In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vær så snill, Master.
Ja svoju kolekciju gitara koje proizvode zvuk sviranjem a ne pritiskom na dugme prosto obozavam, a i samim tim koliko dugo sviram dovoljno govori o mojoj fanaticnoj posvecenosti muzici.
Voleti trance znaci imati probleme sa sopstvenom licnoscu, jer voleti samo senke muzike koje se nalaze u tim zvukovima predstavlja ozbiljan problem sa ukusom, a i sa talentom za muziku.

Uostalom, sta je fascinacija muzikom. Pa pojava Jørn Landrea sa svojim ubitacnim glasom i sa onim fenomenalnim spotom "Out To Every Nation" snimljen na Jotunheimenu sa ogromnom norveskom zastavom u rukama. Covek peva, muzicari oko njega sviraju, tu prsti koji poznaju note rade svom snagom bez namere da elektronske masine zamene njihovo muzicko umece.
Kan du forstå det?

Dont_Break_The_Oath:
det er ikke akkurat min kjære Master,,,,,å ja, jeg komer i Norge om vinteren, i Molde. Kan jeg kom på besøk?

Kad bi slusao metal, ja bi plakao
vi volite krv i pakao.
Ovo za metalce nije strana
idite kod onog sto zovu Satana!
I ako hocete tamo se becite,
a ne ovde da kukate i kmecite
i tamo svoje komplekse lecite!
Metal je jedno veliko sra...e
tamo se samo moze cuti gitara i dranje!
Pa zar te ne upozoravaju mama ili tetka
zar ti ne kazu da je metal jedna velika sekta!
Now it is your chance
to listen Trance!!!

Goku:
vi volite krv i pakao.
Now it is your chance
to listen Trance!!!

E ovo je lecenje kompleksa. U nedostatku argumenata da nam neko lepo objasni da trance spada u muziku, neko ovde se okrece nebulozama iz cistog nepoznavanja muzike.
Uostalom, i dalje mi nije jasno zasto ovo nije na svastari nego na ovom podforumu gde se cene prave iskonske vrednosti muzike.

Definition Of Trance

I would define Trance as the only music that can make you feel "high" without actually "getting high".
It’s a bizzare music with no limits, made of light, sound and movement.
Listening to Trance is mirage...
Feeling Trance makes you balance inertly and feel unreal...
When you’re on the dance floor you can reach your hand,
catch the music and wave it in the air,
and then spread it underneath the headlights.
As you drown into sound and light you feel the rythm
all over and it seems like the music is like a fast and glittering comet.
Trance can be summed up like a sonic spiritual journey.
You instantly pick up on its ability to
induce emotions and visual images.
As the third eye is used to imagine with, to dream,
Trance uses the "third ear" to take a cascading journey into the abstract world.
Once you understand the "language" of Trance, the beat forms a base for this high energy melodic sensation.
There is a quickening of spirit,
as dreamscapes flow into a sonic stream of consciousness.
This is Trance...

Master_Chief:
Definition Of Trance

I would define Trance as the only music that can make you feel "high" without actually "getting high".
It’s a bizzare music with no limits, made of light, sound and movement.
Listening to Trance is mirage...
Feeling Trance makes you balance inertly and feel unreal...
When you’re on the dance floor you can reach your hand,
catch the music and wave it in the air,
and then spread it underneath the headlights.
As you drown into sound and light you feel the rythm
all over and it seems like the music is like a fast and glittering comet.
Trance can be summed up like a sonic spiritual journey.
You instantly pick up on its ability to
induce emotions and visual images.
As the third eye is used to imagine with, to dream,
Trance uses the "third ear" to take a cascading journey into the abstract world.
Once you understand the "language" of Trance, the beat forms a base for this high energy melodic sensation.
There is a quickening of spirit,
as dreamscapes flow into a sonic stream of consciousness.
This is Trance...
EXTRA!!!!To je ono shto sam trazila...sad cu swima znati da objasnim...tnx;)

Dont_Break_The_Oath:
E ovo je lecenje kompleksa. U nedostatku argumenata da nam neko lepo objasni da trance spada u muziku, neko ovde se okrece nebulozama iz cistog nepoznavanja muzike.
Uostalom, i dalje mi nije jasno zasto ovo nije na svastari nego na ovom podforumu gde se cene prave iskonske vrednosti muzike.

Ma koji kopleksi, mene je samo zao vas metalaca!

Goku:
vi volite krv i pakao.
Now it is your chance
to listen Trance!!!
Bozhe...:roll:

@Goku
Ti si moron
TRance je toliko sranje da se to vise koristi u muzici koju sektasi sviraju. Jer sekte nemaju veze sa metalom. lml nije znak djavola nego m kao metal. A i to je takodje nacin sviranja bass-a.
Trance ima dva zvuka i tuc tuc tuc. Pa tako da sektasi lakse tom melodijom mogu ispirati mozak.

Ocean_state:
@Goku
Ti si moron
TRance je toliko sranje da se to vise koristi u muzici koju sektasi sviraju. Jer sekte nemaju veze sa metalom. lml nije znak djavola nego m kao metal. A i to je takodje nacin sviranja bass-a.
Trance ima dva zvuka i tuc tuc tuc. Pa tako da sektasi lakse tom melodijom mogu ispirati mozak.

To tuc tuc ti je techno :D..Brate kad' metalac bude otvarao olimpijske igre, javi mi ovde ;)

Dont_Break_The_Oath:

Naravno da je trance muzika.
Ja na primer volim minimalizam bilo kakve vrste, u muzici pogotovu, te shto se toga tiche za minimal je trance simfonija.
Uostalom, muzika je saobracaj u 2 popodne, lupanje kapljica kishe na krovu, rad srca, lupkanje olovkom o sto kad ste nervozni, kucanje na tastaturi... Muzika je sve, pa, zashto bi se uopshe potezalo pitanje da li trance muzika??? Itekako jeste.

Back