Zasto bas one pale mlade frajere? Ne traze nista, a imaju sve

Vidim da pojedini domaci zenski portali bas promovisu ovu tematiku poslednjih dana:

https://zena.blic.rs/lifestyle/majk...mni-odnos-sa-njim-u-skoli-na-sudu-sve/1e4k64w
https://zena.blic.rs/lifestyle/nast...vala-50-puta-ovako-se-branila-na-sudu/g95ex0e

Onda nije ni cudo da se mladi momci sve vise loze na milf...

promašio si temu ove linkove koje si stavoio su tekstovi koji se bave pedofilijom
u pitanju su maloletna lica.

nije isto mlad frajer i dete od 14 godina alo

mladići od 35 odlično znaju šta ih loži i nisu im potrebni tekstovi u kojima neko posle snosi posledice.
dakle ako se mladom muškarcu sviđa zrela žena to nema nikakve pravne posledice po njihov život
a ovo ima i ne znam kako si doveo te dve stvari u vezu.
Naravno da to nema veze s pedofilijom
Mladic od 35 je daleko od deteta, osim kad treba da opere sudove!.

Najveći razlog zašto su ti žene u četrdesetim godinama privlačne je taj što si i ti omatorio.

A to da nema "šta si hteo da kažeš time" to si se malo zajebao. Žena može da ima i 627 godina i opet će biti u tom fazonu. Ne znam koji im je to trip. Svaki rečenicu nešto vagaju, mudruju, ispituju, mere.... Možeš satima sa njom da pričaš sve najbolje i onda će odjednom da se uhvati za jednu pogrešno protumačenu rečenicu i da se umusi. U stanju je danima da ti trlja na nos kako si ti tu kao recimo ispao bezobrazan, kako si je ponizio, kako ovo kako ono.....

A u četrdesetima im je baš "peak" tog sindroma. I još mnogih drugih.

Kad malo bolje razmislim, žene sa 40 su najgore. Samo sa njima tad nemati ništa.
Zvucis kao neko kome je jedna zena u cetrdesetima rekla istinu koju nije hteo da cuje.
Ako ti svaka recenica zvuci kao ispitivanje, mozda si ipak ti taj koji pada test.
I da, mozda si omatorio ali ne dovoljno da odrastes. 😌

Ne znam kad se to desilo,al' odjednom su mi zene u 40im postale totalno kul. Nema vise onih glupih igrica, nema drame, nema "sta si hteo da kazes time"... Samopouzdanje im je kao da su presle sve nivoe u igrici i sad samo uzivaju. Imaju svoj posao, svoj krug ljudi, svoje tripove,i ne cekaju da ih neko "spasi". To mi je skroz osvezavajuce, jer ne moram da glumim superheroja da bih bio zanimljiv.
A ono sto me najvise iznenadilo je koliko su stabilne. Nema ono da se svadjas pa ne znas ni zbog cega. Sve je jasno, sve je direktno, a opet nekako mekano. Imaju taj neki vibe koji ne mozes da skines sa TikToka. I kad pricaju, ne zvuce kao da citiraju motivacione postere. Imaju iskustvo, ali ne pametuju. I to je ono sto me bas vozi. Nije fora u godinama, nego u tome sto su kroz te godine postale bas ono sto mladje jos pokusavaju da skontaju.
kao i muškarci koji su najbolji u tim godinama iz skoro istovetnih razloga

Zvucis kao neko kome je jedna zena u cetrdesetima rekla istinu koju nije hteo da cuje.
Ako ti svaka recenica zvuci kao ispitivanje, mozda si ipak ti taj koji pada test.
I da, mozda si omatorio ali ne dovoljno da odrastes. 😌

Šta si ovo prvo odgovorio jedno pa ti posle 2 dana palo na pamet da odgovoriš nešto drugo. Nešto si danas ljut.

Ti zvučiš kao neko ko mnogo gleda Lisu An i njena sabrana dela. To neko pičkomučeništvo je i dovelo muškarce da budu ovo što jesu, ona tebe kao testira a ti kao nešto polažeš.

Šta si ovo prvo odgovorio jedno pa ti posle 2 dana palo na pamet da odgovoriš nešto drugo. Nešto si danas ljut.

Ti zvučiš kao neko ko mnogo gleda Lisu An i njena sabrana dela. To neko pičkomučeništvo je i dovelo muškarce da budu ovo što jesu, ona tebe kao testira a ti kao nešto polažeš.
Aha, prepoznat strucnjak za Lisa Ann studije
Magistar iz oblasti "Umetnost muskog pickomucenistva". Svaka cast, druze, kad porastes bices njen asistent rezije.

Back