendorfera. Ako sam dobro skužio Sertić bi sad tamo negdje trebao raditi i tvornicu baterija za automobile.Bili su više nisu... Sad samo plin i biomasa u pogonu energane to ti je isto hep, onaj kompleks prije čeličane
Ds to je manja elektrana 3mW na biomasuMa da, kod Željezarine bivše energane, prije Obendorfera. Ako sam dobro skužio Sertić bi sad tamo negdje trebao raditi i tvornicu baterija za automobile.

Ala pucketa bagremovina i sljivaWinter is here
![]()