Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve si rekao
ako to policija stvarno radi, onda radi svoj posao
svaka cast majstori samo tako nastavite

Шта трипујеш ти? Ти си стварно пандур... Хапсе људе због смрдљиве бакље, а на улицама више дроге и криминала него икада. Ма посерем им се посред Јочићеве фаце, ***** ли им мајку керећу. :evil:

Шта трипујеш ти? Ти си стварно пандур... Хапсе људе због смрдљиве бакље, а на улицама више дроге и криминала него икада. Ма посерем им се посред Јочићеве фаце, ***** ли им мајку керећу. :evil:

ako se kaze za pandure da su ograniceni, ovi "navijaci" su ih preyebali
kako uvek nadjete opravdanje za sranja koja pravite

Ma daj, sta se ti njemu sad uvlacis. Stoka pisala u kesu i bacala na muriju. Dobili su sto su trazili. Ipak se bojim da je bilo malo!!!

Ти си ИДИОТ! Како особа са здравим мозгом може ово да каже? Па и ти исто твоји Гробари које мрзим из дна душе, су се солидарисали и изашли са трибине. ЖАНДАРИ СУ БРОЈ ЈЕДАН НЕПРИЈАТЕЉ СВИМ НАВИЈАЧИМА! Ако то не схваташ онда си индијанац, који стадион није видео.

Ви сви што овде браните жандаре, погледајте снимак из Пионира па се онда јавите да моралишете. Када је Милета Новаковић (УМРО ДА БОГ ДА), дао наређење за пребијање Делија иако се ситуација смирила и ништа није летело према жандарима осим што смо певали песму ''Нека знају сви''. ***** ИМ СЕМЕ И ПЛЕМЕ!

СМРТ МУРИЈИ - СЛОБОДА НАВИЈАЧИМА!

a zasto to onda radis
verovatno imas iste poglede ko on, stadion je mesto gde treba da se upraznjava nasilje i niko to ne sme da spreci

aj da uzmemo jedan pozitivan primer crno-belih navijaca, druga utakmica protiv Zrinjskog
zasto tako nije svaki put?

Ти мислиш да су навијачи стока,кроз навијање стичеш пријатеље,ту је и дружење и све што иде уз то.

Ти мислиш да су навијачи стока,кроз навијање стичеш пријатеље,ту је и дружење и све што иде уз то.

a sto ne navijate svaki put ko Jug na toj drugoj utakmici sa Zrinjskim (uzeo sam to za primer, jer Zvezdine utakmice ne posecujem, da ne bude da su Grobari bolji od Delija itd.)
jel tad mozda Zardarmerija tukla? nije
Zasto? nije imala razloga

Јел на утакмицам репрезентације има тзв. хулигана па вас то спречава да идете на утакмице,па буде 200 људи са све широм породицом играча и редарима.Да ли је икда било већих проблема на истоку и западу?Значи сви хоћете да долазите на север ијуг.

a sto ne navijate svaki put ko Jug na toj drugoj utakmici sa Zrinjskim (uzeo sam to za primer, jer Zvezdine utakmice ne posecujem, da ne bude da su Grobari bolji od Delija itd.)
jel tad mozda Zardarmerija tukla? nije
Zasto? nije imala razloga

То је једноставно јел су навијачи стрпљиви,али знаш стрпљење имакраја.Знало се против бајерна да нема пиротехнике,па су нас гурали на улазу као животиње.Исто важи и за друге утакмице.

Јел на утакмицам репрезентације има тзв. хулигана па вас то спречава да идете на утакмице,па буде 200 људи са све широм породицом играча и редарима.Да ли је икда било већих проблема на истоку и западу?Значи сви хоћете да долазите на север ијуг.

ja ne znam kako ti stojis sa kintom, ali dati 1000 din za istok je za mene mnogo
kad su karte bile do 200 din (Vels, Litvanija, FO, Vels, itd) za Sever isao sam sa dva ortaka Zvezdasa na sever, niko nije pravio probleme i nije nas tukla Zardarmerija

То је једноставно јел су навијачи стрпљиви,али знаш стрпљење имакраја.Знало се против бајерна да нема пиротехнике,па су нас гурали на улазу као животиње.Исто важи и за друге утакмице.

jer vam se ne veruje, poverenje se tesko stice, a lako gubi
toliko puta su napravljena sranja tako da vam se ne moze verovati na rec

Ma zandari su uvek bili glupi ljudi. Normalan covek ne bi usao na neku tribinu punu navijaca a da i on sam nije navijac tog kluba, a ovaj glupi zandar je usao sa utokom i MOTOROLOM i naravno kamerom ...hahah... pa se vi zapitajte zasto je taj dobio batine i nemoj da branite zandare!!!!

prijatelju, zar ti do sada nije jasno da taj lik nije sam usao na tribinu zato sto mu je bilo dosadno...

