Mi smo ništa

s jedne strane sigurnost
a s druge obavezu i odgovornost za ono na što si zbog statusa pristao
nije tvoj tabor bio prvobitan izbor već više stvar prilagođavanaj sveopštem načinu razmišljanja.
sada ne moram da se prilagođavam i neiznmerno sam zadovoljna zbog toga.
Po ceni da si nesrecna?Da zeli da ides menjas to za obavezu i odgovornost?To je ti je važnije nego ti?Milioni ljudi rastaju se svakoga dana jer nisu srećni..

Jeste i sve je to sada u redu u zoni komfora si i s ali nikada ne znas sta može da se desi ..jednostavno dune tvome muzu u glavu da hoće da ide eto..ti si propustila priliku mozda zivota jer ne desavaju se lepe stvari mnogo puta loše bezbroj a lepe jednom i nikada više..
Kazem mojoj "devojci curi" kako god..vidi ovo između nas je sudbina i nemojmo to propustiti ..znam da će da bude vrlo teško da se dođe do krajnjeg cilja,ali razmisli mi smo zajedno non stop mi kada smo se videli prvi put kaže ona ko da se znamo 10 godina..ako ne uspemo ona ce da ostane gde ne bi htela a ja ne više ne bih da imam nikoga..jer me niko ne zanima kao ona niti mi se sviđa
nadam se da imaš dovoljno snage da stojiš iza svojih reči i za stvarnih 10 godina poznanstva

u mom životu je postojalo.
a onda više nije postojalo
takvi gubici ne idu glatko sa dobrim mentalnim stanjem.

zato i kažem.
sad mi je sve potaman
samo sam prazna bez nadahnuća koje mi je davalo impuls za život.
sve može a i ne mora..
toliko indolencije nisam skoro srela u jednoj osobi.
Zbog toga ljudi odlaze u gore nesigurnije ali su srečniji i opet nekako sve dođe na svoje..i vrati se sigurnost i ostalo..

u mom životu je postojalo.
a onda više nije postojalo
takvi gubici ne idu glatko sa dobrim mentalnim stanjem.

zato i kažem.
sad mi je sve potaman
samo sam prazna bez nadahnuća koje mi je davalo impuls za život.
sve može a i ne mora..
toliko indolencije nisam skoro srela u jednoj osobi.
Sva osecanja su legitimna osecanja.
Osecam se prazno, a neko naidje i kaze ma moras da se ispunis, ne ide to tako. Stvari se dese, energija poklopi i koliko mi zeleli da se desi sad, odmah, tu! Ne ide to tako.
Jedino sto je bitno je taj interni razgovor. Osecam se tako i tako, um mi trazi to i to, telo to i to i kada je sve to, ne nuzno u skladu, vec osvesceno, stvari pocnu da budu veoma logicne, zar ne? A za njima i osecanja se uskladjuju.

Sva osecanja su legitimna osecanja.
Osecam se prazno, a neko naidje i kaze ma moras da se ispunis, ne ide to tako. Stvari se dese, energija poklopi i koliko mi zeleli da se desi sad, odmah, tu! Ne ide to tako.
Jedino sto je bitno je taj interni razgovor. Osecam se tako i tako, um mi trazi to i to, telo to i to i kada je sve to, ne nuzno u skladu, vec osvesceno, stvari pocnu da budu veoma logicne, zar ne? A za njima i osecanja se uskladjuju.
može biti da si u pravu. ali ja sam sada postala veoma strpljiva osoba.

nadam se da imaš dovoljno snage da stojiš iza svojih reči i za stvarnih 10 godina poznanstva
Imam a znas zasto jer rizikujem ljubav zahteva hrabrost..nece se nikada desiti nista ako sedis kod kuće i cekaš nekoga ili nešto, ode život tako ništa video nigde bio..nije mi problem da čekam nju 3 sata na stanici nije mi problem sto možemo da se vidimo jednom godišnje i to ako..Tako sam odlučio jeste nerealno suludo ali ja ne zelim nazad u zonu komfora ..pa sta bude

Imam a znas zasto jer rizikujem ljubav zahteva hrabrost..nece se nikada desiti nista ako sedis kod kuće i cekaš nekoga ili nešto, ode život tako ništa video nigde bio..nije mi problem da čekam nju 3 sata na stanici nije mi problem sto možemo da se vidimo jednom godišnje i to ako..Tako sam odlučio jeste nerealno suludo ali ja ne zelim nazad u zonu komfora ..pa sta bude
ma znam bre ne muči se da mi objasniš

Vise vazi za muskarce: ako cekas da se sama pojavi, nece haha

Back