Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovako upadam odjednom u temu ali pod neredima na utakmicama spadaju i gostovanja C.Zvezde i Partizana (uglavnom) u Hrvatsku npr. i tamo da ne bude nereda to je ne moguce zato shto uvek opstoji u svima nama (Srbima) mrznja prema Hrvatima,i tu mora biti nereda kao shto i treba da bude,i to nijednim zakonom ne moze da se zabrani!!!

Е пандур, сморио си кеве ми... Не знам само коме је испран мозак, на кога овде утичу разни медији, Тијанићев РТС, усташки Б-92, јебени новинари, мурија, политичари и остали шљам ове земље! А када поново буде револуција (а биће...) опет ће навијачи бити у првим редовима и исти ти које сада пљујете биће хероји.

covek ubacuje Slobu i Kostunicu u pricu o bakljama, i jos ih istice krupnim slovima, a to nema veze sa mozgom, nego cisto da se pise, jbg tastatura sve trpi
a najjace je kad spominje kako je on u mladosti.... pa mu to verovatno daje neki autoritet, bolesno

ako je UEFA rekla da ne sme baklja, kraj

Razlika je ogromna, jer u ovom kršenju zakona mogu da padnu i žrtve. Treba razlikovati fizičko nasilje ili ono što će dovesti do njega od kršenja zakona nekim drugim putem.

Ситуација је тешка,али за мене је ово чиста провокација полиције која је у последњих
месец,два била представљена у лошем светлу због забрне уношења застав,па и кишобрана па им је једноставно требао овакав инцидент да би побољшали свој
уздрмани положај и да би оправдали нов закон.Није крив овај жандарм него је крив
онај који га је смишљено посло.Поред све технологије која им је на располагању они улазе на трибину да би снимали.Не би им био први пут да су хапсили на основу снимка из даљине.

Раније су радили овако,а сада им је одједном мало него треба да снимају и са трибине.Ово је била чиста провокација жандарма.

Ситуација је тешка,али за мене је ово чиста провокација полиције која је у последњих
месец,два била представљена у лошем светлу због забрне уношења застав,па и кишобрана па им је једноставно требао овакав инцидент да би побољшали свој
уздрмани положај и да би оправдали нов закон.Није крив овај жандарм него је крив
онај који га је смишљено посло.Поред све технологије која им је на располагању они улазе на трибину да би снимали.Не би им био први пут да су хапсили на основу снимка из даљине.

Раније су радили овако,а сада им је одједном мало него треба да снимају и са трибине.Ово је била чиста провокација жандарма.
Upravo to su i postigli zbog nekoliko praznih glava. Sad im se svi lepo zahvalite na tome.

A shta treba da panduri npr. utakmica Hemofarm - C. Zvezda,odjednom bez ikakvog razloga pochnu da gaze navijache.Postoje mnogi klipovi u vezi toga.To je samo jedan primer,i koje tada dig'o neku frku u vezi toga?

a sta treba, da u nikaragvi navijaci rade sta hoce?
te klinacke fazone, zamene argumenata i teza ostavi za prepirku sa drugovima navijacima....ovde se trenutno ne govori o policiji i tome sta oni rade, vec o ovom incidentu.

.A gde si ti video da jedan veliki klub kao shto je Crvena Zvezda sa velikim brojem navijacha ne pravi sranja a??

jos jedan dobar argument.

tvoja logika:
a gde si ti video jedan milionski grad bez lopova i kriminalaca.
znaci, ok je da idem da pljackam banke....

A mi nismo banda nego samo jedna " mashina " kojoj niko ne moze nishta!

VI koji podrzavate nasilje ste banda.
Ne mesajte se sa ostalim navijacima, jer vi niste navijaci, i dok god idete na utakmicu sa zeljom da bijete pandura, igrace protivnickog tima, kao rekvizite nosite palice nozeve i ostale, bicete najobicnije barabe koje lece komplekse i frustracije na utakmici...

jos jedan dobar argument.

tvoja logika:
a gde si ti video jedan milionski grad bez lopova i kriminalaca.
znaci, ok je da idem da pljackam banke....

