Ipak se Srbija smrzava

Možda on i ne poznaje , ali on je vd od 2017 + koliko je bio pre toga

Za vreme njegovog mandata i u zimama pre decembra 2021 je padao sneg, i veći i duže , pa ništa

Nemoguće da se zalihe uglja stvaraju +4 godine pa eto nisu znali da treba da se obnavljaju

Tamo se decenijam sprovode određeni procesi i da magarca postaviš za direktora proces bi šao svojim tokom .. to je sistem
Neće njima svaki dan direktor EPS-a naređivati da kopaju, i kuda i gde da voze ugalj i kakv ugalj treba biti za TENT - zašto i kako je to neko prekinuo to je pitanje za policiju i službe

Svi odgovrni+kolovođe bi morali da zaglave debelu robiju ili ga proterati kod gazda , pa nek njima "pomaže".

Nepopularno, ali ja bi isterala i svu njegovu bližu rodbinu sa posla. kad su iznedrili i nisu ni oni mogli kontrolisati magarca moraju da ispaštaju
Prekinuo je onaj koji je uzeo kvalitetan ugalj ,sve koji se bave ugljom na velikompod istragom .
Molim lepo.

cold-freezing.gif

Odgovoran je i on, jer je primitivan i tupav i nestručan kakav je, prihvatio funkciju, i oni koji su ga tu postavili, to jest sadašnja vlast. Nema nikakve diverzije, jer se godinama u termoelektranama koristi najjeftiniji ugalj sa velikim procentom gline, i onda imamo ovakvo zagađenje i havarije.
Teorije zavere o diverzijama su pljuštale u svinjformeru, alou i telegrafu i posle eksplozija u fabrikama municije, koje se povremeno dešavaju godinama. Ako su diverzije, šta rade policija, bia i vojna bezbednost, zašto do sada nisu pohvatale počinioce? Koje je, btw, lako identifikovati: nestručnost, partijsko zapošljavanje, glupost, korupcija, kriminal, koji su vladajući činioci i kod snsekte, i kod žutih, i kod Slobe, i kod komunista. Što reče Basara, istorija Srbije od hatišerifa do danas je istorija brljotina, pogrešnih odluka i loših izbora.
Ali nema izlaza, dok redovni glasači, penzosi me prestanu da pričaju: teli precednika dubiju sa snajper, đilasu da zavrnem jajca što pali vinču, strana agentura bajo moj, što matletirau malog precednikovog sina, i tako dalje u tom smislu i pravcu. Sve to pospešuju svinjski mediji, a najviše mandril Vučićević, koji puši precedniku u svojim tzv "novinama", isto kako je pušio Đinđiću i Tadiću i kako će da puši onom ko zameni ******og. Dodaj tu i narkomana i poreskog prekršioca Mitrovića i to ti je slika današnje Srbije.
Bežite, deco, odavde i ne vraćajte se.

Mani me traktata .
TE koristi ugalj kakav se nalazi na kopovima, nemamo kameni ugalj, na našu žalost

Ne treba niko ništa da bilo kome da objašnjava putem raznih propagandih glasila, vezanih za vlast ili kontra njih

Ono što se dogodilo u TENT-u i na kopovima to je kao što već rekoh diverzija .

Ko je tu napadač i za čiji interes , to ne znam ..

Prekinuo je onaj koji je uzeo kvalitetan ugalj ,sve koji se bave ugljom na velikompod istragom .
Molim lepo.

Ceniš da je neko izvezao ugalj?

Danas: Srbija kupuje gas po astronomskim cenama, odlaze milioni dolara dnevno​

Nikezić: EPS će do marta spaliti više novca nego što ste oteli penzionerima​

PRESRECAN SAM!

On je ocenio da je „neodgovorno upravljanje i nemilosrdno isisavanje para iz nekada najmoćnije srpske firme dovelo do neverovatne situacije: da je najveći proizvođač struje na Balkanu pred bankrotom, u vreme kada su tržišne cene struje najveće u istoriji“.

:bravo::bravo::bravo:
Kako po astronomskim cenama... Zar nije gas u srbiji najeftiniji u regionu, europi a i šire

Mani me traktata .
TE koristi ugalj kakav se nalazi na kopovima, nemamo kameni ugalj, na našu žalost

Ne treba niko ništa da bilo kome da objašnjava putem raznih propagandih glasila, vezanih za vlast ili kontra njih

Jel se nije mogao ugalj malo provjetriti... Da bolje gori

Mani me traktata .

