Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Недић се борио за ваку српску главу. Недићеви оружани одреди "Српска државна стража" и "Гранична стража" неуморно су се борили против комуниста.
Znači protiv antifašista, a na nemačkoj strani. Šta onda više hoćeš?

Нису Немци из чиста мира побили све оне јадне људе, већ као одмазда због комуњарског "ослобађања" земље тачније зверстава комуниста над Немцима.
Čovek kad čita tvoje postove mogao bi još jadne Nemce da žali. Zaista si neverovatan.

Вучић подржао Образ у скупштини.
Лидер ЛСВ-а Ненад Чанак, данас у скупштини Србије назвао Отачаствени покрет Образ смрдљивим окотом који треба побити.
"Они злоупотребљавају религију и трују мозак младима за своје себично промовисање и ускогрудне интересе.", навео је Чанак.
"Не видим да су икада истицали фашистичка обележја, узвратио је Алексанадар Вучић, посланик СРС-а, "клерофашизам је стран српском националном бићу и националисти немају везе са том идеологијом."

Лидер ЛСВ-а Ненад Чанак, данас у скупштини Србије назвао Отачаствени покрет Образ смрдљивим окотом који треба побити.
"Они злоупотребљавају религију и трују мозак младима за своје себично промовисање и ускогрудне интересе.", навео је Чанак.
"Не видим да су икада истицали фашистичка обележја, узвратио је Алексанадар Вучић, посланик СРС-а, "клерофашизам је стран српском националном бићу и националисти немају везе са том идеологијом."

Ћопави опет добио пролив?

Има у Курану свашта да се прочита, између осталог:
"Чувај се оног кога је Бог обележио"

adolf.gif

E bre Irone slatko me nasmeja. :D:D

Са других форума:

Поштована браћо и сестре, желим да вас обавестим да сам из најпоузданијег извора добио информацију да ће у организацији такозваног ''анти-фашистичког скупа'' поред најављених странака и ''невладиних'' организација учествовати и неколико организација које се боре за права ''сексуалних мањина''. Иако се нису најавили да учествују у организовању овог скупа, организације педера и лезбејки планирају да ће по завршетку ''митинга против фашизма'' слободно продефиловати кроз центар Новог Сада са њиховим симболима и транспарентима. И најмања геј парада у Србији представља дрско и безобразно ругање српској јавности, и зато свако такво окупљање мора бити спречено по сваку цену.

Зато браћо Срби, драги Новосађани (били ви националисти или не) изађимо сви на улице 7. октобра и спречимо ову бруку за наш град!

Možda Vučić ne vidi, ali kad pročitam izjave o ''arijevskoj rasi'', otvoreno solidarisanje s nacistima u 2. svetskom ratu šta bih trebao da pomislim? Obraz se uopšte nije ogradio od Stroja, a i nisu se setili da pomere datum. Ako je za jedinstvo Srbije, to se jednako moglo braniti i 6. ili 8. oktobra. Ali, tad nema odgovarajućeg rođendana ...

Са других форума:

Поштована браћо и сестре, желим да вас обавестим да сам из најпоузданијег извора добио информацију да ће у организацији такозваног ''анти-фашистичког скупа'' поред најављених странака и ''невладиних'' организација учествовати и неколико организација које се боре за права ''сексуалних мањина''. Иако се нису најавили да учествују у организовању овог скупа, организације педера и лезбејки планирају да ће по завршетку ''митинга против фашизма'' слободно продефиловати кроз центар Новог Сада са њиховим симболима и транспарентима. И најмања геј парада у Србији представља дрско и безобразно ругање српској јавности, и зато свако такво окупљање мора бити спречено по сваку цену.

Зато браћо Срби, драги Новосађани (били ви националисти или не) изађимо сви на улице 7. октобра и спречимо ову бруку за наш град!
Ne znam zašto je tvoj grad, čini mi se da tamo nikakvih brda nema, sve je ravno, ako me sećanje dobro služi. Nešto brda ima na sremskoj strani, ali mislim da se nijedno ne zove Banovo. A za seksualne manjine prvi put čujem. Uostalom, smatram svoja heteroseksualna ubeđenja dovoljno jakim da ih nikakvi homoseksualci ne mogu promeniti. A ti?

