Imate li simpatiju na forumu?

Ja nisam ni počeo a život je digao ruke od mene, a ti ne kenjaj toliko
Bio neki strip u novinama o petlu koji nikako ne uspeva da poyebe nijednu kokošku.
I isto tako u jednoj epizodi stripa kao razmišlja "Sve je od početka trebalo promeniti".
I zamišlja on onda razbijanje i prženje jaja.:lol:

Baš si me podsetio na njega.

Inače ja da sam neprivlačan ženama, neuspešan u poslu, ja bih to stoički prihvatio kao što na primer jedan forumaš to prihvata.
Ne bih kukao...
Ima i gorih sudbina. Tipa da neko ostane invalid ili da boluje od mentalnih bolesti. Treba uživati u onome što nam je dato i koliko nam je dato...
Stoicizam je super filozofija.
Evo meme za tebe prijatelju.
Mnogo gotivim Kijanu Rivsa i njegov stoički pogled na svet i stoičku filozofiju uopšte.:cool:

kijanu rivs.png

Poslednja izmena:
Saznao sam da nije sama..

То те не спречава да мало и безазлено флертујеш са њом и на форуму, а и у ПП.

Ако то не жели, ставиће ти јасно и културно до знања. А ако је заинтересујеш, писаћете мало. Таман да вежбаш вештине које си учио овде на форуму, па да их после примениш и у стварном животу.

Ma ona je super samo je picajlza. Mene pitala imam li jahtu. Ja joj rekao :chush jahtu, imam mega jahtu.. A ona ce: a giga?
Ko bre, Selma ili ova što traži muža sa jahtom ili ponekom milijardom?Ni ovo a ni ono neće nikad dobiti, koja god da je.Zna se kako se takav luksuz zaslužuje, za to ima da se dobrano nažuljaju kolena...

Ko bre, Selma ili ova što traži muža sa jahtom ili ponekom milijardom?Ni ovo a ni ono neće nikad dobiti, koja god da je.Zna se kako se takav luksuz zaslužuje, za to ima da se dobrano nažuljaju kolena...
Ma ova sto bi da se uda. Ja popizdeo.. Poceo da lupam sakama o tastaturu, bacio telefon kroz prozor, izasao ta terasu i urlao: Ka taaaa, ka tad cu imati tera jahtu, ti ces mi doci a onda cu ja reci eeeee prc!

Ma ova sto bi da se uda. Ja popizdeo.. Poceo da lupam sakama o tastaturu, bacio telefon kroz prozor, izasao ta terasu i urlao: Ka taaaa, ka tad cu imati tera jahtu, ti ces mi doci a onda cu ja reci eeeee prc!

Back