Intuicija

Zamisli da imaš moć da svojim mislima izgradiš mogućnost za reinkarnaciju
ili za kraj? Koju opciju bi izabrao?

A nemaš tu moć, ne brini. Samo zamisli.

Pazi, ako veruješ u reinkarnaciju, dokaz ti ne treba, a ako ne veruješ, nijedan dokaz te neće ubediti jer dokaza nema....
znam,ni za jedno verovanje nema dokaza,zato se i zovu verovanja a ne činjenice

Zamisli da imaš moć da svojim mislima izgradiš mogućnost za reinkarnaciju
ili za kraj? Koju opciju bi izabrao?

A nemaš tu moć, ne brini. Samo zamisli.
neću
niko nema

logika,zdrav razum,znanje,biraj
nema to veze s ovlašćenjem jednostavno NEKE stvari su zajedničke svima nama ljudima a neke ne,ovo je jedna od tih
a i sve da tako kažem glavne stvari (da su svi ljudi robovi i roboti,da nemaju slobodnu volju,da su svi smrtni te će jednog dana umreti,da svi funkcionišu po principu užitaka neužitaka iii možda sam nešta zaboravio )

- - - - - - - - - -

jbt toe ko da kažeš tipa nči ja kaem tipa ''svi ljudi koji su živi imaju mozak'' i ti sad kreneš da pametuješ i lupaš ''wtf ko je tebi dao ovlaffenje da govovif u ime fvih fufu'' :dash: nadasve amaterski i glupavo :aha: :mazipsa:

Zapravo, nije bitno da imenuješ, niti da meni objasniš. Ja već znam odgovor na pitanje
koje sam postavila.

Bitno je da ti posmatraš šta je to u tebi što sebe naziva ''logika,zdrav razum,znanje''
i što govori ne samo u tvoje ime nego u ime svih. Da osetiš.
Probaj da ga ne poslušaš.

pa svest,inteligencija,tzv ''duh''/''duša'' (terminologija koju koriste uglavnom neobrazovane sujeverne individue),šta drugo može biti šećerlemice
šta ti znači da ga ne poslušam lol

Eto tako, piši kao i inače što pišeš. Samo nemoj kao potvrdu da dodaješ
''to niko ne može'' ili ''to niko ne zna'' I posmatraj šta se dešava unutar tebe.
Kakav sukob će nastati.

Eto tako, piši kao i inače što pišeš. Samo nemoj kao potvrdu da dodaješ
''to niko ne može'' ili ''to niko ne zna'' I posmatraj šta se dešava unutar tebe.
Kakav sukob će nastati.

zašto mi naredjuješ šta da radim?
oću
kakav sukob?

Suzuki, mislim da te ova glistica voli. Zato budi nežan, i pokloni joj cvet.
volim i ja nju,najviše na svijetu :zaljubljena:
pokloniću joj kitu cveća :aha:

logika,zdrav razum,znanje,biraj

Logiku, što jest jest imaš, ali znanja s kojim ti logika barata nisu adekvatna da se postaviš pozvaocem postojanja.
Zato, u domenu svojih znanja, da, logiku imaš, razum ti radi, "zdrav je", međutim, gledano sa višeg nivoa svjesnosti,
logika ti ne seže izvan tvojih limita, stoga ne da ti razum nije zrav nego za tebe stvara totalnu diluziju "Zdravlja". Stoga,
tvrdoglavko, pokušaj da omekšaš tu otvrdnutu masu da bi mogao primiti drugačija znanja od onih na koja si navikao,
tek onda ćeš moći uvidjeti koliko si zaista 'superioran i inteligentam'. Ti si ustvari, u najmanju ruku, smiješan.

...
Ako su u istom besprostornom centru prisutne sve frekvencije svih odašiljača svijeta, a tvoj ih prijemnik ne vidi dok
ga ne priključiš na frekvenciju odašiljača, tako i u tvoj realnosti postoji bezbroj manifestacija koje su za tebe nevidljive
jer ih tvoj razum ne registruje. Odatle, ti, sa takvim sposobnostima smatraš, kad ti nešto ne možeš niko ne može.
Kakva je to inteligencija? To je glupost. Ako se tokom ove inkarnacije kojim slučajem prosvijetliš... sumnjam, smijat' ćeš
se sam sebi...

nisam uopšte tvrdoglav,naprotiv,uvek sam otvoren za nova saznanja,mišljenja,poglede na svet,dosetke
medjutim,kod tebe avaj samo mogu pronadji nesuvisla imbecilna lupetanja koja ne zahtevaju nikakav ''viši nivo svesnosti'' niti preteranu inteligenciju niti razum niti bilo šta drugo
gomila praznih,neodredjenih,bezvrednih reči koje mogu značiti šta god hoćeš,a i sam ih možeš interpretirati kako ti se ćefne,čas ovako čas onako
stoga,s tobom i tebi sličnim proseravačima se ni ne može voditi nikakva prava,smislena,zanimljiva diskusija upravo jer si sektaš i čim neko ismeje ili negira tvoje bljuvotine ''diskredituješ'' ga kao,pazi boga ti,nekoga ko nije na istom stupnju svesti na kom si ti,nekoga ko je neprosvetljen i slične patetične nebuloze koje ništa ne znače
ne smatram nego znam
odredjene stvari NIJEDAN čovek ne može,ne zato što se meni tako svidja ili što sam ograničen,nego zato što je to prosto-naprosto tako,objektivno i realno i zaista,zbilja

