Ime...

:D JA SAM ANA,MENI SE NAJVISE DOPADAJU KRATKA ZENSAKA IMENA KAO:JANA,MARA MADA JE I NIKOLIJA POTPUNO FENOMENALNO,SHTO SE TICE IMENA ZA DECAKE LUKA,VUK,LAZAR..

Ja se zovem Vanesa...Pomalo neuobicajeno, to je moj pametni tata smislio...Dok sam bila mala, MRZELA sam svoje ime!!Verovatno zato sto sam bila (i sada sam) jedina Vanesa u gradu...Ali sada...i nije toliko lose:) A sto se tice najlepsih imena svidjaju mi se: Andjela,Tea,Sofija, od muskih: Luka,Stefan,Vuk...

Ajd' da i ja odgovorim.
Zovem se Milos (i nekako u poslednje vreme mi se ne svidjao moje ime :cry: ).

Muska: Marko, Aleksandar...

Zenska: Jovana, Maja, Marija, Mina i pre neko vreme sam na chatu upoznao devojku koja se zove Djurdja i nekako mi se to ime bas svidelo.

I od zenskih imena najlepse je Tanja,a sto se tice muskih svidja mi se ime Nikola i jos neka.I imam jedno pitanje,zasto sam ovde ja jedina koja voli ime Tanja,da li jos neko voli ovo ime?

Xtina:
I od zenskih imena najlepse je Tanja,a sto se tice muskih svidja mi se ime Nikola i jos neka.I imam jedno pitanje,zasto sam ovde ja jedina koja voli ime Tanja,da li jos neko voli ovo ime?

Kad sam imala jedno 5 godina, pitala sam mamu koliko moram da budem stara da bih promenila ime (moje mi je bilo uzasno dosadno i glupo... :roll: sreca da sam promenila misljenje :lol: ). Htela sam da se zovem Tanja. :wink:

miloshjan:
Ajd' da i ja odgovorim.
Zovem se Milos (i nekako u poslednje vreme mi se ne svidjao moje ime :cry: ).

Muska: Marko, Aleksandar...

Zenska: Jovana, Maja, Marija, Mina i pre neko vreme sam na chatu upoznao devojku koja se zove Djurdja i nekako mi se to ime bas svidelo.

jao milose, meni se tvoje ime NAJVISE svidja od svih imena!!! :D

MUSKA:
~ Milos (br. 1!!!!!!)
~ Ognjen
~ Nemanja
~ Aleksandar (Sasa)
~ Dejan

ZENSKA:
~ Kristina
~ Nikolina
~ Andjela
~ Danijela
~ Anabela
~ Anastasija
~ Lidija
~ Tijana

Tinar:
Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi, :oops: ) a zenska: Masha i Sara.

E i Demijan je vidis lepo.(jel to neko citao Hessesa :D )A inace lepo mi je jos i ime Tara.Inace znam jednog jako slatkog decka koji se zove Tara :D :D ,Ada je isto lepo ime.Volim kratka imena :)

wild_child:
Tinar:
Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi, :oops: ) a zenska: Masha i Sara.

E i Demijan je vidis lepo.(jel to neko citao Hessesa :D )A inace lepo mi je jos i ime Tara.Inace znam jednog jako slatkog decka koji se zove Tara :D :D ,Ada je isto lepo ime.Volim kratka imena :)
Cini mi se da volis imena geografskog karaktera Tara, Ada...hmmm... :lol:
Ja bih bas voleo da se zovem Prokletije!!! :lol:

Shinoda:
wild_child:
Tinar:

Cini mi se da volis imena geografskog karaktera Tara, Ada...hmmm... :lol:
Ja bih bas voleo da se zovem Prokletije!!! :lol:

Heh, lood si :lol:

Nego, moje ime je Helena (kako je to bilo tesko zakljuciti :D ) a inace naljepsa imena su mi:
od zenskih - pa sta znam, nemam bas neka naj, ali recimo da su mi bas lijepa Nora, Tanja, Tara, Tea... Ma sta znam... Selena...
Od muskih: heh, Ivan :oops: , to mi je definitivno naj, onda Vladimir, Damir, Uros, Milos, i sta znam... Aleksandar... i to je valjda to...

Back