Zasto bas one pale mlade frajere? Ne traze nista, a imaju sve

Ne znam kad se to desilo,al' odjednom su mi zene u 40im postale totalno kul. Nema vise onih glupih igrica, nema drame, nema "sta si hteo da kazes time"... Samopouzdanje im je kao da su presle sve nivoe u igrici i sad samo uzivaju. Imaju svoj posao, svoj krug ljudi, svoje tripove,i ne cekaju da ih neko "spasi". To mi je skroz osvezavajuce, jer ne moram da glumim superheroja da bih bio zanimljiv.
A ono sto me najvise iznenadilo je koliko su stabilne. Nema ono da se svadjas pa ne znas ni zbog cega. Sve je jasno, sve je direktno, a opet nekako mekano. Imaju taj neki vibe koji ne mozes da skines sa TikToka. I kad pricaju, ne zvuce kao da citiraju motivacione postere. Imaju iskustvo, ali ne pametuju. I to je ono sto me bas vozi. Nije fora u godinama, nego u tome sto su kroz te godine postale bas ono sto mladje jos pokusavaju da skontaju.
Sve je to super. Te zene o kojima ti pricas te kuvaju polako.

Sinko, to što misliš da ćeš ovde navatat nešto, pa laskaš sve u 16...moraću da ti srušim sneška.. Sve smo brkate ko Filip Višnjić :deda2:
Серафина, ти би као љис модерторка требало да покажеш посебан сензибилтет према суптилном мушком бићу. :kafa:

А што си ти сада нешто СХВАТИО
кад си пре два сата
на другој теми
РАЗУМЕЛА?
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ne ja, odnosi se na autora posta i teme, on je shvatio.

A što se tiče pola, prvo sam bila žensko, što i jesam, međutim nije mi se svideo tretman (ni sad mi se ne sviđa...stalno se moram nekome za nešto pravdati) i bila sam emotivna i doslovno sam plakala.

Posle nekoliko godina sam došla pod muškim nikom, 5 godina nikakve probleme, onda se zasitim foruma i jednostavno napustim.
Negde tu u međuvremenu dobijem trajni ban za ženski Nik.
Sada dođem ponovo sa muškim nikom (Ortak) ali pišem u ženskom rodu.

P.S. eto koliko je smešno kad mi se neko obrati sa "vidi se da piše žensko", jer sam da ponovim PET GODINA pisala pod muškim nikom.

Zato me nemojte napadati, mislite da ste me dekodirali a samo jedna osoba jeste, bivša Eurus koja mi nije bila prijatelj ali čovek nekad nauči više od pametnog neprijatelja nego od glupog prijatelja.

Zadovoljan objašnjenjem? Nadam se da jesi, jer ja nisam dužna da se pravdam.

Poslednja izmena:
Evo ih, krenuli u napad!
@Metronomy se zakačio za mene, @The_Night_Hawk pre 15 godina bilo je tu još njih, @Џорџи , @Klonirani_ Šime, @Umri_muski vidim da je ublažio priču ali ne bih se opuštala preterano, jaoooj, dođe mi da vam kažem ko sam "BIO" ovih 5 godina jer ste bili dobri sa mnom, ali neću...jer neke mogu da povredim a to ne želim...

Ništa, ajde zbogom, vidim da skačete na skoro sve što kažem, neću biti džak za pražnjenje besa, možda dođem ponovo ali DEFINITIVNO NIKAD NIKAD NIKAD kao žena, nevermore.

Ne znam kad se to desilo,al' odjednom su mi zene u 40im postale totalno kul. Nema vise onih glupih igrica, nema drame, nema "sta si hteo da kazes time"... Samopouzdanje im je kao da su presle sve nivoe u igrici i sad samo uzivaju. Imaju svoj posao, svoj krug ljudi, svoje tripove,i ne cekaju da ih neko "spasi". To mi je skroz osvezavajuce, jer ne moram da glumim superheroja da bih bio zanimljiv.
A ono sto me najvise iznenadilo je koliko su stabilne. Nema ono da se svadjas pa ne znas ni zbog cega. Sve je jasno, sve je direktno, a opet nekako mekano. Imaju taj neki vibe koji ne mozes da skines sa TikToka. I kad pricaju, ne zvuce kao da citiraju motivacione postere. Imaju iskustvo, ali ne pametuju. I to je ono sto me bas vozi. Nije fora u godinama, nego u tome sto su kroz te godine postale bas ono sto mladje jos pokusavaju da skontaju.
hahahahaha, a dje im pročitaš godine?
Koji je dobar razlog znati godine?

Žao mi je ali vrlo grešiš što se vodiš godinama. U spektru ženskih karakteristika koji proširuju one najbolje, ali još više one najgore veliko je šarenilo, a godine tu nemaju nikakvu ulogu....često te koje zrelost dostignu u 40tim, bile su u 20 ispod svih proseka svesnog bića....a takodje mnogo mladih devojaka razviju svest i zrelost koju mnoge matore ne mogu ni da zamisle....zato i jesu često mnogo bolji studenti, a kasnije i stručnjaci, pa i žene svojim muškarcima...

Evo ih, krenuli u napad!
@Metronomy se zakačio za mene, @The_Night_Hawk pre 15 godina bilo je tu još njih, @Џорџи , @Klonirani_ Šime, @Umri_muski vidim da je ublažio priču ali ne bih se opuštala preterano, jaoooj, dođe mi da vam kažem ko sam "BIO" ovih 5 godina jer ste bili dobri sa mnom, ali neću...jer neke mogu da povredim a to ne želim...

Ništa, ajde zbogom, vidim da skačete na skoro sve što kažem, neću biti džak za pražnjenje besa, možda dođem ponovo ali DEFINITIVNO NIKAD NIKAD NIKAD kao žena, nevermore.
Di ćeš bre mala, niko te ne napada, nego se ti bespotrebno braniš....

Di ćeš bre mala, niko te ne napada, nego se ti bespotrebno braniš....
Bespotrebno?
Možda, ali sećam te se kad sam bila i muško i žensko, prvo ste me stvarno vređali kao žensku osobu, a kad sam biO muško - to nikad neću zaboraviti - od tebe sam dobila ovakav komentar: "Dečko, ovo je najbolji komentar od kada sam ja na ovom podforumu", pa se ti sad seti ili nađi ko sam; u svakom slučaju bio si skroz OK sa mnom dok si mislio da sam muško.

Eto i sad se šališ na moj račun "mala", Izvini osetljiva sam, imam 50 godina i preistraumirana sam "šalama".
OK, došla, probala, ne odgovara mi, pozdrav.

Evo ih, krenuli u napad!

Ja krenuo u napad?tebi treba neka paznja ne kapiram sta me pominjes ,mislis da me zanima ko si sad juce prekjuce

Back