A da...Vanja je isto lepo ime 8)fizio:E tvoje ime je jedno od lepsih :wink:@nj@:Zovem se Anja i volim svoje ime.Svidjaju mi se i zenska imena:Tea,Ena,Janja,Joja.A muska:Igor,Vlada,Luka,Pedja
(Sanja,Anja,Aleksandra,Masha,Vanja,Tasha)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da...Vanja je isto lepo ime 8)fizio:E tvoje ime je jedno od lepsih :wink:@nj@:Zovem se Anja i volim svoje ime.Svidjaju mi se i zenska imena:Tea,Ena,Janja,Joja.A muska:Igor,Vlada,Luka,Pedja
(Sanja,Anja,Aleksandra,Masha,Vanja,Tasha)
GRRRRRRRRRRRRRRRRR STOP ITTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :xjulija*:Najlepse zensko ime...Dragana,a musko Dragan
A sto se tice najlepsih imena svidjaju mi se: Andjela,Tea,Sofija, od muskih: Luka,Stefan,Vuk...Xtina:I od zenskih imena najlepse je Tanja,a sto se tice muskih svidja mi se ime Nikola i jos neka.I imam jedno pitanje,zasto sam ovde ja jedina koja voli ime Tanja,da li jos neko voli ovo ime?
). Htela sam da se zovem Tanja. :wink:miloshjan:Ajd' da i ja odgovorim.
Zovem se Milos (i nekako u poslednje vreme mi se ne svidjao moje ime).
Muska: Marko, Aleksandar...
Zenska: Jovana, Maja, Marija, Mina i pre neko vreme sam na chatu upoznao devojku koja se zove Djurdja i nekako mi se to ime bas svidelo.
Tinar:Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi,ops: ) a zenska: Masha i Sara.

Cini mi se da volis imena geografskog karaktera Tara, Ada...hmmm...wild_child:Tinar:Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi,ops: ) a zenska: Masha i Sara.
E i Demijan je vidis lepo.(jel to neko citao Hessesa)A inace lepo mi je jos i ime Tara.Inace znam jednog jako slatkog decka koji se zove Tara
![]()
,Ada je isto lepo ime.Volim kratka imena
![]()

Shinoda:Cini mi se da volis imena geografskog karaktera Tara, Ada...hmmm...wild_child:Tinar:Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi,ops: ) a zenska: Masha i Sara.
E i Demijan je vidis lepo.(jel to neko citao Hessesa)A inace lepo mi je jos i ime Tara.Inace znam jednog jako slatkog decka koji se zove Tara
![]()
![]()
![]()
Ja bih bas voleo da se zovem Prokletije!!!![]()
ops: , to mi je definitivno naj, onda Vladimir, Damir, Uros, Milos, i sta znam... Aleksandar... i to je valjda to...Jeste, jeste!!wild_child:Tinar:Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi,ops: ) a zenska: Masha i Sara.
![]()
![]()
ops:
ops: