- Poruka
- 82.009
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio neki strip u novinama o petlu koji nikako ne uspeva da poyebe nijednu kokošku.Ja nisam ni počeo a život je digao ruke od mene, a ti ne kenjaj toliko
Stalno je pisao slično pre. Ako se nešto promenilo na pozitivno svakako da podržavam.Kako tako spominješ forumaša koji čak ni ne učestvuje na temi, izmeni poruku
?ona što je mole da se ne naginje kroz prozor![]()
Hajde počeloNe se ložiti, nit znaš šta ko kako nit možeš pogoditi po pisanju na forumu.
Saznao sam da nije sama..Ma... daaaj.
Posalji joj na PP neku poruku.
Ako te sramota da pises,
A ti joj posalji dick pic.
Saznao sam da nije sama..
a što pišeš kao gost?
Ko vam se najviše dopada sa foruma?
Нећу да ти кажем Брадати!
п.с. Маст хев.
Ona bre plavuša Selma....
Ma ona je super samo je picajlza. Mene pitala imam li jahtu. Ja joj rekao :chush jahtu, imam mega jahtu.. A ona ce: a giga?Ona bre plavuša Selma....Zgodna je, nema tu diskusije.Meni lično je ipak simpatičnija "ova što traži" ali nikakako da nađe jer je možda suviše probirljiva, ili štajaznam...
![]()
Ko bre, Selma ili ova što traži muža sa jahtom ili ponekom milijardom?Ni ovo a ni ono neće nikad dobiti, koja god da je.Zna se kako se takav luksuz zaslužuje, za to ima da se dobrano nažuljaju kolena...Ma ona je super samo je picajlza. Mene pitala imam li jahtu. Ja joj rekao :chush jahtu, imam mega jahtu.. A ona ce: a giga?
Ma ova sto bi da se uda. Ja popizdeo.. Poceo da lupam sakama o tastaturu, bacio telefon kroz prozor, izasao ta terasu i urlao: Ka taaaa, ka tad cu imati tera jahtu, ti ces mi doci a onda cu ja reci eeeee prc!Ko bre, Selma ili ova što traži muža sa jahtom ili ponekom milijardom?Ni ovo a ni ono neće nikad dobiti, koja god da je.Zna se kako se takav luksuz zaslužuje, za to ima da se dobrano nažuljaju kolena...
Ma ova sto bi da se uda. Ja popizdeo.. Poceo da lupam sakama o tastaturu, bacio telefon kroz prozor, izasao ta terasu i urlao: Ka taaaa, ka tad cu imati tera jahtu, ti ces mi doci a onda cu ja reci eeeee prc!Ko bre, Selma ili ova što traži muža sa jahtom ili ponekom milijardom?Ni ovo a ni ono neće nikad dobiti, koja god da je.Zna se kako se takav luksuz zaslužuje, za to ima da se dobrano nažuljaju kolena...
Ma samo te je palila da te otkači, nije njoj do jahte...a realno, ni do udaje...Ma ova sto bi da se uda. Ja popizdeo.. Poceo da lupam sakama o tastaturu, bacio telefon kroz prozor, izasao ta terasu i urlao: Ka taaaa, ka tad cu imati tera jahtu, ti ces mi doci a onda cu ja reci eeeee prc!