Ime...

Dragoslave odmah mislis na "onu stvar"... z:D

Sto se imena tice... Mislim da je preterano vise sa tim stranim imenima... Atina i slicne gluposti... Ne kazem ja da su to ruzna imena, ali imamo toliko lepih pravoslavnih da je bzvz uzimati tudja... Jos malo cete poceti po likovima iz serija i drugim poznatim licnostima... Kasandra, Ronaldinjo i tako to... A za jedno 10 godina ta imena ce biti smesna...:zpozdrav:

Dragoslave odmah mislis na "onu stvar"... z:D

Sto se imena tice... Mislim da je preterano vise sa tim stranim imenima... Atina i slicne gluposti... Ne kazem ja da su to ruzna imena, ali imamo toliko lepih pravoslavnih da je bzvz uzimati tudja... Jos malo cete poceti po likovima iz serija i drugim poznatim licnostima... Kasandra, Ronaldinjo i tako to... A za jedno 10 godina ta imena ce biti smesna...:zpozdrav:

Ja nisam pravoslavne vere,i ne samo to...nisam ni katolikinja,ni islamske vere nisam... I meni ta imena nisu cudna...Meni cudno zvuci sto ce me jednog dana deca zvati baba Bojana..., pa sta sada...Svi se sad kao hvataju za 'stara' imena a ni obicaje sopstvene ne znaju...

Dakle mozda glupa tema...ali kako se zovete?
Koja su najlepsa muska i zenska imena??
Da prva pocnem...zovem se Masha..a sto se tiche najlepsih imena...
muska : Filip,Nikola
zenska : Masha :lol: i Ema

Zovem se Jelena...
Najlepša muška imena: Branko, Naum, Isak, Ilija...
Najlepša ženska: Jelena, Andrea, Sofija, Teodora...

Ja nisam pravoslavne vere,i ne samo to...nisam ni katolikinja,ni islamske vere nisam... I meni ta imena nisu cudna...Meni cudno zvuci sto ce me jednog dana deca zvati baba Bojana..., pa sta sada...Svi se sad kao hvataju za 'stara' imena a ni obicaje sopstvene ne znaju...

Ne, sada se svi hvataju za neka "fensi" imena, birno je da je ql i moderno...Kao da ce neki Englez da uzme srpsko ime, a koliko vidim nece ni Srbin i zato i propadamo... Pre cemo da slavimo rodjendan nego slavu, kitimo jelku, a ne unosimo badnjak...Imena nisu cudna vec smesna... Izgleda da nam je sve tudje-sladje...

Smarate sa tim pravoslavnim glupostima.
A Srbija sigurno vece propasti zato sto ce Bokica i jos 100 ljudi kao ona dati svom detetu ime koje je naprimer latinskog porekla.
Ako ce propasti propasce zbog lose politike i ljudi koji non stop *****ju o tome kako se Srbi prodaju a pritom ne rade nista da unaprede svoju zemlju.

Postoji i dobar deo imena kojima se ni ne zna poreklo.

Moje ime je dobar primer.
Lana.
Svi ga svojataju.
Te staroenglesko, te rusko, a moze se reci i da vuce iz latinskog .

Ne, sada se svi hvataju za neka "fensi" imena, birno je da je ql i moderno...Kao da ce neki Englez da uzme srpsko ime, a koliko vidim nece ni Srbin i zato i propadamo... Pre cemo da slavimo rodjendan nego slavu, kitimo jelku, a ne unosimo badnjak...Imena nisu cudna vec smesna... Izgleda da nam je sve tudje-sladje...

stvar ukusa,i meni su mnoga ne samo pravoslavna imena smesna,pa sta sad,treba da se pokidam od smeha...Ime ne odlucuje da li je neko veci Srbin ili manji,a jos manje ko je kakav covek...A ne propadamo kao narod zato sto nam je sve tudje sladje,nego zato sto vidimo trn u oku svakoga naspram nas a balvane u rodjenom ne vidimo... Sva su imena lepa,bez obzira odakle poticu,ako ih nose kvalitetni,pravi ljudi...A olosa i izroda ima u svakom narodu,i krstenih i nekrstenih,s onim ili ovim imenom...

Nije ni bitno ko je,vidiš da članovi odgovaraju i ne spamuju...
Drugo je kad neko otvori temu iz 2003. u kojoj u uvodnom postu piše ''kako da smuvam devojku'' ili nešto slično što taj neko neće videti i što je to davno prošlo vreme, pa je zato tu temu nepotrebno 'dizati iz mrtvih' , a ova nije takva.

Ime Rina je lepo.

Nije ni bitno ko je,vidiš da članovi odgovaraju i ne spamuju...
Drugo je kad neko otvori temu iz 2003. u kojoj u uvodnom postu piše ''kako da smuvam devojku'' ili nešto slično što taj neko neće videti i što je to davno prošlo vreme, pa je zato tu temu nepotrebno 'dizati iz mrtvih' , a ova nije takva.

Ime Rina je lepo.

Lepo ime

Neko ko ima dovoljno jak influens da ozivi temu koju ce raja da odrzava u zivotu jos mnogo vremena. :cool:

Naravno,ovakve teme ce uvek biti aktuelne,zbog oprecnih misljenja....Mi smo se sad ovde malo udubili,ali nije strasno...razmenjujemo misljenja i to je lepo...meni ce biti drago ako uspem bar nekome objasniti da smo svi isti,bez obzira na veru,boju koze,nacionalnost,i da su upravo te podele medju ljudima plasirali oni koji su imali od toga koristi,ne samo sada,nego stotinama godina unazad...I svaki covek ima pravo vlastitog izbora,ako ce mu ono doneti srecu,osmeh,zadovoljstvo.a pri tom ne naskoditi drugima z:girl: Ja licno,volim procitati kakva vas sve imena zanimaju,jer lepota i lezi u tome sto smo svi nekako razliciti,a ne mozemo jedni bez drugih z:dd:

Андријана.
Али, инсистирам на томе да ме људи зову Десанка, помињах то негде.
А има неких који неће, па то ти је. Мисле да се спрдам.

Најлепша(домаћа): Десанка, Љубинка, Радмила, Роксанда, Миливоје, Милутин, Радоје
Волим та стара. Не спрдам се.

Страна: Alfred, Dorian, Roxanne, Urai, Людмила

Што баш Десанка?

Најлепше мушко - Страхиња. Женско - Ђурђија.

Poslednja izmena:

Back