Kulišić
Početnik
- Poruka
- 49
Uh, izvini.Ne, ne znam tačan odgovor.
pogresno sam procenio.
Pomislio sam da si zena s vise zivotnog iskustva.
Znas ono - "vino, ne sok".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, izvini.Ne, ne znam tačan odgovor.
I to negaziraniUh, izvini.
pogresno sam procenio.
Pomislio sam da si zena s vise zivotnog iskustva.
Znas ono - "vino, ne sok".

Joj, sad videh da si moderator.I to negazirani![]()
Sve je to super. Te zene o kojima ti pricas te kuvaju polako.Ne znam kad se to desilo,al' odjednom su mi zene u 40im postale totalno kul. Nema vise onih glupih igrica, nema drame, nema "sta si hteo da kazes time"... Samopouzdanje im je kao da su presle sve nivoe u igrici i sad samo uzivaju. Imaju svoj posao, svoj krug ljudi, svoje tripove,i ne cekaju da ih neko "spasi". To mi je skroz osvezavajuce, jer ne moram da glumim superheroja da bih bio zanimljiv.
A ono sto me najvise iznenadilo je koliko su stabilne. Nema ono da se svadjas pa ne znas ni zbog cega. Sve je jasno, sve je direktno, a opet nekako mekano. Imaju taj neki vibe koji ne mozes da skines sa TikToka. I kad pricaju, ne zvuce kao da citiraju motivacione postere. Imaju iskustvo, ali ne pametuju. I to je ono sto me bas vozi. Nije fora u godinama, nego u tome sto su kroz te godine postale bas ono sto mladje jos pokusavaju da skontaju.
Iz naslovaŠta nešto?
Joj, sad videh da si moderator.
Izvini. Povlacim receno.
Kako divni ljudi dolaze na ljisIz naslova

Kako divni ljudi dolaze na ljis![]()

Hvala!Kako divni ljudi dolaze na ljis![]()
Серафина, ти би као љис модерторка требало да покажеш посебан сензибилтет према суптилном мушком бићу.Sinko, to što misliš da ćeš ovde navatat nešto, pa laskaš sve u 16...moraću da ti srušim sneška.. Sve smo brkate ko Filip Višnjić![]()

Vidiš da sam senzibilna kao nagazna mina, kud ćeš lepšeСерафина, ти би као љис модерторка требало да покажеш посебан сензибилтет према суптилном мушком бићу.![]()

Ne ja, odnosi se na autora posta i teme, on je shvatio.А што си ти сада нешто СХВАТИО
кад си пре два сата
на другој теми
РАЗУМЕЛА?
![]()
hahahahaha, a dje im pročitaš godine?Ne znam kad se to desilo,al' odjednom su mi zene u 40im postale totalno kul. Nema vise onih glupih igrica, nema drame, nema "sta si hteo da kazes time"... Samopouzdanje im je kao da su presle sve nivoe u igrici i sad samo uzivaju. Imaju svoj posao, svoj krug ljudi, svoje tripove,i ne cekaju da ih neko "spasi". To mi je skroz osvezavajuce, jer ne moram da glumim superheroja da bih bio zanimljiv.
A ono sto me najvise iznenadilo je koliko su stabilne. Nema ono da se svadjas pa ne znas ni zbog cega. Sve je jasno, sve je direktno, a opet nekako mekano. Imaju taj neki vibe koji ne mozes da skines sa TikToka. I kad pricaju, ne zvuce kao da citiraju motivacione postere. Imaju iskustvo, ali ne pametuju. I to je ono sto me bas vozi. Nije fora u godinama, nego u tome sto su kroz te godine postale bas ono sto mladje jos pokusavaju da skontaju.
Di ćeš bre mala, niko te ne napada, nego se ti bespotrebno braniš....Evo ih, krenuli u napad!
@Metronomy se zakačio za mene, @The_Night_Hawk pre 15 godina bilo je tu još njih, @Џорџи , @Klonirani_ Šime, @Umri_muski vidim da je ublažio priču ali ne bih se opuštala preterano, jaoooj, dođe mi da vam kažem ko sam "BIO" ovih 5 godina jer ste bili dobri sa mnom, ali neću...jer neke mogu da povredim a to ne želim...
Ništa, ajde zbogom, vidim da skačete na skoro sve što kažem, neću biti džak za pražnjenje besa, možda dođem ponovo ali DEFINITIVNO NIKAD NIKAD NIKAD kao žena, nevermore.
Bespotrebno?Di ćeš bre mala, niko te ne napada, nego se ti bespotrebno braniš....
Ja krenuo u napad?tebi treba neka paznja ne kapiram sta me pominjes ,mislis da me zanima ko si sad juce prekjuceEvo ih, krenuli u napad!
@Metronomy se zakačio za mene, @The_Night_Hawk pre 15 godina bilo je tu još njih, @Џорџи , @Klonirani_ Šime, @Umri_muski vidim da je ublažio priču ali ne bih se opuštala preterano, jaoooj, dođe mi da vam kažem ko sam "BIO" ovih 5 godina jer ste bili dobri sa mnom, ali neću...jer neke mogu da povredim a to ne želim...
Ništa, ajde zbogom, vidim da skačete na skoro sve što kažem, neću biti džak za pražnjenje besa, možda dođem ponovo ali DEFINITIVNO NIKAD NIKAD NIKAD kao žena, nevermore.
Pominjem te u kontekstu s kim si. Klub ženomrzaca.Ja krenuo u napad?tebi treba neka paznja ne kapiram sta me pominjes ,mislis da me zanima ko si sad juce prekjuce

Xaxaxaxa a ti imas misiju da branis zene ,sta toliko ti je lose u zivotu da nemas nista pametnijePominjem te u kontekstu s kim si. Klub ženomrzaca.
Hahaha, OkejNišta, sad kada znamo da si žensko i da si osetljiva, brinućemo o tebi....opusti se![]()
Ti nisi normalan, gde ja to branim ŽENE? Samo sam se zauzela za SEBE, to je sve.Xaxaxaxa a ti imas misiju da branis zene ,sta toliko ti je lose u zivotu da nemas nista pametnije
Tamo gde napadas muskarce ,sta tebe boli ***** ko je zenomrzac ako se tebi ne obracaTi nisi normalan, gde ja to branim ŽENE? Samo sam se zauzela za SEBE, to je sve.
Polakote, ona ne razume mnoge odnose i traži objašnjenje.....nije isti način ko druge forumašice...opusti se i objasni joj kad pita iako izgleda napad...Tamo gde napadas muskarce ,sta tebe boli ***** ko je zenomrzac ako se tebi ne obraca