- - - - - - - - - -

Nije ti to intuicija već nesposobnost shvatanja sadržaja ili pak ljenost da studiozno čitaš sve postove..
da studiozno čitaju postove,pogotovo tvoje,mogu samo mentalno zaostale individue ispranog mozga
jbt koliki zaludni besposleni zaostali degenerik moraš biti pa uzeti da čitaš jedne te iste,maalko promenjene i izmešane bljuvotine o svesti,svesnosti (s velikim s,pardon :hahaha: :dash: ), intuiciji,bitisanju i nzm koje još ključne reči furaš uglavnom nmg se setim sviju kukuu

Nije to naređenje, već predlog. Ako te zanima kakav sukob, proveri.
klasika
patetičan pokušaj ''odgovora''
ni s tobom nikakve debate nema
gora si i od jesma u neku ruku,on je bar,što jes jes,mora mu se priznati,originalan kolko-tolko u svojim nebulozama a ti si njegov puki sledbenik i podanik bezlični
no,da probam još jednom,daću ti još jednu šansu jer sam dobrica-kakav sukob?

nisam uopšte tvrdoglav,naprotiv,uvek sam otvoren za nova saznanja,mišljenja,poglede na svet,dosetke
medjutim,kod tebe avaj samo mogu pronadji nesuvisla imbecilna lupetanja koja ne zahtevaju nikakav ''viši nivo svesnosti'' niti preteranu inteligenciju niti razum niti bilo šta drugo
gomila praznih,neodredjenih,bezvrednih reči koje mogu značiti šta god hoćeš,a i sam ih možeš interpretirati kako ti se ćefne,čas ovako čas onako
stoga,s tobom i tebi sličnim proseravačima se ni ne može voditi nikakva prava,smislena,zanimljiva diskusija upravo jer si sektaš i čim neko ismeje ili negira tvoje bljuvotine ''diskredituješ'' ga kao,pazi boga ti,nekoga ko nije na istom stupnju svesti na kom si ti,nekoga ko je neprosvetljen i slične patetične nebuloze koje ništa ne znače
ne smatram nego znam
odredjene stvari NIJEDAN čovek ne može,ne zato što se meni tako svidja ili što sam ograničen,nego zato što je to prosto-naprosto tako,objektivno i realno i zaista,zbilja

- - - - - - - - - -

da studiozno čitaju postove,pogotovo tvoje,mogu samo mentalno zaostale individue ispranog mozga
jbt koliki zaludni besposleni zaostali degenerik moraš biti pa uzeti da čitaš jedne te iste,maalko promenjene i izmešane bljuvotine o svesti,svesnosti (s velikim s,pardon :hahaha: :dash: ), intuiciji,bitisanju i nzm koje još ključne reči furaš uglavnom nmg se setim sviju kukuu

klasika
gora si i od jesma u neku ruku,on je bar,što jes jes,mora mu se priznati,originalan kolko-tolko u svojim nebulozama a ti si njegov puki sledbenik i podanik bezlični

Dragoljub je često pominjao Lazu Lazarevića... na njegovoj smo temi, da se ti ne javljaš odatle?

- - - - - - - - - -

Ako se odatle javljaš, onda to uveliko mijenja čitavu stvar.

klasika
A što ti ne spavaš mirno? Što dozvoljavaš da te ometaju nebuloze
i podanici bezlični? To kao neke noćne more da imaš.
Veruješ u to što pričaš i lepo ti je? Uživaj.
Šta ti ne da da mira i tera te da čitaš šta pišem?

Nisam ni pokušala da ti odgovorim, jer ti moj odgovor baš ništa ne bi
značio. Mogao bi po tom odgovoru da pljuješ il nekim čudom da poveruješ
u rečeno, al svakako od toga nikakve koristi ne bi imao.
Odgovori sam sebi. Proveri.

Mislim da je ovde ideja da ako zamisliš nešto, i ako čvrsto veruješ u to, i ako si lično ubeđen da si to zaista i postigao, onda je to to.
Uključujući i to da letiš kao Supermen, i da nisi dobio šamar koji si dobio. Što je lepo u neku ruku, iskreno skidam kapu ljudima koji imaju tu mogućnost. Ili misle da imaju. (što mu opet dođe na isto kao i da je zaista imaju)

U skladu je sa onim što sam uvek govorio, da je svaki čovek srećan tačno onoliko koliko on misli da jeste. Ni manje ni više.
I dalje ne kreiraš sudninu. Zanijeni uloge - ne koristi kamnen da te obaljuje nego da te penje.

Back