imena i nadimci...

Nixxx:
Добро, али то опет нема везе, то би било као да ја сад тебе зовем ЕЈ ИВАНО ДОЂИ ВАМО. А ово је надимак... Као кад би ја имао надимак НиксЕ :? Бесмислено је... А ово Дестројер само још више компликује ионако компликовану ситуацију...

naancy90:
ja sam mislila da si mushko

Ne morate vishe da mislite o tome (znam da vam teshko pada ta neuobichajena radnja :roll: )... Ja odlazim...
Pobrisala sam sve postove koji su se dali pobrisati (volela bih da mogu da pobrishem josh neke stvari tako lako, ali ne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...)... I (da ne spamujem) objasnitju taj toliko glup i nenormalan nadimak (koji mi upropasti zhivot, ochigledno - ne prvi put [O da, Blocked Out :roll: ) :
Ivano = Stari vokativ mog imena i ime jednog rukometasha (10 godina sam trenirala taj sport)... Ideja je nastala josh 2004. god. za vreme OI u Atini...
Destroyer = Veoma trapav prevod nemachke rechi Vernichterin (UnishtiteljKA)... Ideja mog najboljeg druga (koji, kao ni ja, nikada nije uchio engleski)...
Sad jasno?

Toliko od mene... Grüße!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mene svi zovu od malena{samo ne cale i keva} guzva i nekako sam se naviko da me svi zovu po nadimku kada me neko zove po imenu mnogo mi je cudno...a ovako sam jedinstven i svi me zivi znaju.Do sada nisam nigde cuo da nekog zovu guzva sem mene i to mi se bas svidja jer volim da se razlikujem od ostalih

zovem se ljubica i bash wolem shto mi je ime onako manje-wishe retko,toliko jovana,ana,jelena,kristina da su to wec postala uobichajena imena:) a zowu me razlichito:bubice,bobice,jagodice,mala,lujko,gowedo pijano,kefalice,coko itd itd...a kad mi kazu Ljubo,Ljubichice rumena i Ljubojka,Ljubowija...odmah po glawi stanownika X)

hm.....pa kada sam bila mala - do nekih 5 - 6 godina svi apsolutno svi su me zvali beba Nata :D (uzas) i bebaca, a posle su poceli sa nadimcima Naca, Nale, Naki, Naci, Nacika, a drustvo me zove Nača...:)
i tako a da zovem se Natasa

Back