Misa Peric
Početnik
- Poruka
- 7
Do pre neku godinu mislio sam da je AMD zakon, ali je Intel jako mnogo uradio na kvalitetu i više nisam siguran u to. Pored toga, neki programi nisu hteli da se pokrenu na AMD bez dodatnih "patchova" (Matlab, npr).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опростите ми цијењени дискутанти што ћу на овој теми отићи у одређену врсту офа,али желим само упитати онако лаички (јер руку на срце информатичка наука ми не иде баш нешто нарочито,осим оног основног). Занима ме је ли могуће промјенити ИП адресу и како? Надам се искреном одговору и позитивном,јер бих волио промјенит ИП адресу,надам се само да неће једини начин бити да се преселим у други град, да се преселим у неки други стан или да купим нови рачунар![]()
![]()
Kakav imaš internet ako imaš ADSL vrlo je verovatno da imaš dinamčku adresu i ip možeš promeniti jednostavnim resetovanjem rutera ali ako imaš wireless ili mobilni internet čini mi se da je kod njih uvek isti ip i nemožeš ga promeniti (za sbb internet nisam siguran) a ako ti za nešto treba drugi ip možeš jedino da probaš sa nekim proxy-jem mada on ti je samo za pregledanje internet strana nije za download ako to hoćeš.
Поштовани реципјенту, прије свега ти хвала што си ми донекле појаснио неке ствари,волио бих да ми још додатно појасниш остатак и дилеме.
Тренутно ми је кабловски интернет, тј. преко кабла у оквиру пакета преко ког користим и кабловску телевизију (не желим рекламират Елта кабел) и интернет. Имајући у виду да сам сам радио на једном порталу,дакле имао сам увид своје ИП константно и просто без обзира с чега сам покретао с Опере,Хрома,Мозиле,Експлорера, ИП је иста. Немојте ме погрешно схватити или се подсмјевати због могуће конфузије у објашњењу.
Из неких мени битних разлога волио бих да је промјеним ( да се разумијемо нисам никакав терориста не дај боже,лопов, човјек с друге планете) ,већ ето волио бих промјенит. С тим као што већ рекох нисам упознат по ком принципу се то ради,а не бих да чачкам сам,занима ме оне основе које би требао познават и принцип по ком би се могла промјенит адреса на овом мом кабловском оператеру? Наравно могуће последице и остало? Унапријед захвалан.
Поштовани реципјенту, прије свега ти хвала што си ми донекле појаснио неке ствари,волио бих да ми још додатно појасниш остатак и дилеме.
Тренутно ми је кабловски интернет, тј. преко кабла у оквиру пакета преко ког користим и кабловску телевизију (не желим рекламират Елта кабел) и интернет. Имајући у виду да сам сам радио на једном порталу,дакле имао сам увид своје ИП константно и просто без обзира с чега сам покретао с Опере,Хрома,Мозиле,Експлорера, ИП је иста. Немојте ме погрешно схватити или се подсмјевати због могуће конфузије у објашњењу.
Из неких мени битних разлога волио бих да је промјеним ( да се разумијемо нисам никакав терориста не дај боже,лопов, човјек с друге планете) ,већ ето волио бих промјенит. С тим као што већ рекох нисам упознат по ком принципу се то ради,а не бих да чачкам сам,занима ме оне основе које би требао познават и принцип по ком би се могла промјенит адреса на овом мом кабловском оператеру? Наравно могуће последице и остало? Унапријед захвалан.
Просто не знам из ког разлога ми не приказује цијелу поруку,већ само пола поруке је у посту приказано????
Но осим овог наведеног и цитираног,дакле занима ме процес промјене (могуће) ИП адресе,последице,да ли је уопште могуће на кабловском прикључку то урадит, машина ми није нешто нарочито јака? Унапријед захвалан. Сваки савјет је користан и добродошао.....
Bio je odgovor kad sam postovao nezna šta se desilo anyway istražio sam malo na sajtu tvog provajdera piše da u sve pakete po defaultu je dinamička adresa osim ako ti nisi tražio da imaš statičku a to se plaća 3KM više svakog meseca tako da bi trebalo da možeš da promeniš ip resetovanjem rutera.
dosada je bio intel dok amd nije izbacio vision procesore samo probajte hladni i kad igrate crisys 2 sa ultra full grafikom
Najgore mi je kada vidim da neko puca silne pare na komp zbog igrica pored konzola koje imaju podrsku za klasican usb mis i tastaturu...
posle faildozera, intel vlada..realnost..