VI koji podrzavate nasilje ste banda.
Ne mesajte se sa ostalim navijacima, jer vi niste navijaci, i dok god idete na utakmicu sa zeljom da bijete pandura, igrace protivnickog tima, kao rekvizite nosite palice nozeve i ostale, bicete najobicnije barabe koje lece komplekse i frustracije na utakmici...

Kakve ima veze kradja i navijanje (mrznja prema drugim navijachima)??A shta bi sada trebalo da Delije i Grobari zajedno idu ulicom,ono kulijana nema tuche nema nishta,onako prijateljski a ? Gde to ima ??

I niko ne podrzava nasilje na severu u medjusobnim okrshajima.Sa drugim navijachima je sasvim ok, a ponekad i sa pripadnicima ACAB-a!!

ima veze, jer ako kazes da je to stvar koja je stalno prisutna i da je zbog toga normalna, ja onda onda povlacim paralelu izmedju toga i kriminala po gradovima.....

Vidi....kradja moze biti bolest (kleptomanija) moze se zadesiti primer da neko krade da bi prehranio porodicu zato shto nemaju hleba.I tu nema nikakve slichnosti sa navijachima i hooliganima koji uopshte nisu kriminalci nego samo imamo jedan cilj a to je nash tim!A tebi ako toliko smetaju ti " banditi " ti oboji lice crveno-belo (ili boje kluba za koji navijash) sedi na zapad grickaj suncokret i pusti nas " bandite " !

A mi nismo banda nego samo jedna " mashina " kojoj niko ne moze nishta!

Vidis u tome i jeste problem.

Precenjujete sopstvene snage.

Sa jedne strane kazes ja cu da se bijem sa drugim navijacima, sa policijom... a sa druge kukas kad uleti policija pa vas prebije. Slogan stop represiji nad navijacima?? sto on postoji ako sam kazes ides na utakmicu da se bijes a reakcija policije je onda sasvim ocekivana???

Postoji izreka. ne mozes da se muvas a da ti ne udje.
Preneseno znaci, ne mozes da izigravas huligana a da ne ocekujes da te policija ne ispendreci.

Ovde se cela prica vrti u krug.
Prvo. Navijac je onaj koji ide na utakmicu da navija. Onaj koji ide na utakmicu da bi se bio je huligan. Navijace i huligane treba razdvojiti. Postoji psihologija mase kad dodje do s*anja onda i pravi navijaci ulete u obracun i to je cinjenica, ali ja tvrrdim (sa ogromnim iskustvom sa Severa) da nerede izazivaju huligani i da su pravi navijaci samo uvuceni u to zbog toga sto se tu nalaze i kad bi se navijacki redovi procistili od huligana ne bi bilo ni problema.
Sad se i pravi navijaci bune na policiju jer su ne jednom dobili batine i bezali, ali to su sve posledice. Gde je uzrok? Uzrok je u huliganima koji su sve to inicirali, koji su inicirali tucu sa drugim navijacima, koji su inicirali probleme sa policijom.

Vidi....kradja moze biti bolest (kleptomanija) moze se zadesiti primer da neko krade da bi prehranio porodicu zato shto nemaju hleba.I tu nema nikakve slichnosti sa navijachima i hooliganima koji uopshte nisu kriminalci nego samo imamo jedan cilj a to je nash tim!A tebi ako toliko smetaju ti " banditi " ti oboji lice crveno-belo (ili boje kluba za koji navijash) sedi na zapad grickaj suncokret i pusti nas " bandite " !

nisi skapirao sta sam hteo da kazem kada sam spominjao kriminalce, al nema veze...da preskocimo to....
sto se drugog dela posta tice, radi se o tome da mi smetaju.
smeta mi kada umesto normalnog navijanja vidim masu koja se mlati medjusubno, sa protivnickim navijacima i sa policijom.
shvati, to nije navijanje, kao sto navijanje nije spremanje za okrsaj, planiranje tuca i slicno...

