imena i nadimci...

Levi, ja volim tvoje ime, zavoleh ga zbog profesora. :D

Moji nadimci: Mima, Mimi, Miki, Mici, Mili, Miša, Miličanstvena, Maslačak, Trodon, Bambi, Mrša, Mic, Bugi itd.
Uglavnom iz srednje škole potiču nadimci, osim prva četir'.
Mama me ponekad zove Miloš, a otac me je zvao Mišić.
Ubedljivo najgrozniji nadimak - Mica. Jedan drugar me stalno zove tako, al' nekako mi ne smeta iz njegovih usta da čujem. :)
Al' u suštini svi me zovu po imenu.

Levi, ja volim tvoje ime, zavoleh ga zbog profesora. :D

Moji nadimci: Mima, Mimi, Miki, Mici, Mili, Miša, Miličanstvena, Maslačak, Trodon, Bambi, Mrša, Mic, Bugi itd.
Ubedljivo najgrozniji nadimak - Mica. Jedan drugar me stalno zove tako, al' nekako mi ne smeta iz njegovih usta da čujem. :)
znaci bilo veselo u srednjoj z:mrgreen:

Poslednja izmena:

Da, imam još jedan - Ivek.
Tako me je Lana prozvala. :D

Mrzim svoje ime.Sanja.Tako obicno i svaka treca devojka ga ima!!! SVI me zovu Saki.To i nije tako lose kao ime..:roll: .Jedino me neko drugi zove...khm,pa nije za javnost,ali svi ostali po nadimku...Razmisljam da promenim ime u 18-oj u Ana (Jeste obicno ali je preeedivno) ili Zorana...

Ako vas stvarno interesuje moje krsteno ime pitajte nekoga od forumasa koji su ovde bili duze od 2,3 meseca... Inace smatram da je previse ustogljeno i doskora sam ziveo u iluziji da je relativno retko... Onda kad je krenula navala u VIII osnovne... Sto se nadimaka tice, oni su dolazili i prolazili i bilo ih je pun kur*c ali jedini koji se zadrzao duze od 2,3 dana je Paja...

Hmmmmm...zanimljivo kako ova tema ljudima uvek nanovo na pameti,bokte.
Iz nekih starih prica zbog drugarica kojima su isto tako skracivali ime mene prozvali Diks.Sto je nevidjeno dosadno jer ima jednako slova kao moje ime. :D

Ako vas stvarno interesuje moje krsteno ime pitajte nekoga od forumasa koji su ovde bili duze od 2,3 meseca... Inace smatram da je previse ustogljeno i doskora sam ziveo u iluziji da je relativno retko... Onda kad je krenula navala u VIII osnovne... Sto se nadimaka tice, oni su dolazili i prolazili i bilo ih je pun kur*c ali jedini koji se zadrzao duze od 2,3 dana je Paja...

Pretpostavljam da ti je ime Pavle,sto mrzim to ime..:roll: bez uvrede Starinski mi je mada ima puno lepih starinskih imena.Najlepse musko ime,definitivno je Milos. :heart::heart::heart: Ni Ognjen nije los.Zvuci bas...:)

Pretpostavljam da ti je ime Pavle,sto mrzim to ime..:roll: bez uvrede Starinski mi je mada ima puno lepih starinskih imena.Najlepse musko ime,definitivno je Milos. :heart::heart::heart: Ni Ognjen nije los.Zvuci bas...:)

None taken... Ni meni nije omiljeano, ali nekako sam se navikao, i davno sam prevazisao detinjaste tripove sa menjanjem... Lepo cu sina da nazovem Maksimilijan i da izlecim sve komplekse jednim udarcem :mrgreen:

Da nije mozda po Robespjeru?lol Meni zvuci tako francuski,lepo je..A ja cu svoju cerku Vesna,(mada mi se tako zove mama,mozda zazvuci cudno).Na slovenskom prolece.Ali bih vise volela da mi je mama dala ime Ana pa da ne moram da cekam do ne znam koje godine..:( ma sva imena su lepa.

Da nije mozda po Robespjeru?lol Meni zvuci tako francuski,lepo je..A ja cu svoju cerku Vesna,(mada mi se tako zove mama,mozda zazvuci cudno).Na slovenskom prolece.Ali bih vise volela da mi je mama dala ime Ana pa da ne moram da cekam do ne znam koje godine..:( ma sva imena su lepa.

Zajebavao sam se... Maksimilijan je previse pretenciozno... agresivno... Jedina prednost imena u mojim ocima je to sto nadimak moze da bude Max...

Back