PS. mogu da se kladim da je sa tom MOTOROLOM bilo jedno 2000 ljudi na tribinama....

ti stvarno ne kapiras....
ok...
zasto onda ne obijes banku, ne krenes da pljackas kioske, ne uletis u stan kod neke babe i otmes joj pare? To ce biti sasvcim opravdano, posto droge i krimanala ima koliko hoces....
kapiras?

ti stvarno ne kapiras....
ok...
zasto onda ne obijes banku, ne krenes da pljackas kioske, ne uletis u stan kod neke babe i otmes joj pare? To ce biti sasvcim opravdano, posto droge i krimanala ima koliko hoces....
kapiras?

Tа кривична дела се не могу поредити са паљењем бакље, то је апсурдно! За опљачкану банку добијеш 5 година, за упаљену бакљу добијеш 5 година. Јел ти конташ?

Tа кривична дела се не могу поредити са паљењем бакље, то је апсурдно! За опљачкану банку добијеш 5 година, за упаљену бакљу добијеш 5 година. Јел ти конташ?

shvati, nisi TI onaj koji treba da poredi krivicna dela i da pise zakon i kazne!
ako su takva pravila, ti treba da ih postujes, pa ce za godinu dana ponovo da ti vrate baklje.....ovako, dok se ti pravis lud, i oglusujes na takve stvari nece se desiti nista pametno.....

i uospte mi nije jasno zasto branis huligane, one ljude zbog kojih je sam termin navijac dosao na zao glas....

Koji **** neko uopšte pali baklje??? Pali baklje da ugasi komplekse!!! Kao misli lik, ako je upali, onda je ubar u tom momentu on lafo glavna faca na tribinama!!! "Svijet je njegov, i svi oko njega mu se dive, jel'???" Ko ga yebe, nek ide u ladovinu kad se laća nečeg što mu uopšte nije potrebno u životu!!! Preblaga kazna za pljačku banke nije nikakav izgovor u za sankcionisanje piromanije!!!
Idiotima kojima je i nakon ovoliko ratova unaokolo vođenih zadnjih godina i dalje stalo do vatrometa, topovskih udara ili kojekakvih raketa i nije mjesto na javnom skupu, ma o čemu se tu radilo!!!
Ko se prima na "šibice" nek ide u tamo nekakve ložače kotlova, a navijanje nek prepusti onima koji to rade srcem, grlom i dlanovima!!!
Ipak smo svi mi na stadionima okupljeni radi fudbalske igre i klubova koje volimo, a ne kao neki koji imaju bolesne porive da obavezno, kad kupe kartu, moraju da sebe pod svaku cijenu da ističu u prvi plan!!! Eno im ring i teretana pa nek tamo gase hormone!!! Navijanje nek prepuste onima koji bi da gledaju svoje timove, a ne da se nadjebavaju kroz dim, plamen, a bogami i po koji suzavac sa tribina!!!
Tog piromanskog cirkusa nema ni u koridama pa ne trebaju nikom normalnom ni na stadionu!!!

