Ime...

Tako se zvao brat moga pokojnog dede koji se zvao Milivoj, inače treći brat im beše Milutin i četvrti Stevan (bio na Golom otoku) i peti Joca i šesti Miloš. :D
Moj deda sa tatine strane se zvao Nikola zato što je rođen na sv. Nikolu ali celog života su ga zvali Milan pošto su bili komunisti i nisu priznavali ime Nikola.
Imao je i on braće ali nemam pojma kako se zovu. :confused:

Damjan je i meni lepo ime, no imala sam u osnovnoj jednog Damjana a bio je mnogooo bezobrazan pa mi je nekako ime ostalo u losem secanju:D

A da ..i Gabrijel....uvek me asocira na Kristofera Vokena u Prophecy I : drools :

Da jesam ..luda sam:(

Damjan je i meni lepo ime, no imala sam u osnovnoj jednog Damjana a bio je mnogooo bezobrazan pa mi je nekako ime ostalo u losem secanju:D

A da ..i Gabrijel....uvek me asocira na Kristofera Vokena u Prophecy I : drools :

Da jesam ..luda sam:(

Ima nas dve.

Inače, otac pomenutog moga dede Nikole/Milana se zvao Damjan i bio je jaaako bezobrazan čovek. :D Baš, baš bezobrazan. Ne zao već bezobrazan.

Da, definitivno sam i ja luda. :D

U mojoj familiji sve neka klasicna imena...grozno , Rade, Vojislav, Marko, Steva, Rajko, Bosko, Bogdan, Emil ( malo "egzotike").....

Naravno , antiprotivna:P
Inat mi je srednje ime...

Hahha, mi smo imali jednog Dionizija u familiji pa Ti vidi:D
A prababa mi se zvala Anastasija:D

Znas da se sin darbe Bubamare zove Konstantin...hahaha..il ce se tek zvati..ne znam jel rodila...

zaboravila si Stefan!!! :confused:
Pa dobro, rekoh vec nekoliko puta i Stefan. :)

Lana, i meni je Demijan jako lepo ime, al kad sam rekla mami, kao klinka, da bih tako nazvala sina, rekla mi je da sam budala, jer Demijan je u stvari djavo. :lol:
Kod mene u familiji Tatjana, Natasha, Danica, Radmila, otac mi je Stefan... Shto je najgore od svega, :lol:, ne znam pravo ime dede i ne znam imena pola tetaka, znam samo nadimke... :lol:

HIhi znam da je Demijan djavo...
Ali kao mladja obozavala sam Hesea i Demijana:)
A mislim da jednom sinu dam ime Demijan a drugom npr ime nekog Isusovog ucenika...bas da vidim koji ce bolje proci u zivotu haha.

Inace zaboravila sam imena Adrijan i Aleksej..oba su prelepa

HIhi znam da je Demijan djavo...
Ali kao mladja obozavala sam Hesea i Demijana:)
A mislim da jednom sinu dam ime Demijan a drugom npr ime nekog Isusovog ucenika...bas da vidim koji ce bolje proci u zivotu haha.

Inace zaboravila sam imena Adrijan i Aleksej..oba su prelepa
Pa da, ja upravo zbog Heseovog Demijana... :P

Ne spominji ime Aleksej, imam jednog druga koji me je proganjao i bio je nevidjen smarach i to mu je bio nadimak. :roll:

Uglavnom većinu imena povezujem s osobama koje znam, pa ako su one ok, uglavnom mi je i ime super! Ali ako su neki kreteni, ime mi ne ostane u lepom sećanju... U svakom slučaju, lepa muška: Đorđe, Lukas, Alen... A ženska: Una, Gala(:mrgreen:), nije mi loše Marija, Chloe...

Back