Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Homoseksualci ne nameravaju da menjaju društveno uređenje, za razliku od fašista.

m6yc4.gif

Геније!!!
zzew2.gif

Pederkasti kladionicar se pojavio.... Samo me zanima opravdanje za skup.... Ugrozena prava Srba u Vojvodini??? :D Danas ga ukljucili u Radio Fokus... Slatko sam se ismejao... Kao i onima posle njega koji su ga hvalili.... Voditelj je posebna prica....

Ја сам шокирана?!? :shock: :shock: :shock:

Који речник, која елоквенција, која култура, који ниво! :roll:

Тај речник оних који се представљају као грађанска и либерална (дозвољено све само да је против Срба и хришћанства) опција можеш прочитати на целој овој теми. Жалосно

Za pedofile i njihove simpatizere - nemam lepe rechi...
SPC - Srpski Pedofilski Centar

A da li bi ti mogao malo da prestaneš da preteruješ.

A za početak da upoznaš nekog pravoslavnog sveštenika ili monaha, da se neko vreme družiš sa njim, pa da onda donosiš zaključke o SPC.

Mogu da razumem da si ateista, ali to ne znači da imaš pravo da vredjaš celokupno sveštenstvo i vernike SPC - zbog nekih slučajeva o kojima opet ne znaš mnogo, nego natucaš.

A pedofila ima svuda i zastupljeni su u svim profesijama: i medju profesorima i lekarima i bankarima i u svim ostalim.

Prema tome - ne preteruj, zvuči glupo.

A da li bi ti mogao malo da prestaneš da preteruješ.

A za početak da upoznaš nekog pravoslavnog sveštenika ili monaha, da se neko vreme družiš sa njim, pa da onda donosiš zaključke o SPC.

Mogu da razumem da si ateista, ali to ne znači da imaš pravo da vredjaš celokupno sveštenstvo i vernike SPC - zbog nekih slučajeva o kojima opet ne znaš mnogo, nego natucaš.

A pedofila ima svuda i zastupljeni su u svim profesijama: i medju profesorima i lekarima i bankarima i u svim ostalim.

Prema tome - ne preteruj, zvuči glupo.

Ja poznajem neverovatno mnogo i jednih i drugih...
OD svih njih poshtujem samo jednog sveshtenika, i jednog monaha koji se, chini mi se drzhe svog zvanja...

registra jos jednom da te pitam kako mozes da okreces glavu na drugu stranu dok nas narod na kosmetu zivi kao jevreji u varsavskom i krakovskom getu vec 8 godinu na kosovu i metohiji?

kako mozete da bude tako bezosecajni?

Ko okreće glavu na drugu stranu?:confused:
Ko je bezosećajan?:confused:
O čemu ti uopšte pričaš?:confused:

Ako je neko bezosećajan to si ti i ovi tvoji istomišljenici. Ako misliš da će ta tvoja SRS nešto uraditi za narod na Kosovu u teškoj si zabludi. Oni su uradili šta su uradili i hvala im, dosta je bilo, da se ne ponovi.

*ebe ih podatak, Kosovo je još samo formalno u Srbiji, realno nas čeka još duga, duga borba da pokušamo da popravimo ono što su ti tvoji "heroji" uradili i da Kosovo ostane u Srbiji, ali u pravom smislu te reči.

A tebi bi bilo bolje da okreneš glavu i praviš se da ne vidiš. Kad god radikali nekog spašavaju, taj ostane bez imanja, a na kraju dobar deo njih i bez glave.

Ja poznajem neverovatno mnogo i jednih i drugih...OD svih njih poshtujem samo jednog sveshtenika, i jednog monaha koji se, chini mi se drzhe svog zvanja...

Izvini, ali ne verujem ti da poznaješ baš toliki broj sveštenih lica. Ali, neka ti bude.

