iOS (Apple mobilni uredjaji)

Нормално. Превазишли смо Италију. :hvala:

FBVuwm4WEAUQCiX
To je valjda kao i za ulje. Naši trgovci dižu cenu dok god ovce kupuju

To je valjda kao i za ulje. Naši trgovci dižu cenu dok god ovce kupuju

Ово су цене у iStyle. Мало ту наши имају удела.

Него мене интересује ко ће ово да купи по оваквим ценама кад су iPhone 12 и iPhone 13 практично исти модели? Ево ја сад да купујем iPhone узео бих 12-ицу. Разлика је реално зенамарљива, приступачнији је, камера је такође брутална а дизајн исти.

Poslednja izmena:
Човек нема YouTube Vanced него има копију, форк, навлакушу.... YouTube Vanced постоји само за Андроид телефоне и скида се ИСКЉУЧИВО са сајта. Изгледа исто као обичан YouTube с тим што можеш да се пријавиш преко microG (ако немаш Google сервисе, изабереш Huawei) а ако имаш нормално се пријавиш на налог. Нема рекламе, ради у позадини и можеш да преузмеш музику или видео. Другим речима добијеш YouTube Premium за џабе. Ја користим NewPipe јер ми више одговора и немам само YouTube.

Иконица овако изгледа. Јако битно!

logo.866a4e0b.svg
Ne treba mi Youtube aplikacije ni vanced nista od toga ,koristim preko browsera oduvek,niti imam reklame niti bilo sta od tih gluposti.

A tchuj klinke bez posla uletju u dugove za iPhone samo da bi se dzekirale u drushtvu,
a moja tjerka zadovoljna najjeftinijim Samsungom, ko i ja i *odbija* iPhone :P
Ima tu i sponzorisanja svega i svacega da ne ulazim u detalje….
Ja ne odbijam iPhone ne jurim za najnovijim modelima niti patim za tim ima i vaznijih stvari u zivotu.
I da dodam ovo ,nije samo iPhone jak po ceni …mada od iPhone ima i modela koji su relativno povoljni poput SE…

Poslednja izmena:

Back