Ne znam zašto je tvoj grad, čini mi se da tamo nikakvih brda nema, sve je ravno, ako me sećanje dobro služi. Nešto brda ima na sremskoj strani, ali mislim da se nijedno ne zove Banovo. A za seksualne manjine prvi put čujem. Uostalom, smatram svoja heteroseksualna ubeđenja dovoljno jakim da ih nikakvi homoseksualci ne mogu promeniti. A ti?

Што се брда тиче, написао сам да сам то пренео са другог форума. Када су у питању "сексуалне мањине" илити болесници који пропагирају јавно своју болест, ти и ја не морамо да бринемо али неко ко је оболео од те болести ће да помисли, када види да хиљаде болесника шета слободно улицама, а медији их свесрдно у томе подржавају, да није болестан и уместо да заснује породицу и живи нормално
он ће остати болестан цео живот.

Možda Vučić ne vidi, ali kad pročitam izjave o ''arijevskoj rasi'', otvoreno solidarisanje s nacistima u 2. svetskom ratu šta bih trebao da pomislim? Obraz se uopšte nije ogradio od Stroja, a i nisu se setili da pomere datum. Ako je za jedinstvo Srbije, to se jednako moglo braniti i 6. ili 8. oktobra. Ali, tad nema odgovarajućeg rođendana ...

Нацисти су ми подједнаки непријатељи као и комунисти. Исто зло само друго паковање. Ми ћемо бити испред Саборне цркве у 4, а нацисти испред споменика Јаши Томићу у 5.
Желимо да прославимо празник Светог краља Владислава и да видимо хоће ли један усташа и сепаратиста да нас у томе спречи.

Нацисти су ми подједнаки непријатељи као и комунисти. Исто зло само друго паковање.
Vidiš, u normalnom svetu takvog izjednačavanja nema. na jednoj strani su nacisti kao mera apsolutnog zla, a na drugoj svi ostali. Ti drugi se naravno međusobno razlikuju, ali im je neprijatelj zajednički i tu nema dileme.Brojni su primeri zajedničke borbe komunista i demokrata protiv nacizma.

Желимо да прославимо празник Светог краља Владислава и да видимо хоће ли један усташа и сепаратиста да нас у томе спречи.
Sprečavanje će po najavama obaviti policija.

Pa valjda i svoja antifasisticka osecanja smatras za dovoljno jaka, cemu onda briga oko nekog tamo "fasistickog skupa"?
Homoseksualci ne nameravaju da menjaju društveno uređenje, za razliku od fašista.

Obraz je isti k.... ****** koje podrzhavaju pedofile...

Претпостављам да мислиш на владику Пахомија. Још један у низу напада на нашу Цркву. Баш сте толерантни...
Али зато кад неко нападне мормоне или јеховине сведоке онда такви, као што си ти, почињу да причају о угрожавању малих верских заједница, међ' нормалним људима познатијих под именом секте.
Само да је непријатељ СПЦ и србског народа, то је најважније.

Vidiš, u normalnom svetu takvog izjednačavanja nema. na jednoj strani su nacisti kao mera apsolutnog zla, a na drugoj svi ostali. Ti drugi se naravno međusobno razlikuju, ali im je neprijatelj zajednički i tu nema dileme.Brojni su primeri zajedničke borbe komunista i demokrata protiv nacizma.

Тито, Стаљин, Лењин, Троцки, Мао Цедунг, севернокорејци, Пол Пот.
Па комунисти су побили више људи него нацисти!!!
Ево сад једна у низу листи које објављују на западу (оно што ти зовеш нормалан свет) и на њој 6-7 комуниста, а и "наш" Тито заузео десето место са скором од милион невиних жртава.
Ти се бори са комунистима ако хоћеш...

Sprečavanje će po najavama obaviti policija.

Видећемо шта ће бити

Homoseksualci ne nameravaju da menjaju društveno uređenje, za razliku od fašista.

Мењају законе који се тичу њих, а то је сасвим довољно. Ево сад у Канади се боре за закон по коме Црква не сме да говори ( желе да се забрани мишљење у ДЕМОКРАТСКОМ друштву) против педера да је то болест и да треба да се лече.

Са других форума:

ala bi vole da zandarmerija izpendreci i vas,pedere i lezbejke, ldp, lsv... i sve debile koji imaju nameru da se setaju u vidu mitinga 7. oktobra po gradu... i jos bi voleo da panduri najave gde ce tacno da vas vas zajedno pendrece da mogu da zauzmem dobro mesto da gledam kako vas biju bolesnici jedni nenormalni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back