Ime...

Mala, neko ko ne zna, pomislice da se zoves Milan :lol: (;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

moje ime je ivana i meni se bas svidja. svidja mi se i nadja. a od muskih su mi super vuk, ognjen, nemanja, luka. super je kad ime ima neko poreklo npr od nekih grckih bogova ili nekih mitskih licnosti.

Jeste.......npr Maja....to bese neka boginja.Moja mama se dvoumile izmedju Lane i Lune....bas mi je zao sto se opredelila za Lanu.....Ali nedavno sam kopala na netu i saznala da Lana na Keltskom znaci prelepa :D :D A na Polinezanskom ploviti.....prelepa koja plovi :P I't works for me

wild_child:
Jeste.......npr Maja....to bese neka boginja.Moja mama se dvoumile izmedju Lane i Lune....bas mi je zao sto se opredelila za Lanu.....Ali nedavno sam kopala na netu i saznala da Lana na Keltskom znaci prelepa :D :D A na Polinezanskom ploviti.....prelepa koja plovi :P I't works for me

:wink: ja cu svom detetu sigurno dati ime nekog boga ili boginje. samo sto se jos nisam odlucila za koje :idea:

be_what_u_wanna_be:
:wink: ja cu svom detetu sigurno dati ime nekog boga ili boginje. samo sto se jos nisam odlucila za koje :idea:
Mare... bog nocnih izlazaka, hrane i sporta... heh :P a i lepo je ime
34.gif

:wink:

helena_LP-freak:
DJ_MaRe:
be_what_u_wanna_be:
Mare... bog nocnih izlazaka, hrane i sporta... heh :P a i lepo je ime
34.gif

:wink:
Heh, HELENA... pa dobro, ona i nije bila boginja, vec poluboginja, kcer ''obicne smrtnice'' Lede i Zevsa... Al' je bar bila riba :D

Ma Mare smislicemo mi neke nase nove bogove(sa foruma).ko kaze da moraju da budu grcki ili ekipatski.... Eto ti si medju prvima :)

Oko nje se vodio Trojanski rat? Sam u pravu? Ime je bas super. :wink:

YOOOY, HVAAALAAA :oops: bas mi drago da vam se svidja my name. Yes', oko Helene se vodio trojanski rat... orlando bloom je oteo, pa brad pitt isao da je spasi... ZEZAM SE :lol: ma oteo je paris jer mu je afrodita obecala helenu za zenu ako njoj (afroditi) dobaci zlatnu jabuku na kojoj je pisalo ''najljepsoj, a koju je boginja razdora (Erida) bacila medju Afroditu, Atinu i Heru na nekoj proslavi... I tako PAris dobaci Afroditi jabuku, ova mu pomogne da otme Helenu, a Atina i Hera automatski postanu neprijateljice Troje (Paris je bio sin trojanskog kralja Prijama) i dalje svi znate sta je bilo... ufff... smorih vas... :oops: :oops: :oops:

helena_LP-freak:
YOOOY, HVAAALAAA :oops: bas mi drago da vam se svidja my name. Yes', oko Helene se vodio trojanski rat... orlando bloom je oteo, pa brad pitt isao da je spasi... ZEZAM SE :lol: ma oteo je paris jer mu je afrodita obecala helenu za zenu ako njoj (afroditi) dobaci zlatnu jabuku na kojoj je pisalo ''najljepsoj, a koju je boginja razdora (Erida) bacila medju Afroditu, Atinu i Heru na nekoj proslavi... I tako PAris dobaci Afroditi jabuku, ova mu pomogne da otme Helenu, a Atina i Hera automatski postanu neprijateljice Troje (Paris je bio sin trojanskog kralja Prijama) i dalje svi znate sta je bilo... ufff... smorih vas... :oops: :oops: :oops:
Neko nam se priseca proshlog zivota... :wink:

Back