Ali makar zbog te dve osobe, za koje kažeš da "drže do svog zvanja" ne bi trebalo skraćenicu SPC da tumačiš onako kako je tumačiš. Očigledno je da ta dva čoveka nisu pedofili, pa ti razmisli.

Izvini, ali ne verujem ti da poznaješ baš toliki broj sveštenih lica. Ali, neka ti bude.

Ali makar zbog te dve osobe, za koje kažeš da "drže do svog zvanja" ne bi trebalo skraćenicu SPC da tumačiš onako kako je tumačiš. Očigledno je da ta dva čoveka nisu pedofili, pa ti razmisli.

Veruj mi znam obishao sam dosta crkava i manastira i razgovarao sa monogim popovima i sl. likovima - stanje je razocharavajuce...

Veruj mi znam obishao sam dosta crkava i manastira i razgovarao sa monogim popovima i sl. likovima - stanje je razocharavajuce...

jao kakva si ti lazovcina ona neopevana. eto u mojoj eparhiji ja poznajem skoro sve monahe i svestenike i reci cu ti da su oni i ako ljudi u veri, ipak na kraju krajeva ljudi. sa svim grehovima, manama i vrlinama kao i mi ostali. ima dobrih, ima i losih al nije na nama da im sudimo presudjujemo vec na gospodu.

poenta je sto vi trazite te crne ovce u nasoj crkvi da na njih uperite prstom i kazete, eto to je taj, on je razlog zasto ja ne verujem, zasto sam bezboznik, zasto sam ateista, zasto sam bogoborac i antihrist.

evo za tebe par citata iz biblije:

1 Ne sudite da vam se ne sudi;

Jezek. 16:52, Lk. 6:37, Rim. 2:1, 1 Kor. 4:3, Jak. 4:11

2 Jer kakvim sudom sudite, onakvim će vam suditi; i kakvom merom merite, onakvom će vam se meriti.

Jer. 34:17, Jezek. 24:8, Mk. 4:24, Lk. 6:38

3 A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?

Lk. 6:41

4 Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom?

5 Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog.

jao kakva si ti lazovcina ona neopevana. eto u mojoj eparhiji ja poznajem skoro sve monahe i svestenike i reci cu ti da su oni i ako ljudi u veri, ipak na kraju krajeva ljudi. sa svim grehovima, manama i vrlinama kao i mi ostali. ima dobrih, ima i losih al nije na nama da im sudimo presudjujemo vec na gospodu.

poenta je sto vi trazite te crne ovce u nasoj crkvi da na njih uperite prstom i kazete, eto to je taj, on je razlog zasto ja ne verujem, zasto sam bezboznik, zasto sam ateista, zasto sam bogoborac i antihrist.

evo za tebe par citata iz biblije:

1 Ne sudite da vam se ne sudi;

Jezek. 16:52, Lk. 6:37, Rim. 2:1, 1 Kor. 4:3, Jak. 4:11

2 Jer kakvim sudom sudite, onakvim će vam suditi; i kakvom merom merite, onakvom će vam se meriti.

Jer. 34:17, Jezek. 24:8, Mk. 4:24, Lk. 6:38

3 A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?

Lk. 6:41

4 Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom?

5 Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog.

Pa ti si već njega osudio da je lažovčina!

Uostalom da bi opraštali prethodno moramo doneti sud! Kako oprostiti nešto prema čemu si indiferentan!?

A praštati je kažu božanski!:roll:

http://www.futog.info/images/stories/images/obraz_baner.gif

Позив Образа свим националистима:

Obraz šeta u čast kralja Vladislava

Otačastveni pokret Obraz pozvao je “sve slobodoljubive Novosađane” na šetnju centrom grada 7. oktobra u 16 časova. Pošto se skupe ispred Saborne crkve, oni će se “slobodno prošetati Srbskom Atinom i nikakve pretnje i klevete ne mogu ih sprečiti da proslave Svetog kralja Vladislava, ktitora manastira Mileševa”.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back