Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
skoro svi me zovu po imenu jer mi je kratko-Ena..jedino klasicna prozivka u familiji enica i tako to   a bilo je i enchi vala
 a bilo je i enchi vala  

a bilo je i enchi vala
 a bilo je i enchi vala  
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 a bilo je i enchi vala
 a bilo je i enchi vala  
Nixxx:Добро, али то опет нема везе, то би било као да ја сад тебе зовем ЕЈ ИВАНО ДОЂИ ВАМО. А ово је надимак... Као кад би ја имао надимак НиксЕ :? Бесмислено је... А ово Дестројер само још више компликује ионако компликовану ситуацију...
naancy90:ja sam mislila da si mushko
 )... Ja odlazim...
 )... Ja odlazim... 

...)... I (da ne spamujem) objasnitju taj toliko glup i nenormalan nadimak (koji mi upropasti zhivot, ochigledno - ne prvi put [O da, Blocked Out
 ...)... I (da ne spamujem) objasnitju taj toliko glup i nenormalan nadimak (koji mi upropasti zhivot, ochigledno - ne prvi put [O da, Blocked Out  ) :
 ) : 

a zowu me razlichito:bubice,bobice,jagodice,mala,lujko,gowedo pijano,kefalice,coko itd itd...a kad mi kazu Ljubo,Ljubichice rumena i Ljubojka,Ljubowija...odmah po glawi stanownika X)
 a zowu me razlichito:bubice,bobice,jagodice,mala,lujko,gowedo pijano,kefalice,coko itd itd...a kad mi kazu Ljubo,Ljubichice rumena i Ljubojka,Ljubowija...odmah po glawi stanownika X) i tako bi mogla da nabrajam do ujutru......................
 i tako bi mogla da nabrajam do ujutru......................

wotjkica te zowem samo jaaaaaaa
a moze i wotjkasti i ebozowni hahahaha

Ja cu te zvati fucker...
OK!!!!
zowem se NIKOLA,zowu me WotjkiCa,Shljiwic....
 (uzas) i bebaca, a posle su poceli sa nadimcima Naca, Nale, Naki, Naci, Nacika, a drustvo me zove Nača...
 (uzas) i bebaca, a posle su poceli sa nadimcima Naca, Nale, Naki, Naci, Nacika, a drustvo me zove Nača...