Ime...

Ernesto_Che:
Tinar:
Ernesto_Che:
moje ime je Marija....znachi najofucanije ime ikad....najlepsa muska imena su mi: nemanja, ognjen, demijan(takodje po knjizi :) ), danijel, filip.
najlepsha zenska...hmmm....luna, una, sandra...recimo...
Imala sam trip da sina nazovem (ako ikad budem imala sina, naravno) Demijan, ali mi je keva rekla da je to drugo ime za djavola!!!! :shock: Kakav je to shok bio za mene!!!!

:shock: prvi put chujem za to....e svashta...
ja imam druga koji sina ocje da nazove felix...mozesh misliti...
a moj cjale je imao studenkinju koja se zove Oprolecjovana Djokicj...bez zezanja...
:lol: :lol: Koji su to roditelji!!! Mene ne zanima, moj sin ce se zvati Demijan, ionako nisam vernik, ali tu je pitanje muza!!!! Snaci cu se...

oprolec....???hahahahahahahah...wicked.... :lol: :lol: :lol:
ne secam se da li sam odgovarala na ovu temu pre....elem ja se zovem Teodora... :oops: 8) al niko me tako ne zove nego ~Tea ili ~Teica... :oops: 8)

a najlepsa imena....Martina za zenske,Marlena,Mihaila(ovako ce mi se zvati dete 100%),Visnja :oops: ,Danka,Sofija,Nastasja(i ovo ime 100% dajem detetu),Stasha,Lena.....
Muska....uf....Andrej,Luka,Mateja ili Matija...Mihael(i ovo 100%),Nikola je simpaticno ime ali trenutno mi je strasno odbojno:p

A od stranih mi se svidja Janie(pesma :oops: ) ili Jessie....nekako mi je simpaticno...

Sta fali imenu marija?ipak je to ime device,marije 8) hmm...pa sta ako je demijan(ili kako vec-zbunile ste me :? ime djavola./.. :lol: eh,ja bih svoje nazvala OD SADA perhaps demijan...ili abigail...ili AGATA :lol: salim se

joGooOOD:
Sta fali imenu marija?ipak je to ime device,marije 8) hmm...pa sta ako je demijan(ili kako vec-zbunile ste me :? ime djavola./.. :lol: eh,ja bih svoje nazvala OD SADA perhaps demijan...ili abigail...ili AGATA :lol: salim se

valjda se i ja neshto pitam :x :x :x :x :x :x :x

[ 8) ] [ 8) ] [ 8) ] [ 8) ] [ 8) ] [ 8) ] [ 8) ]

Moon Child:
oprolec....???hahahahahahahah...wicked.... :lol: :lol: :lol:
ne secam se da li sam odgovarala na ovu temu pre....elem ja se zovem Teodora... :oops: 8) al niko me tako ne zove nego ~Tea ili ~Teica... :oops: 8)

a najlepsa imena....Martina za zenske,Marlena,Mihaila(ovako ce mi se zvati dete 100%),Visnja :oops: ,Danka,Sofija,Nastasja(i ovo ime 100% dajem detetu),Stasha,Lena.....
Muska....uf....Andrej,Luka,Mateja ili Matija...Mihael(i ovo 100%),Nikola je simpaticno ime ali trenutno mi je strasno odbojno:p

A od stranih mi se svidja Janie(pesma :oops: ) ili Jessie....nekako mi je simpaticno...
imam jos jedno-Sijena :D

wild_child:
Bliznakinja:
wild_child:
Tinar:
Ok, moje ime je Kristina. Mushka imena, tj ime: Demijan (po knjizi, :oops: ) a zenska: Masha i Sara.

E i Demijan je vidis lepo.(jel to neko citao Hessesa :D )A inace lepo mi je jos i ime Tara.Inace znam jednog jako slatkog decka koji se zove Tara :D :D ,Ada je isto lepo ime.Volim kratka imena :)

Имам другарицу која се зове Ада.. :)

I ja :P :P :P

Да није иста.... :lol: :P

a ime Emerencija?? na sta vam to lici.. jaaaako je cudno! kad sam bila mala, a mama je spominjala neku zenu Emerenciju, ja sam mislila da je to odsek za nesto..
ili ime Uranija, to je profesorka fizke mojoj sestri.. :wink:

winnetou:
a ime Emerencija?? na sta vam to lici.. jaaaako je cudno! kad sam bila mala, a mama je spominjala neku zenu Emerenciju, ja sam mislila da je to odsek za nesto..
ili ime Uranija, to je profesorka fizke mojoj sestri.. :wink:
emerencija-preeeevise otmeno
uranija-preeeevise kao ime neke muze...
:roll: :wink:

Ernesto_Che:
Tinar:
Ernesto_Che:
moje ime je Marija....znachi najofucanije ime ikad....najlepsa muska imena su mi: nemanja, ognjen, demijan(takodje po knjizi :) ), danijel, filip.
Imala sam trip da sina nazovem (ako ikad budem imala sina, naravno) Demijan, ali mi je keva rekla da je to drugo ime za djavola!!!! :shock: Kakav je to shok bio za mene!!!!

a moj cjale je imao studenkinju koja se zove Oprolecjovana Djokicj...bez zezanja...
Xexexe ja sam cuo od ortaka da je jedan zaludjeni komunista, davno to bese, dao svojoj kcerki ime "Elektrifikacija", a sinu "Mitraljez" NAJOZBILJNIJE!!! :shock:

Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!

Ernesto_Che:
Tinar:
Ernesto_Che:

Xexexe ja sam cuo od ortaka da je jedan zaludjeni komunista, davno to bese, dao svojoj kcerki ime "Elektrifikacija", a sinu "Mitraljez" NAJOZBILJNIJE!!! :shock:

Shinoda:
DJ_MaRe:
Moon Child:
Hm,how about Kadmijum? :?
znam da je uvrnuto al bash volim takva imena. :roll:
To nije ime... to vise zvuci kao hemijski element :roll:
To jeste hemijski element!!! :shock:
2B grupa izmedju cinka i zhive!!!
Zasto bi dala detetu takvo ime?

onako....originalno je?!!
:wink:
setila sam se jos jednog-Epona,po keltskoj boginji konja.....ovo cju isto da dam detetu 100%
a lepo mi je i ime Mina....

Back