Koji **** neko uopšte pali baklje??? Pali baklje da ugasi komplekse!!! Kao misli lik, ako je upali, onda je ubar u tom momentu on lafo glavna faca na tribinama!!! "Svijet je njegov, i svi oko njega mu se dive, jel'???" Ko ga yebe, nek ide u ladovinu kad se laća nečeg što mu uopšte nije potrebno u životu!!! Preblaga kazna za pljačku banke nije nikakav izgovor u za sankcionisanje piromanije!!!
Idiotima kojima je i nakon ovoliko ratova unaokolo vođenih zadnjih godina i dalje stalo do vatrometa, topovskih udara ili kojekakvih raketa i nije mjesto na javnom skupu, ma o čemu se tu radilo!!!
Ko se prima na "šibice" nek ide u tamo nekakve ložače kotlova, a navijanje nek prepusti onima koji to rade srcem, grlom i dlanovima!!!
Ipak smo svi mi na stadionima okupljeni radi fudbalske igre i klubova koje volimo, a ne kao neki koji imaju bolesne porive da obavezno, kad kupe kartu, moraju da sebe pod svaku cijenu da ističu u prvi plan!!! Eno im ring i teretana pa nek tamo gase hormone!!! Navijanje nek prepuste onima koji bi da gledaju svoje timove, a ne da se nadjebavaju kroz dim, plamen, a bogami i po koji suzavac sa tribina!!!
Tog piromanskog cirkusa nema ni u koridama pa ne trebaju nikom normalnom ni na stadionu!!!

pa da se razvije tako ko ti:lol::lol:
vrlo cesto se ne slazem sa tobom ali sad ti je svaka na mestu

Po meni je paljenje baklje mnogo mnogo opasnije...jer racunajuci da ima npr 10 000 ljudi na tribinama, dodje par kretena i upale po baklju, i jos par pocne da lomi stolice...i onda nastupa efekat mase koji poput domina zahvata ceo stadion...i eto ti krvi do kolena...kontas?...
racionalno razmisljasnje = 1/brojem ljudi u grupi
...a ovaj nesrecnik sto pljacka banku odgovara sam za svoje postupke...i zato nece praviti vece sranje nego sto je planirao...

Znači tako, kome se ne sviđa neki zakon, a da bi mogao i dalje da radi to što radi (pali baklje i sl.) on lepo prebije službeno lice jer pokušava da ga zakonski spreči u tome. Pa lepo onda, evo ovih dana trebam da idem na jedan stručni kurs preko biroa rada i nemam više pravo da idem na neki drugi bez obzira što se razlikuje od ovog iako potpadaju pod istu oblast. Pošto se meni to ne sviđa ja ću kad bude bio taj neki sledeći kurs da lepo upadnem u biro rada i da prebijem nekog ko mi prvi padne šaka, čisto da im stavim do znanja da mi se ne sviđa taj zakon, pravilo ili šta već.

Po meni je paljenje baklje mnogo mnogo opasnije...jer racunajuci da ima npr 10 000 ljudi na tribinama, dodje par kretena i upale po baklju, i jos par pocne da lomi stolice...i onda nastupa efekat mase koji poput domina zahvata ceo stadion...i eto ti krvi do kolena...kontas?...
racionalno razmisljasnje = 1/brojem ljudi u grupi
...a ovaj nesrecnik sto pljacka banku odgovara sam za svoje postupke...i zato nece praviti vece sranje nego sto je planirao...

1000 људи је изгубило живот у вези са фудбалом од када се игра фудабл.Нисам никада чуо да је неко поврђен бакљом.За мене су бакље саставни део фудбала и навијања.Лепа су декорација и мени лично дигну адреаналин током утакмице.Ја сам ипак присталица италијанског стила навијања,а енглески стил нам ни мало није близак.Ипак у нама тече врла крв јужњачка.

Закони се доносе у складу са друштвеним приликама и понашањем које сежели инкриминисати.У обзир се узима и менталитет народа....Е када имате овакав драконски закон запитате се чему све ово води.Када је закон друштевено прихватљив онда се и поштује,а када није онда се долази до оваквих ствари.Пре свега овај закон је неуставан и да постоји у овој држави институција Уставног Суда овај закон би глатко био оборен јер нпр. брани право појединцу на рад.Не може се у овој банана држави спроводити један закон,а 1000 њих стоји као мртво слово на папиру.

Моје мишљење о свему овоме је да закључим да је овај инцидент орекестриран.Делије су најутицајнија структура у клубу,и слободно могу рећи најорганизованији део клуба.Ови сви напади су дирекнто уперени према у овом делијама који својим ауторитетом неће дозволити продају клуба неким Мишковићима и Топлицама за шаку долара..Овим инцидентима они терају и оно мало људи обичних симаптизера од стадиона из истог разлога.Време ће показати,али је ово за мене припремање терена за овај паклени план.Волео бих да нисам у праву.

Back