Cenim da je ugalj kod nas zavrsio na privatnim stovaristima najvise.

Mani me traktata .

Natasa, stvarno ne ponasaj se kao neko iz 50-tih i 60-tih godina UDBE sa takvim izrazima.

Mozda je bilo dodatne nebrige i zanemarivanja da ispadne kako grejanje na ugalj nista ne valja, kako ga nemamo dovoljno i kako sto pre treba da predjemo na "zelenu agendu (koju "gura" EU i naravno Zorana i Brnabicka), ali da je bas diverzija, to je prejak i neadekvatan izraz i znaci nesto spolja i sa strane.

Ne unosi pometnju u ionako slozene stvari koje ce se vremenom ispraviti, ali posto ce to da kosta (ako je to zaista tacno), neko treba i da odgovara i/ili podnese ostavku.

Natasa, stvarno ne ponasaj se kao neko iz 50-tih i 60-tih godina UDBE sa takvim izrazima.

Mozda je bilo dodatne nebrige i zanemarivanja da ispadne kako grejanje na ugalj nista ne valja, kako ga nemamo dovolno i kako sto pre treba da predjemo na "zelenu agnedu", ali da je bas diverzija, to je prejak i neadekvatan izraz i znaci nesto spolja i sa strane.

Ne unosi pometnju u ionako slozene stvari koje ce se vremenom ispraviti, ali posto ce to da kosta (ako je to zaista tacno), neko treba i da odgovara i/ili podnese ostavku.

Ako misliš da se svet i metode promenio za tih 70 godina , varaš se

Jedino što bi tada neko ne bi smeo ni da pomisli da radi ovo što rade danas

Zašto?
Kao da nas ima milijardu pa možemo potrošiti u individialnim ložištima hiljade tona

Da li ste vi za nešto ostali zakinuti?
Ja da ti budem iskren neam pojma da li mi uopće trošimo ugalj... Kod mene te-to sisak je u potpunosti prešao na plin i imamo jednu malu elektranu na biomasu, mislim da je oko 5 mW, zagrebačka te-to isto loži na plin, krško ide na uranijev dioksid, imamo sve više solara i vjetroelektrana...
Velim nemam pojma da u nas itko troši ugalj...
Mislim da je bilo u istri ali i to je valjda preplo na plin...

Svi odgovrni+kolovođe bi morali da zaglave debelu robiju ili ga proterati kod gazda , pa nek njima "pomaže".

Ako nije VD onda i nije odgovoran , je li?

Ako on nije odgovoran onda pitati one koji su zloupotrebili okolnost i doveli sistem do kolapsa..

Nema tu nestručnosti tu je samo i isključivo diverzuje i subverzije
Тако је! Да одговарају они због којих ЕПС нема директора! Који ли су ти, питам се?

Gde je nestao Srpski ugalj, pitaju se ljudi ,
Dok je Palma radio ugalj , stizao je do naroda, sad narod i ne kupuje ugalj...gde je ugalj...
Da nije u skolama....?
Da nije u vatromet raketama..

Bas me zanima da u eri, sad je vec era negativne selekcije moze da neko negde izabere dobrog upravnika ili direktora...?

Znam da se u proslosti radilo sa hidroelektranama , da bi se uvozila struja...naprave preliv, kvar, ili kontrolu..
Sto da ne i sa zalihama uglja...
Udri Bojko po tom crvenom dugmetu , bice 10k evra za novu godinu bonusa , ja ti licno dajem u kafani....

Hoce li se docek nove godine pomeriti na podne...zbog solarnih izvora struje...

Hahahaha , pronadjen profil sabotera , javlja svetska nauka...

Saboter ima majku i tatu rumune, a lako ga svi zapamte....

Smejem se a plakacu , jer ovakva glupost dolazi na naplatu sigurno...
Kad pocnu da cine zverstva, takvi ljudi teraju druge da budu u prvim redovima...

Kako posle da ne kupis televizor 32 inca za samo 11.000 dinara kad vidis najavu Sarapa i ANA BR....

Da li ce struja stici pre izlaska na blokade.....i hoce li biti po jedan grumen za svakog demonstranta.....da se razuvere da uglja ima...

Back