Ipak nista

Mozda i ne znam sta hocu, ali ne znam sta osecam prema njemu. Ponekad mi je sladak, ponekad ne. Bas sam razmisljala sada o njemu, posto sam ga juce videla. Onako u prolazu. Obicno veoma dobro znam sta zelim u vezi, ili u vezi sa nekim deckom, ali sa njim ne znam. Ponekad pomislim da ja samu sebe teram da mi se on svidja. Nisam bas sigurna. Uh, kada ovako pocnem da razmisljam, pomislim da sam prava zaljubljena filozofkinja. Ja sam talentovana za filozofiju. Ipak, jos mi nije jasno to ne-da, da-ne. Zasto li mi se to desava? Kako bih volela da mogu da definisem ta osecanja.

Trenutno nemam decka, ali to stanje moze lako da se promeni veceras ili sutra. Iskreno receno, ne zuri mi se. Naci cu nekog pravog kad-tad. Lepa sam, dobra, postena, ljubazna, iskrena, itd. valjda su to pravi kvaliteti koje jedna devojka treba da ima. Ipak, nesto me muci. Podelicu to sa vama, ali bih volela da me ne osudjujete, jer moje srce govori iz mene, a ne ja.
Ja sam dugo zaljubljena u jednog decka. on je sladak, ima lepe plave oci, malo valovitu kosu. Zgodan je, finansijski dobro stoji. Ja sam inace, mesecima bila zaljubljena u njega. On zivi blizu mene i cesto sam prolazila i gledala u njegov prozor, cak sam nekada i namerno prolazila pored njegove zgrade. Kada bismo se videli samo bismo razmenili pozdrave, ponekad bi me nesto pitao, ali nista tako znacajno. Moje srce je bas kucalo od uzbudjenja tada stvarno sam bila zaljubljena, ali problem se javio, posto ga sada cesce vidjam. Tada sam imala prilike malo bolje da ga zagledam i videla sam neke stvari, koje mi se ne dopadaju, na primer ima masnu kozu. Jeste on simpa, ali kada se vidimo, a sada nam je i konverzacija mnogo bogatija, on mi se ne svidja. Ne razmusljam o njemu, cak mi se ponekad ucini i odvratnim, ali kada ode ja pocnem da ludim. Onda mi se bas svidja. Bas bih zelela da budemo zajedno, a onda opet pomislim malo dublje na njega i ponovo prestane da mi se svidja. Cak mi postane odvratan.
Sta mislite, sta je to? Da li vam se desilo nekada slicno? Da li je to ljubav ili ne?

Pa ti skupljaj mas pa prodaj na stocnu pijacu jebamu

Ja kazem naspavana glava je sveza glava. Noc je pametnija od dana ili dan je pametniji od noci, nije vazno. Znas na sta mislim.

Znam na šta misliš. Izreka kaže: Jutro je pametnije od večeri :ok: Dobro, tu su i ostali, samo polako pročitaj sve komentare. Ovi što su šaljivi oni ti jasno govore da se maneš ćorava posla. Uglavnom - trebalo bi da razmišljaš o sledećoj prilici. Čim se toliko nećkaš, a pri tom možda nisi oportunista, onda nema tu mnogo uspeha.

Znam na šta misliš. Izreka kaže: Jutro je pametnije od večeri :ok: Dobro, tu su i ostali, samo polako pročitaj sve komentare. Ovi što su šaljivi oni ti jasno govore da se maneš ćorava posla. Uglavnom - trebalo bi da razmišljaš o sledećoj prilici. Čim se toliko nećkaš, a pri tom možda nisi oportunista, onda nema tu mnogo uspeha.

Ja sam to i postavila kao temu, zato sto ne znam sta da radim, a ovde ima mnogo iskusnijih od mene. Evo, bas sada razmisljam o njemu, ali kada ga vidim nista. Tome tako nervira. Kada nije tu, razmisljam kako se mazimo i ljubimo, akada ga vidim, ne volim ni da se rukujemo. Ne znam sta mi je.

Meni se cini da ti zelis da se u nekog zaljubis a on ti se ucinio kao moguc kandidat za to no ne ispunjava tvoje uslove cim si neodlucna tu nema prave hemije.
Batali njega i pojavice se neko drugi a kad naidje pravi neces imati dileme i bices luda za njim i ujutro i u podne i posle ponoci i kad ga vidis i kad za njim ceznes.

Meni se cini da ti zelis da se u nekog zaljubis a on ti se ucinio kao moguc kandidat za to no ne ispunjava tvoje uslove cim si neodlucna tu nema prave hemije.
Batali njega i pojavice se neko drugi a kad naidje pravi neces imati dileme i bices luda za njim i ujutro i u podne i posle ponoci i kad ga vidis i kad za njim ceznes.

zaboravio si da je u pitanju trol T__T
ovo ostalo deluje ko neka
lichna zhelja

Pa, dok se ne pojavi mogu malo da se zabavljam.

Eto, još jedan iskusan kolega ti je rekao isto. Dakle, ovde ili ne lažeš, ili si došla kao na primer b.g.d. Titanija ili kao ja da se samo malo zezaš sa forumašima, što je isto tako ok.

Ja ne zelim da lazem, nikada to ne radim. Samo imam neke dileme, koje se jave svakom coveku. Eto, danas sam dva puta prosla pored njegove zgrade i bas sam zelela da ga vidim.

jaooooon : ((
a je l znas da mozda on voli neku drugu i to onako lepa ozbiljna veza, da si mu ti obicna, bez veze, cak te se malo i gnusa, tvojih pogleda na svet ako ih je uopste i primetio? ili sto si musava kad jedes sladoled a ne primetis

jaooooon : ((
a je l znas da mozda on voli neku drugu i to onako lepa ozbiljna veza, da si mu ti obicna, bez veze, cak te se malo i gnusa, tvojih pogleda na svet ako ih je uopste i primetio? ili sto si musava kad jedes sladoled a ne primetis

On nema devojku. Nesto se ranije zalio jednom nasem zajednickom drugu, kako su sve devojke neke materijalistkinje, Bla, bla, bla. Mislim se: "Ti se mnogo pravis fin." A on je kao neki sportista i pali se na sport i jednom me je pitao, da li mi lici na sportskog tipa. Nisam mogla da mu kazem, da mi on pre svega lici na tipa, a sport manje-vise. Time se i tako bave samo oni koji imaju prazan i promasen zivot.

ma otkud ti znas da li ima ili nema, kladim se da ima vezu koju ti vise ne mozes ni da zamislis ni da sanjas koliko si propala
ono sto se kaze zdrava lepa veza i odalte izadju lepa nestashna deca

bate od koju si ti mraku?
to sto si imas na slicku
si iz neku sektu ki crna ruza sta li

Back