Ime...

ja sam TIHANA i odusevljena sam imenom posto je u ovoj sredini (vojvodjanskoj... ) vrlo retko, dole u srbiji jos redje, pa oni koji me ne znaju cesto grese i oslovljavaju me s tijana. Ono sto sam nedavno saznala je da je zapravo ime tijana nastalo od mog imena tako da.... :)
Najlepsa zenska imena: Tihana, Masha (ne laskam JaH Gerli nego je to bila druga opcija za moje ime), Danica..... a koja mogu da prodju, Tamara, Tatjana... Tajana....Nada...
muska: definitivno VLADIMIR koje mi se svidja od pamtiveka, zatim Ognjen...

Misim da nema nesto da se pogadja oko toga kako se ja zovem. :wink: Inace od zenskih imena najvise mi se svidja :roll: Ines i Tijana.A od muskih nemam pojma meni su sva imena mozda npr. Marko ,Aleksandar :lol:

JA SAM NEBOJSA
ZENSKA IMENA:JELENA MILANA NATASA SANJA SONJA IVANA JOVANA
MUSKA IMENA: MOJE MARKO MILAN JOVAN PREDRAG DRAGAN...
A STA JE OVDE POENTA :?:

pa ja se zovem JELENA.jeste da je veoma uobicajeno kod nas,a i u svetu(varijacije) meni se mnogo svidja.i znacenje mi je veoma cool-sunceva svetlost
a imena druga.ej to je bas tesko jer ima toliko lepih imena.gomila ovih koje ste naveli su lepa

Mala roze Maca:
pa ja se zovem JELENA.jeste da je veoma uobicajeno kod nas,a i u svetu(varijacije) meni se mnogo svidja.i znacenje mi je veoma cool-sunceva svetlost
a imena druga.ej to je bas tesko jer ima toliko lepih imena.gomila ovih koje ste naveli su lepa
Koja su tebi? :wink:

Back