sta za tebe znaci biti navijac?

nisi skapirao sta sam hteo da kazem kada sam spominjao kriminalce, al nema veze...da preskocimo to....
sto se drugog dela posta tice, radi se o tome da mi smetaju.
smeta mi kada umesto normalnog navijanja vidim masu koja se mlati medjusubno, sa protivnickim navijacima i sa policijom.
shvati, to nije navijanje, kao sto navijanje nije spremanje za okrsaj, planiranje tuca i slicno...

sta za tebe znaci biti navijac?

Trebash uvek biti uz svoj klub,shto znachi da budesh na tekmi 90. min. na kojoj cesh pevati svih 90. min. da uchestvujesh u koreogradijama ili sl. da stalno idesh na utakmice da verujesh u svoj klub, da volish svoj klub, a ne smesh ni to sve pogaziti kada dodju neredi nego i tada ostani uz navijache i uz svoj tim.Ipak je lepa chinjenica da Delije niko do sada nije isterao sa severa dok su grobari sezone 00/01 isterani sa juga!Ja gledam da se drzim ovoga i zato uvek stajem uz navijache i njihova dela!

Vidis u tome i jeste problem.

Precenjujete sopstvene snage.

Sa jedne strane kazes ja cu da se bijem sa drugim navijacima, sa policijom... a sa druge kukas kad uleti policija pa vas prebije. Slogan stop represiji nad navijacima?? sto on postoji ako sam kazes ides na utakmicu da se bijes a reakcija policije je onda sasvim ocekivana???

Postoji izreka. ne mozes da se muvas a da ti ne udje.
Preneseno znaci, ne mozes da izigravas huligana a da ne ocekujes da te policija ne ispendreci.

Ovde se cela prica vrti u krug.
Prvo. Navijac je onaj koji ide na utakmicu da navija. Onaj koji ide na utakmicu da bi se bio je huligan. Navijace i huligane treba razdvojiti. Postoji psihologija mase kad dodje do s*anja onda i pravi navijaci ulete u obracun i to je cinjenica, ali ja tvrrdim (sa ogromnim iskustvom sa Severa) da nerede izazivaju huligani i da su pravi navijaci samo uvuceni u to zbog toga sto se tu nalaze i kad bi se navijacki redovi procistili od huligana ne bi bilo ni problema.
Sad se i pravi navijaci bune na policiju jer su ne jednom dobili batine i bezali, ali to su sve posledice. Gde je uzrok? Uzrok je u huliganima koji su sve to inicirali, koji su inicirali tucu sa drugim navijacima, koji su inicirali probleme sa policijom.
Prvo: Niko ne kuka , nego nije lepo da kada se desi neshto nekom pripadniku ACAB (policije) uvek bude frka na TV-u,novine itd. A kada se desi neshto navijachu svakog boli kur*c, e zato mi je krivo a niko od nas ne kuka!!

Kakve ima veze kradja i navijanje (mrznja prema drugim navijachima)??A shta bi sada trebalo da Delije i Grobari zajedno idu ulicom,ono kulijana nema tuche nema nishta,onako prijateljski a ? Gde to ima ??

I niko ne podrzava nasilje na severu u medjusobnim okrshajima.Sa drugim navijachima je sasvim ok, a ponekad i sa pripadnicima ACAB-a!!

objasnio nam je sta je navijanje
tebi glava samo sluzi da kisa ne pada u stomak

Mi smo raspravljali o hooliganima koji su takodje navijachi,i oni dodju na stadion da navijaju pa ako se dogodi neko sranje tu su prvi jbg. ali tako mora biti.A Obersturmfuehreru je kradja i navijanje isto.A i mrznja prema drugom klubu je sastavni deo razmishljanja svakog pravog navijacha!

Back