Imate li simpatiju na forumu?

i naadam se draga moja paulice
da ce moji postovi ugledati svetlo dana :lol:

---------------

a sto tebe ova materija toliko tangira kad ti kao deklarisani gej nemas pravo da usvajas nijedno dete u srbiji jer tvoja kategorija ne potpada pod deo zakona koji vama to dozvoljava?

secam se tvoje kategorizacije i negiranja prava normalnih muskaraca spram transrodnih, gde si negirao pored hrpe iznetih dokaza na ono sto se desava u svetu bas sa malom decom i doslovno napisao, da samo ravnozemljasi kako si nazivao svakoga ciji stav nisi identifikovao sa svojim, mogu da triupuju da su mala deca interesna kategorija lgbt agende. a vreme je pokazalo upravo to jer su sa svojim agendom usli i u vrtice. i ovo nije off teme, vec itekako vazan momenat, jer svako da bi parazitirao na provociranju drugih, a ti to radis stalno, uvek valjda treba prvo da podje od sopstvenog identiteta koga postavlja kao jedin ispravan.

a da si citao temu znao bi da zlozi nije prva pocela pricu o obojenima i onima sa plavim ocima. jedini ko pravi distinkciju na dobre i lose si bas ti i kao sto sam napisao to radis na svakom mestu jer samo i jedino takve teme i posecujes. a to da neko staje na put nekom ameru ili strancu da usvoji srpsko dete je toliko infantilna i klinacka teza, da odgovara nivou tvog pisanja i provokacija kojima obasipas ovu temu.

valjda svaki zreo pojedinac ima pravo na stav u pogledu nekog javno znacajnog pitanja bilo to usvajanje dece, lgbt, ili zasto je eto opet jutros iscureo
amonijak. zato forumi i postoje, a ne da bi neko promovisao nasilno svoju agendu jer mu je to posao, a za svakoga ciji mu se stav ne svidja zahtevao da bude uklonjeni i udaljen. onda dobijas upravo ono sto govorim od pocetka, da niko od nas koji imaju nesaglasje po nekom pitanju koje se promovise, ne staje na put nekoj ideoloskoj zamisli vec ne sme da stane na put, a to su dragi kolega, dve stvari koje nemaju veze jedna sa drugom.

ako ti nesto nije jasno nadji moju staru temu filozofija fasizma na filozofiji pa ces razumeti neke stvari koje svako zdravo drustvo i drzava trebaju da poseduju ako zele da opstanu u moru izazova svake vrste, kao ovih levicarsko kvazi liberalnih, koje se nigde danas ne primaju uprkos divljackoj propagandi.
pa šta je sad ovo? što mi to sada šalješ kada nije za ljis? :)

a sto ne pustiset postove Kimika? :think:

aha.. :lol:zna se znaci ko pise iza kog gosta... kako slatko pada u vodu laz da me nije milance onako prostacki vredjao pisuci ko ja.. :lol:

nema veze sa tobom draga moja paulice... ove dve mogu samo da ti vodu nose .
Ja imam tu prednost da sam mod na LjiSu.
To ti je ono ako se sećaš pisanije Erazma Roterdamskog u Pohvali ludosti
E LjiS je luda namber 1 na Krsti. I nama je dozvoljeno što drugde nije z:mrgreen:

Мени је симпатија била Стрки, и онда је отишла са форума, и онај њен нож са аватара ми је забила у срце, а затим, ножем шарала лево-десно, попут самураја који мачем шара по свом трбуху, док сецка црева из којих испадају остаци доручка и јучерашње вечере.

Мени је симпатија била Стрки, и онда је отишла са форума, и :heart: онај њен нож са аватара ми је забила у срце, а затим, ножем шарала лево-десно, попут самураја који мачем шара по свом трбуху, док сецка црева из којих испадају остаци доручка и јучерашње вечере.
Znam, sećam se...
I ona je tebe hercovala kada god dođeš na LjiS
čak ! pomislila sam da niste u nekoj šemici

Znam, sećam se...
I ona je tebe hercovala kada god dođeš na LjiS
čak ! pomislila sam da niste u nekoj šemici

А...па играли смо карте и то.

Показала ми је одељак на Крстарици са игрицама.

https://igre.krstarica.com/

ŠAMPIONI

• 35.2K igranja
    73 prvih mesta
  • 577562ce7e3b7-bpfull.png

Strki
    5.26K igranja
    70 prvih mesta
  • 5979e93742a5a-bpfull.jpg

star

А...па играли смо карте и то.

Показала ми је одељак на Крстарици са игрицама.

https://igre.krstarica.com/

ŠAMPIONI

• 35.2K igranja
    73 prvih mesta
  • 577562ce7e3b7-bpfull.png

Strki
    5.26K igranja
    70 prvih mesta
  • 5979e93742a5a-bpfull.jpg

star
Koliko sam ukapirala, morala je nešto da reformiše ceo život. Tako da... sve su to razne etape.
Ali eto, ipak još dođeš kod nas :)

Back