Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
To je valjda kao i za ulje. Naši trgovci dižu cenu dok god ovce kupujuНормално. Превазишли смо Италију.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je valjda kao i za ulje. Naši trgovci dižu cenu dok god ovce kupujuНормално. Превазишли смо Италију.
![]()
To je valjda kao i za ulje. Naši trgovci dižu cenu dok god ovce kupuju
Ne treba mi Youtube aplikacije ni vanced nista od toga ,koristim preko browsera oduvek,niti imam reklame niti bilo sta od tih gluposti.Човек нема YouTube Vanced него има копију, форк, навлакушу.... YouTube Vanced постоји само за Андроид телефоне и скида се ИСКЉУЧИВО са сајта. Изгледа исто као обичан YouTube с тим што можеш да се пријавиш преко microG (ако немаш Google сервисе, изабереш Huawei) а ако имаш нормално се пријавиш на налог. Нема рекламе, ради у позадини и можеш да преузмеш музику или видео. Другим речима добијеш YouTube Premium за џабе. Ја користим NewPipe јер ми више одговора и немам само YouTube.
Иконица овако изгледа. Јако битно!
![]()
160k u istyle ali na 36 rate shto je samo 4444,4444 din mesetchno, ko strujaiPhone 13 Pro 1TB $2545.62 у Србији!
Чекамо да видимо шта каже iStyle и Gigatron.
![]()
Najvise mrzim te ugovore ,nista gore.160k u istyle ali na 36 rate shto je samo 4444,4444 din mesetchno, ko struja
A imash AVION od TELEFONA![]()
E pazi ovo je *pristupathcno svakom*. A kad ga otplatish uzmesh *novi* po sistemuNajvise mrzim te ugovore ,nista gore.
Mnogi se tako nakace ,kupe telefon i prodaju i uzmu brzi kes ali rate ostaju.
Velike su to pare ,nikad ne bih dao tolike pare za bilo koji smart.E pazi ovo je *pristupathcno svakom*. A kad ga otplatish uzmesh *novi* po sistemu
*novo za staro*.![]()
Da al nemash problem da dash 100k dinara mesetchno za hranu ili 20k dinara za ratchuneVelike su to pare ,nikad ne bih dao tolike pare za bilo koji smart.
Ne znam sta je smesno ljudi rade pola godine i vise za toliki kes .Velike su to pare ,nikad ne bih dao tolike pare za bilo koji smart.
Ne dajem toliko i ne zivim u Bg niti 20k za racune taman posla .Da al nemash problem da dash 100k dinara mesetchno za hranu ili 20k dinara za ratchune![]()
Fora je da platjash drzhavi mesethcno mnogo vishe a to ne razmatrashNe znam sta je smesno ljudi rade pola godine i vise za toliki kes .
Ne volim ugovore i gotovo .Fora je da platjash drzhavi mesethcno mnogo vishe a to ne razmatrash
Za platu od 40k dinara shto je neki prosek, 4444 din je 11% shto je daleko manje od ratchuna i poreza![]()
A tchuj klinke bez posla uletju u dugove za iPhone samo da bi se dzekirale u drushtvu,U danasnje vreme svaka je para bitna a luksuziranje preskupim telefonima to ostavljam drugome.
Ima tu i sponzorisanja svega i svacega da ne ulazim u detalje….A tchuj klinke bez posla uletju u dugove za iPhone samo da bi se dzekirale u drushtvu,
a moja tjerka zadovoljna najjeftinijim Samsungom, ko i ja i *odbija* iPhone![]()
A tchuj ipak mora da bude *iPhone*Ima tu i sponzorisanja svega i svacega da ne ulazim u detalje….
Ja ne odbijam iPhone ne jurim za najnovijim modelima niti patim za tim ima i vaznijih stvari u zivotu.
Fali mnogo toga ,Apple pravi najkvalitetnije telefone …A tchuj ipak mora da bude *iPhone*
Shta fali Samsungu, Huaweiu, Xiamiju i ostalima
Sve je u glavi![]()
Pa prodaj M1 i kupi AcerA tchuj ipak mora da bude *iPhone*
Shta fali Samsungu, Huaweiu, Xiamiju i ostalima
Sve je u glavi![]()
Ne fali ništa nego se Maxa malo dzekira s Mackom.Fali mnogo toga ,Apple pravi najkvalitetnije telefone …
To je isto kao kad bih tebe pitao sta fali Microsoft Surface ili nekom Aceru ,nisi morao Macbook M1 da kupis![]()
Nije najbolji u tome je poenta .Ne fali ništa nego se Maxa malo dzekira s Mackom.
Ma koje puno para? Za 700 može dobar Asus da se nabavi i to 17inca ekran. Znači duplo jeftinije.Nije najbolji u tome je poenta .
Puno para a malo toga pruza u odnosu na Mac.
Duplo nije jeftinije zato sto M1je oko 1000 ,a Asus je mnogo slabiji.Ma koje puno para? Za 700 može dobar Asus da se nabavi i to 17inca ekran. Znači jedno duplo jeftinije.
Sem toga je kontradiktorno. Ako gledaš najbolje onda treba taj iPhone 13 da kupiš koji je "najbolji" a ne krševe od pre 3+godina.Nije najbolji u tome je poenta .
Puno para a malo toga pruza u odnosu na Mac.
I ima još malo ,telefonski ekran od 13 inča. Govorim o mašini sa ryzen 7 procesorom. Od pre godinu dana. Možda mu je cena spala a nije to slabo.Duplo nije jeftinije zato sto M1je oko 1000 ,a Asus je mnogo slabiji.