Jary
Elita
- Poruka
- 16.702
na kraju ce nam objasninti da je najpametnije da se eps proda a onda ce biti i kvalitetnog uglja i dobrih majstora i cena kao u Austriji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Standardno.na kraju ce nam objasninti da je najpametnije da se eps proda a onda ce biti i kvalitetnog uglja i dobrih majstora i cena kao u Austriji![]()
Strucnjak(inja) za dildoe, vibratore i vestacke qrceve.J0 mislim da je s0b0t0ž0![]()

Pliz, ne preteruj.
Ima tu mozda guranja drugih precih interesa ali klasicne diverzije (mada sam i zaboravila sta to tacno bese), nema.
Kulturna si devojka/zena da bi se zanosila takvim izrazima iz 2. svetskog rata.
Zaboravlja se izjava prethodnog predsednika Sindikata EPS-a, Milana Đorđevića, inače iz Kolubare, koji je optužio Grčića da se svaki dan iz Kolubare izvlači 500-800t uglja i prodaje trećim licima, umesto da ide na deponije TENT-a.
To je sabotaža koju traže sada.
Jedna od sabotaža
![]()
1 vagon 10 tona !Sve sam više sigurna da je i te kako je diverzija .
Ne rade ti ljudi tamo godinu dve pa da su nestručni toliko, večine njih su možda već i treća generacija koja radi tamo, od toga su živele i žive generacije ..to je sastavni deo njih
Mnogi su namensji upisivali fakultete i škole da bi radili tu
Takve velike firme postanu sastavni deo porodice
Kada u takve ubaciš jedan lanac sabotera, a to kreće od šefova do običnih radnika , vrlo lako razoriš i najtvrđi sistem
Evo GSP - nekih par dana sam se vozila busom ... i najednom su neki preglasni tipovi vozači ili kolge koji pričaju lovačke priče kolegi
Jedan viče "ja sam čitao knjige, voleo sam , i "za našu decu" koristio je 1939 Hitler, a ja sam ovoga doveo na vlast" naravo sagovornk je neuporedivo tiši , ne zato što se plaši, već zato što nije normalno da toliko viče
U svim situacijama onaj koji viče pomenje ime šefa, oba puta isto , i ako je to lik za koga mislim po imenu da je ( neuobičajeno ime) znam ga iz nekih priča kada je bio sklon organizaciji nekih ne baš lepih dešavanja i smeštanja ljudima, još iz vremena studentskih dana
Kako je taj jedini to znao .. jedan šleper (uzela sam šleper kao poređenje) nosi 20t znači 25-40 šlepera i sada da niko to ne primeti sem njega?
Lepo objasnih da sam uzela šlepere kao meru, meni približniju i da bi to bilo nemoguće ne prmetiti1 vagon 10 tona !
To se tera vagonima , mrzi me sad da tražim fakturu na 15 sati rada palminih mašina sa iskopavanja
Svi ćute jer su delili zaradu !
Podmazivao palma gde treba .
Treba tim ljudima dostaviti Dzebane, i raznog escajga.Унутрашњи сукоб, око неких интереса, па намештају једни друге.
Био је скоро снимак како су се у Колубари потукли припадници нека два синдиката, и једни и други СНС, али на различитим интересним странама, сад је то кулминирало
VUČIĆ SAZVAO HITAN SASTANAK: Tema energetska kriza u Evropi
In realityKod mene pucketa 6800 XT, 1080 ti, 6900 XT, RTX 3060 TI , RTX 3070, RX 1070 ti
Mesam...
Razne drzave u kojima po difoltu vladaju debilcine se uvek odricu najboljihNacija koja je dala Nikolu Teslu i Pupina se konacno odrekla u 21 veku struje...samo nek je veselo....
Zato sto su u Srbiji ostali krezubi, dakle uglavnom tehnoloski nepismeni, i napredna pajser brigada. Oni dolaze ovde na forum, fizicki bitisu u Srbiji, jer imaju taj fetis mazohista, naime vole da ih ponizavamo na taj neki nivo degradacije da se osecaju kao neki nezeljeni kucni ljubimci koje šutamo u prolazu da ih ne bi preskakaliOvde ima tako malo ljudi iz Srbije
Otima Vuçiçu iz ustaStrucnjak(inja) za dildoe, vibratore i vestacke qrceve.![]()
Ljubi ga majka, ki upisan
stara dobra vremena
Dobar ugalj su preprodavali a koristili su najgori sljam i blato ,prosto i jednostavno.Sve sam više sigurna da je i te kako je diverzija .
Ne rade ti ljudi tamo godinu dve pa da su nestručni toliko, večine njih su možda već i treća generacija koja radi tamo, od toga su živele i žive generacije ..to je sastavni deo njih
Mnogi su namensji upisivali fakultete i škole da bi radili tu
Takve velike firme postanu sastavni deo porodice
Kada u takve ubaciš jedan lanac sabotera, a to kreće od šefova do običnih radnika , vrlo lako razoriš i najtvrđi sistem
Evo GSP - nekih par dana sam se vozila busom ... i najednom su neki preglasni tipovi vozači ili kolge koji pričaju lovačke priče kolegi
Jedan viče "ja sam čitao knjige, voleo sam , i "za našu decu" koristio je 1939 Hitler, a ja sam ovoga doveo na vlast" naravo sagovornk je neuporedivo tiši , ne zato što se plaši, već zato što nije normalno da toliko viče
U svim situacijama onaj koji viče pomenje ime šefa, oba puta isto , i ako je to lik za koga mislim po imenu da je ( neuobičajeno ime) znam ga iz nekih priča kada je bio sklon organizaciji nekih ne baš lepih dešavanja i smeštanja ljudima, još iz vremena studentskih dana
Kako je taj jedini to znao .. jedan šleper (uzela sam šleper kao poređenje) nosi 20t znači 25-40 šlepera i sada da niko to ne primeti sem njega?
Gde mu vrat