wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
sofffy:provjericu danas..... porijeklo tvog imena
meni su lijepa imena Todor,Filip,Ivan,Vladan,Aleksa
Tara,Lana,Ivona itd:wink:
Jaaao napokon i moje ime da je nekom lepo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:provjericu danas..... porijeklo tvog imena
Pomenushe me ne mogu da verujem!!! :shock: :shock: :shock:SANNI:moje ime je bas glupo-sanela,zovu me sani,nela,nena...da li neko zna poreklo mog imena?najlepsa muska imena su mi vlada,stefan,igor,a zenska sneza,azra,stefani,dijana...
Nije tacno i ja sam jednom rekao da imas lepo ime!!!wild_child:sofffy:provjericu danas..... porijeklo tvog imena
Jaaao napokon i moje ime da je nekom lepo
miss:a moje niko nije rekao....![]()
zato cu ja :wink: :najlepse ime je alexandra![]()
hahahahahahahmortishaaa:Mala, neko ko ne zna, pomislice da se zoves Milan(;
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
wild_child:Jeste.......npr Maja....to bese neka boginja.Moja mama se dvoumile izmedju Lane i Lune....bas mi je zao sto se opredelila za Lanu.....Ali nedavno sam kopala na netu i saznala da Lana na Keltskom znaci prelepa![]()
A na Polinezanskom ploviti.....prelepa koja plovi
I't works for me
Mare... bog nocnih izlazaka, hrane i sporta... hehbe_what_u_wanna_be::wink: ja cu svom detetu sigurno dati ime nekog boga ili boginje. samo sto se jos nisam odlucila za koje![]()
Heh, HELENA... pa dobro, ona i nije bila boginja, vec poluboginja, kcer ''obicne smrtnice'' Lede i Zevsa... Al' je bar bila ribaDJ_MaRe:Mare... bog nocnih izlazaka, hrane i sporta... hehbe_what_u_wanna_be::wink: ja cu svom detetu sigurno dati ime nekog boga ili boginje. samo sto se jos nisam odlucila za koje![]()
a i lepo je ime
![]()
:wink:
helena_LP-freak:Heh, HELENA... pa dobro, ona i nije bila boginja, vec poluboginja, kcer ''obicne smrtnice'' Lede i Zevsa... Al' je bar bila ribaDJ_MaRe:Mare... bog nocnih izlazaka, hrane i sporta... hehbe_what_u_wanna_be::wink: ja cu svom detetu sigurno dati ime nekog boga ili boginje. samo sto se jos nisam odlucila za koje![]()
a i lepo je ime
![]()
:wink:![]()
Neko nam se priseca proshlog zivota... :wink:helena_LP-freak:YOOOY, HVAAALAAAops: bas mi drago da vam se svidja my name. Yes', oko Helene se vodio trojanski rat... orlando bloom je oteo, pa brad pitt isao da je spasi... ZEZAM SE
ma oteo je paris jer mu je afrodita obecala helenu za zenu ako njoj (afroditi) dobaci zlatnu jabuku na kojoj je pisalo ''najljepsoj, a koju je boginja razdora (Erida) bacila medju Afroditu, Atinu i Heru na nekoj proslavi... I tako PAris dobaci Afroditi jabuku, ova mu pomogne da otme Helenu, a Atina i Hera automatski postanu neprijateljice Troje (Paris je bio sin trojanskog kralja Prijama) i dalje svi znate sta je bilo... ufff... smorih vas...
ops:
ops:
ops:
Hm,nije da se slihtam ali Lana jeste lepo ime...*november rain*:ja sam nina...a svidjaju mi se imena kao Lana npr... (;
Koviljka,Slavujka,staka.itd.Master_Chief:ma idi bre,pa jos neka Milenka,Miljka...Miodrag(tako mi se deda zove)i jos dosta drugih relativno starih imena...udarena:pa ima lepih srpskih imena,al opet ima nekih....![]()
tipa:Negovan,Hranislav... ili zenska Dunja,Danica...