aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.292
ne ti lazes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očituj se da li je Kula u pravu da ne postoji nijedan rukopis NZ sa imenom YHWH.ne ti lazes
Ima na 7000 mjesta ni manje ni višeOčituj se da li je Kula u pravu da ne postoji nijedan rukopis NZ sa imenom YHWH.
I sta znaci...Ja sam jednom prije 10 ak godina usnuo san gdje mi se kazuje da sam jedini zivuci svjedok Tetragramatona na ovom planetu.
Nisam godinama to shvatio sto zapravo znači sad mi je jasnije.
LJubomoran siI sta znaci...
Ti si ljubomoran Kajin ubio bi sve samo da ostanes sam s bogom.Ne.
Radoznao.
Ako ne znas sta znaci nisi snio.
Ne.Ti si ljubomoran Kajin ubio bi sve samo da ostanes sam s bogom.
Cekam godinama...Jer neces da ucis. Odbijas istyinu od sebe kao i ona.
Tu je da negira istinu
a znamo ko je taj koji promovise lazi
Očituj se da li je Kula u pravu da ne postoji nijedan rukopis NZ sa imenom YHWH.
pa oni se i zalazu da se ono vrati. sta je problem?Pa ni tetragrammaton se nigde ne pominje u NZ?
Nema se šta vratiti ako u NZ nije bilo.pa oni se i zalazu da se ono vrati. sta je problem?
nema izgovora? - oni kazu nema veze, da stavimo samo jhvh, pa neka ga svako cita po svome, i Isusa svako cita razlicuto, jesus, dizus, itd
da se sveti ime tvoje - onda su svedoci u pravu, sta se ceka? ne daju autoriteti?
ja i dalje mislim da je nesto drugo, ali moramo od necega da krenemo napred u diskusiju
Problem je što oni nisu hrišćani nego ješe čije su preteče raspele Boga. Nikakva misterija, isto tako su i subotari imali jednog ješu kao suosnivača pod čijim uticajem su ispleli priču o jezivom grehu u vezi konzumiranja prasetinepa oni se i zalazu da se ono vrati. sta je problem?
nema izgovora? - oni kazu nema veze, da stavimo samo jhvh, pa neka ga svako cita po svome, i Isusa svako cita razlicuto, jesus, dizus, itd
da se sveti ime tvoje - onda su svedoci u pravu, sta se ceka? ne daju autoriteti?
ja i dalje mislim da je nesto drugo, ali moramo od necega da krenemo napred u diskusiju
Kako nije kada Novi zavet cest ocitira stari sa sve tetragramatonom.Nema se šta vratiti ako u NZ nije bilo.
Nisi navela apsolutno ništa. Nula rukopisa NZ ima tetragramaton što znači da su apostoli citirali SZ gdje piše kyrios.Kako nije kada Novi zavet cest ocitira stari sa sve tetragramatonom.
Navela sam neke dokaze.
Grčkim napisano evandjelje i to očekuješ YudHeiVavHei ..OMGNisi navela apsolutno ništa. Nula rukopisa NZ ima tetragramaton što znači da su apostoli citirali SZ gdje piše kyrios.
ma, nisu samo oni u pitanju, vidis da ima jhvh, jehova u rimokatolckim crkvama, gledam prevode starog zaveta, nema logike da prevodimo samo mi jezekilja gospod gospod, dva puta isto, ili psalm, rece gospod mojemu gospodu - nema sansi da je to dobar prevodProblem je što oni nisu hrišćani nego ješe čije su preteče raspele Boga.
ako se poziva apostol na joila, a u starom zavetu priznajemo da je bilo i i dalje jeste, onda sta to znaci? to je maki zagovaranje licemerja, dvolicenje; ja kazem, ili - ili, jer kako i koje ima da prizovemo, gospodnje ili jahvino/?Nema se šta vratiti ako u NZ nije bilo.
| Joilo 2,32 | I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; |
WTT Joel 3:5 וְהָיָ֗ה כֹּ֧ל אֲשֶׁר־יִקְרָ֛א בְּשֵׁ֥ם יְהוָ֖ה יִמָּלֵ֑ט כִּ֠י בְּהַר־צִיּ֙וֹן וּבִירוּשָׁלִַ֜ם תִּֽהְיֶ֣ה
פְלֵיטָ֗ה כַּֽאֲשֶׁר֙ אָמַ֣ר יְהוָ֔ה וּבַ֙שְּׂרִידִ֔ים אֲשֶׁ֥ר יְהוָ֖ה קֹרֵֽא׃
zezas, pa oni iz vavilonskog ropstva nisu valjda pricali grcki?Nisi navela apsolutno ništa. Nula rukopisa NZ ima tetragramaton što znači da su apostoli citirali SZ gdje piše kyrios.