Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Rusofilija na delu... AJDE NA SPAVANJE DECO!
kad bi znao koliko je tvoje ime cesto kod Rusa...

mozda je bolje da ipak odem da spavam..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusofilija na delu... AJDE NA SPAVANJE DECO!

MC Stojan
Ima Nataša.
Nadimci, mnogobrojni: Nata, Nale, Natalija, Višnja, Nat'ša, Viška, Nataći -.-, Crna, švaga, zombi, filozof, gimnazija.Ipak, najdraža prva tri.
A ovde. Ih. Rid, Rajd, vetrica i sl.![]()

Joj...koja boles'

mozda je bolje da ipak odem da spavam..![]()

mozda je bolje da ipak odem da spavam..![]()

Tako me naj drugarica prozvala, iz milja, pa posle to čitali kao nata ći. Grozno. Al' kao da sam Albanka.... grrr...
Mima, ti si bas puna nadimaka...pozajmis koji?
Jedini ja nemam nadimke.![]()
znaci bilo veselo u srednjojLevi, ja volim tvoje ime, zavoleh ga zbog profesora.
Moji nadimci: Mima, Mimi, Miki, Mici, Mili, Miša, Miličanstvena, Maslačak, Trodon, Bambi, Mrša, Mic, Bugi itd.
Uglavnom iz srednje škole potiču nadimci, osim prva četir'.
Mama me ponekad zove Miloš, a otac me je zvao Mišić.
Ubedljivo najgrozniji nadimak - Mica. Jedan drugar me stalno zove tako, al' nekako mi ne smeta iz njegovih usta da čujem.
Al' u suštini svi me zovu po imenu.

Ovako me zovu: "Eeej, Stojane, dodji!"![]()

U mom kraju bi ga tako izgovarali.Dacu ti ja
Stojko

Evo i ja da budem velikodušan kao ovaj Šnit3la,daću ti s oproštenjem Stanojko...
Daj smisli nesto drugo, ne mora da bude slicno imenu
Jos kad bi stavili akcenat na a.
U mom kraju bi ga tako izgovarali.

Moji nadimci: Mima, Mimi, Miki, Mici, Mili, Miša, Miličanstvena, Maslačak, Trodon, Bambi, Mrša, Mic, Bugi itd.
Uglavnom iz srednje škole potiču nadimci, osim prva četir'.
Mama me ponekad zove Miloš, a otac me je zvao Mišić.
Ubedljivo najgrozniji nadimak - Mica. Jedan drugar me stalno zove tako, al' nekako mi ne smeta iz njegovih usta da čujem.
Al' u suštini svi me zovu po imenu.
... Iskreno ni ne trebaju mi... Ja svakog zovem po imenu... Pa i oni mene..Levi, ja volim tvoje ime, zavoleh ga zbog profesora.

Ako vas stvarno interesuje moje krsteno ime pitajte nekoga od forumasa koji su ovde bili duze od 2,3 meseca... Inace smatram da je previse ustogljeno i doskora sam ziveo u iluziji da je relativno retko... Onda kad je krenula navala u VIII osnovne... Sto se nadimaka tice, oni su dolazili i prolazili i bilo ih je pun kur*c ali jedini koji se zadrzao duze od 2,3 dana je Paja...

Ni Ognjen nije los.Zvuci bas...
Pretpostavljam da ti je ime Pavle,sto mrzim to ime..bez uvrede Starinski mi je mada ima puno lepih starinskih imena.Najlepse musko ime,definitivno je Milos.
Ni Ognjen nije los.Zvuci bas...
![]()

ma sva imena su lepa.Da nije mozda po Robespjeru?lol Meni zvuci tako francuski,lepo je..A ja cu svoju cerku Vesna,(mada mi se tako zove mama,mozda zazvuci cudno).Na slovenskom prolece.Ali bih vise volela da mi je mama dala ime Ana pa da ne moram da cekam do ne znam koje godine..ma sva imena su lepa.
Zajebavao sam se... Maksimilijan je previse pretenciozno... agresivno... Jedina prednost imena u mojim ocima je to sto nadimak moze da bude Max...