Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Једноставно координирам своје време и распоред обавеза у односу на утакмице...
Čudno. To ne mogu onda da nazovem obavezama. Koordiniranje obaveza? A gde je tu finansijska strana onda. Odlazak na utakmicu onih koji su sa strane zahteva i druge troškove osim onih za put i utakmicu. Valjda i navijači jedu i budu nekad žedni.

Čudno. To ne mogu onda da nazovem obavezama. Koordiniranje obaveza? A gde je tu finansijska strana onda. Odlazak na utakmicu onih koji su sa strane zahteva i druge troškove osim onih za put i utakmicu. Valjda i navijači jedu i budu nekad žedni.

Ja nisam kao Nixxx išao toliko po gostovanjima ali znam kako izgleda ići na gostovanja i kada ostaneš bez kinte....preživiš,tu smo svi zajedno,nekako se snalazimo

Ja nisam kao Nixxx išao toliko po gostovanjima ali znam kako izgleda ići na gostovanja i kada ostaneš bez kinte....preživiš,tu smo svi zajedno,nekako se snalazimo
Razumem ja to kad si mlad i kad si klinac, ali kad već malo odrasteš i krene da te život vuče na više strana onda to više nije tako. Gledate samo iz vašeg ugla i to smatrate fiktivnim. Vrlo mali broj ostanu u tome kad budu stariji (ne mislim na dede :D ). Od starijih uglavnom ostanu oni koji ili imaju lovu ili nemaju šta da rade u životu pa se dovijaju kako tako da idu na sve utakmice.

Па увек неко има нешто пара. И када је неко скроз пуко, неко други има по 50-100 динара и онда се купи храна нека и подели се, нико не цркне јбг. Пије се вода са јавних чесми, не мора увек да се купи сок или пиво. Кондуктери углавном имају разумевања, јер знају да кад имамо дамо им, кад немамо немамо јбг. Мени никад не треба више од 500 динара за утакмицу, а опуштено могу и са 100 динара да одем и да се вратим и да се наједем и да се напијем...

Па увек неко има нешто пара. И када је неко скроз пуко, неко други има по 50-100 динара и онда се купи храна нека и подели се, нико не цркне јбг. Пије се вода са јавних чесми, не мора увек да се купи сок или пиво. Кондуктери углавном имају разумевања, јер знају да кад имамо дамо им, кад немамо немамо јбг. Мени никад не треба више од 500 динара за утакмицу, а опуштено могу и са 100 динара да одем и да се вратим и да се наједем и да се напијем...
E vidiš ja nisam tako vaspitan da se vucaram po vozu i ubeđujem se sa kondukterom, mada je bilo i toga u tom dobu adolescencije, ali sad bi bilo stvarno neozbiljno i balavo. I to da trebam od nekog da očekujem da izvadi pare da bi imao šta da jedem je za mene besmisleno. Idem kad imam para, kad nemam ne idem i gotovo. A to da idem na silu samo da kažem da sam bio na svim utakmicama je za mene glupost.

:lol::lol::lol: , tragikomicno

normalno, ocekivao je da se rulja vrati i je*e mu kevu....
nego, nisi mi odgovorio, kako je sve to izgledalo i zasto je doslo do ovoga.

Али није морао да пуца у сваком случају, тај исти метак је паду могао да убије некога.

Изгледало је овако, неки ликови њих двојица-тројица су на полувремену горе код улаза кренули да се кошкају, гурају и свађају и тај спектор у цивилу је све то снимао и јављао на моторолу пандурима. Ту га извале навијачи и крену на њега као шта снимаш ти пичко бре, пандурска и крену ка њему, он почне да бежи, ови почну да га вијају и ето. Сувишно је говорити о мржњи навијача и полиције, па су догађаји који су потом уследили логични...

Али није морао да пуца у сваком случају, тај исти метак је паду могао да убије некога.

Изгледало је овако, неки ликови њих двојица-тројица су на полувремену горе код улаза кренули да се кошкају, гурају и свађају и тај спектор у цивилу је све то снимао и јављао на моторолу пандурима. Ту га извале навијачи и крену на њега као шта снимаш ти пичко бре, пандурска и крену ка њему, он почне да бежи, ови почну да га вијају и ето. Сувишно је говорити о мржњи навијача и полиције, па су догађаји који су потом уследили логични...

i ti mislis da je to normalno?
znaci, ta trojica su mogla medjusobno da se pobiju iseku glave ruke, zakolju i prikolju, ali pandur je kriv sto je reagovao?

neko je pitao sta ce pandur u civilu na tribini - eto bas zbog takvih situacija.

:shock: :shock: :shock:
Znači prebili su čoveka jer je radio svoj posao i nije nikoga provocirao. :shock: I posle se mnogi pitaju i kenjaju kad policija zakasni kad se desi nešto loše, kad izbije neka tuča ili pljačka. A sad kad je policajac bio tu opet ne valja. Auuu :roll:

Back