nisam uopšte tvrdoglav,naprotiv,uvek sam otvoren za nova saznanja,mišljenja,poglede na svet,dosetke
medjutim,kod tebe avaj samo mogu pronadji nesuvisla imbecilna lupetanja koja ne zahtevaju nikakav ''viši nivo svesnosti'' niti preteranu inteligenciju niti razum niti bilo šta drugo
gomila praznih,neodredjenih,bezvrednih reči koje mogu značiti šta god hoćeš,a i sam ih možeš interpretirati kako ti se ćefne,čas ovako čas onako
stoga,s tobom i tebi sličnim proseravačima se ni ne može voditi nikakva prava,smislena,zanimljiva diskusija upravo jer si sektaš i čim neko ismeje ili negira tvoje bljuvotine ''diskredituješ'' ga kao,pazi boga ti,nekoga ko nije na istom stupnju svesti na kom si ti,nekoga ko je neprosvetljen i slične patetične nebuloze koje ništa ne znače
ne smatram nego znam
odredjene stvari NIJEDAN čovek ne može,ne zato što se meni tako svidja ili što sam ograničen,nego zato što je to prosto-naprosto tako,objektivno i realno i zaista,zbilja
- - - - - - - - - -
da studiozno čitaju postove,pogotovo tvoje,mogu samo mentalno zaostale individue ispranog mozga
jbt koliki zaludni besposleni zaostali degenerik moraš biti pa uzeti da čitaš jedne te iste,maalko promenjene i izmešane bljuvotine o svesti,svesnosti (s velikim s,pardon

), intuiciji,bitisanju i nzm koje još ključne reči furaš uglavnom nmg se setim sviju kukuu
klasika
patetičan pokušaj ''odgovora''
ni s tobom nikakve debate nema
gora si i od jesma u neku ruku,on je bar,što jes jes,mora mu se priznati,originalan kolko-tolko u svojim nebulozama a ti si njegov puki sledbenik i podanik bezlični
no,da probam još jednom,daću ti još jednu šansu jer sam dobrica-kakav sukob?