imena i nadimci...

moji nadimci
bivsi:jedan drug me zvao glista,poglavica,soda...ne mogu vise da se setim

sada me neko zove angela, neko djidji, angelina, angie,sakura:rotf:....djidjimon:mrgreen:

jednog mog druga su zvali Skobalj (to je vrsta ribe a on se hvalio da je ulovio)
jednu drugaricu zovemo Ana skolioticarka jer krivi kicmu
jednu jovanu zovemo joksa-roksanda
jednog druga zovemo hans, ja ga zovem hansomon, a on sad hoce da ga zovemo zohan i bad jon
jednog zovemo sljivko (sljivic)
imamo nataly shljic jer stalno zatvara shlic
jednog zovemo naruto jer gleda naruta a ne da ne lici na naruta nego su to 2 razlicita pojma
jednog filipa zoveo pilipenda
jednog nikolu smo prozvali bubamara, pa je iz tog proisteklo:Buba, Bubili, Bubica, Ladybird, La kukaratja

ne znam vise..:lol:...lol

uh ja baš ne volim nešto nadimke od mog imena... al pošto me većina zove po njima onda sam se navik'o... a bilo jei pargoivnih koji se nažalost nisu "primili"... ja uglavnom ljude zovom po imenu

ala useru imena s nadimcima to je čudo...

Ime: Marko (najviše volim kad me tako zovu)
Nadimci: Maśa (može da prođe), Maki (trpim ga nekako), Markiša (tako me kući zovu, a mrzim da me bilo ko tako zove), Markec (tako su me prozvali na Krsti)

Poslednja izmena:
pa ime mi je Damjan...
a iam zaista dosta nadimaka i to su izmesano neki sa imenom neki prezimenom neki nema veze nisacim: rista,rile,riki,dale,daki,maki,buki,bule,bucko(hehehe jer sam kao mali i beba bio deblji hehehe a od toga su i postali buki i bule),daska(to me nekad u osnovnoj),cupavi,cupko(hehehee to me nekad sestra a i bivse su me zvale....stvarno sam cupav sta cu :D ) itd,itd

O da. I Maša je lepo ime.

Moja sestra je Anastasija, a trebala je da bude Arina, što sa mojim imenom se ne bi baš uklopilo, tj, nikad se ne bi znalo ko koga zove.

Tema...

Većina ljudi me zove... Miiica. :S
Mama me zove Maki, uglavnom.
A tata me zove Marinče ili Mariško, ili Miško.
:S

Back