shurik'n
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
Pogotovo kod vas,niko nemoze da zaboravi sta su vam uradili u pioniru na derbiu...
Није само то,има још много таквих примера,чак и превише,ово синоћ је само била кулминација.Слажеш се?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogotovo kod vas,niko nemoze da zaboravi sta su vam uradili u pioniru na derbiu...
sve si rekao
ako to policija stvarno radi, onda radi svoj posao
svaka cast majstori samo tako nastavite
Шта трипујеш ти? Ти си стварно пандур... Хапсе људе због смрдљиве бакље, а на улицама више дроге и криминала него икада. Ма посерем им се посред Јочићеве фаце, ***** ли им мајку керећу.![]()
Naravno,a zaboravi da dodam ja mislim Vrsac kad se ona devojka onesvestila....
Ma daj, sta se ti njemu sad uvlacis. Stoka pisala u kesu i bacala na muriju. Dobili su sto su trazili. Ipak se bojim da je bilo malo!!!
Prvo ja nemam razlog da mu se uvlacim...
Drugo ZIVELA ULTRAS SRBIJA...
a zasto to onda radis
verovatno imas iste poglede ko on, stadion je mesto gde treba da se upraznjava nasilje i niko to ne sme da spreci
aj da uzmemo jedan pozitivan primer crno-belih navijaca, druga utakmica protiv Zrinjskog
zasto tako nije svaki put?
Ти мислиш да су навијачи стока,кроз навијање стичеш пријатеље,ту је и дружење и све што иде уз то.
a sto ne navijate svaki put ko Jug na toj drugoj utakmici sa Zrinjskim (uzeo sam to za primer, jer Zvezdine utakmice ne posecujem, da ne bude da su Grobari bolji od Delija itd.)
jel tad mozda Zardarmerija tukla? nije
Zasto? nije imala razloga
Јел на утакмицам репрезентације има тзв. хулигана па вас то спречава да идете на утакмице,па буде 200 људи са све широм породицом играча и редарима.Да ли је икда било већих проблема на истоку и западу?Значи сви хоћете да долазите на север ијуг.
То је једноставно јел су навијачи стрпљиви,али знаш стрпљење имакраја.Знало се против бајерна да нема пиротехнике,па су нас гурали на улазу као животиње.Исто важи и за друге утакмице.
jer vam se ne veruje, poverenje se tesko stice, a lako gubi
toliko puta su napravljena sranja tako da vam se ne moze verovati na rec
Ma zandari su uvek bili glupi ljudi. Normalan covek ne bi usao na neku tribinu punu navijaca a da i on sam nije navijac tog kluba, a ovaj glupi zandar je usao sa utokom i MOTOROLOM i naravno kamerom ...hahah... pa se vi zapitajte zasto je taj dobio batine i nemoj da branite zandare!!!!
Шта трипујеш ти? Ти си стварно пандур... Хапсе људе због смрдљиве бакље, а на улицама више дроге и криминала него икада. Ма посерем им се посред Јочићеве фаце, ***** ли им мајку керећу.![]()
ti stvarno ne kapiras....
ok...
zasto onda ne obijes banku, ne krenes da pljackas kioske, ne uletis u stan kod neke babe i otmes joj pare? To ce biti sasvcim opravdano, posto droge i krimanala ima koliko hoces....
kapiras?
Tа кривична дела се не могу поредити са паљењем бакље, то је апсурдно! За опљачкану банку добијеш 5 година, за упаљену бакљу добијеш 5 година. Јел ти конташ?
Koji **** neko uopšte pali baklje??? Pali baklje da ugasi komplekse!!! Kao misli lik, ako je upali, onda je ubar u tom momentu on lafo glavna faca na tribinama!!! "Svijet je njegov, i svi oko njega mu se dive, jel'???" Ko ga yebe, nek ide u ladovinu kad se laća nečeg što mu uopšte nije potrebno u životu!!! Preblaga kazna za pljačku banke nije nikakav izgovor u za sankcionisanje piromanije!!!
Idiotima kojima je i nakon ovoliko ratova unaokolo vođenih zadnjih godina i dalje stalo do vatrometa, topovskih udara ili kojekakvih raketa i nije mjesto na javnom skupu, ma o čemu se tu radilo!!!
Ko se prima na "šibice" nek ide u tamo nekakve ložače kotlova, a navijanje nek prepusti onima koji to rade srcem, grlom i dlanovima!!!
Ipak smo svi mi na stadionima okupljeni radi fudbalske igre i klubova koje volimo, a ne kao neki koji imaju bolesne porive da obavezno, kad kupe kartu, moraju da sebe pod svaku cijenu da ističu u prvi plan!!! Eno im ring i teretana pa nek tamo gase hormone!!! Navijanje nek prepuste onima koji bi da gledaju svoje timove, a ne da se nadjebavaju kroz dim, plamen, a bogami i po koji suzavac sa tribina!!!
Tog piromanskog cirkusa nema ni u koridama pa ne trebaju nikom normalnom ni na stadionu!!!
Tа кривична дела се не могу поредити са паљењем бакље, то је апсурдно! За опљачкану банку добијеш 5 година, за упаљену бакљу добијеш 5 година. Јел ти конташ?
Po meni je paljenje baklje mnogo mnogo opasnije...jer racunajuci da ima npr 10 000 ljudi na tribinama, dodje par kretena i upale po baklju, i jos par pocne da lomi stolice...i onda nastupa efekat mase koji poput domina zahvata ceo stadion...i eto ti krvi do kolena...kontas?...
racionalno razmisljasnje = 1/brojem ljudi u grupi
...a ovaj nesrecnik sto pljacka banku odgovara sam za svoje postupke...i zato nece praviti vece sranje nego sto je planirao...