Ipak nista

Pa ako će te moja ljubav prema sportu i druženju kroz isti, naterati da promeniš mišljenje o meni, onda samo mogu reći: uzalud sva tvoja priča po celom forumu.

Da li mene treba da natera da te mrzim, ili pokvarim mišljenje o tebi, ako znam da pripadaš muzičkom pravcu, koji je meni stran i koji smatram napadom na narodnu muziku? Ne, daleko bilo. Neka te Cico i neka tvog života. Nemam ništa protiv tebe, a uvek ti mogu poželeti svako dobro i miran san.

Hm?! A na koji nacin ja tebe upoznajem ovde? Iz tvojih postova, zar ne? Ne mogu da gradim sliku o tebi na neki drugi nacin, a mislim da je normalno da sklapamo negde sliku o osobi sa kojom imamo vec neki dijalog, zar ne? A da li mora kod tebe sve da mi se dopada? Da li ja moram obavezno da prihvatim sve sto ti volis? Ja nemam nista protiv da neko voli sport, pecanje, sah (jao! :(), itd. A kom ja to muzickom pravcu pripadam?

Hm?! A na koji nacin ja tebe upoznajem ovde? Iz tvojih postova, zar ne? Ne mogu da gradim sliku o tebi na neki drugi nacin, a mislim da je normalno da sklapamo negde sliku o osobi sa kojom imamo vec neki dijalog, zar ne? A da li mora kod tebe sve da mi se dopada? Da li ja moram obavezno da prihvatim sve sto ti volis? Ja nemam nista protiv da neko voli sport, pecanje, sah (jao! :(), itd. A kom ja to muzickom pravcu pripadam?
Pa naravno da ne, samo ne treba praviti dramu oko toga :)
Pa već si pisala - novokomponovana muzika. Ispravi me ako grešim.

Eto! I reci mi sada, treba li da ti govorim nešto naopako? Ne pada mi na pamet. Ne treba osim toga niti jedan moj post da shvatiš kao protivljenje tebi i svi smo onda pravi forumaši :) Uživaj :ok:
Ja nista ne gledam kao protivljanje, samo kao razmenu iskustava.

Auuuu, sad necu vise s tobom da kuckam po forumu jer slusas sund. :mrgreen:

Ja slusam sve, ali pre svega izvodim numere narodne novokomponovane muzike i turbo folka. Uostalom, cudno mi je kako su ljudi koji slusaju metal, punk, rap i tvrde da je to kvalitetna muzika toliko iskljucivi. Zar muzika ne bi trbalo da oplemenjuje ljude?

Back