Imam 29 i jos uvek sam nevin

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!

Tako je i meni bilo, samo sto se nisam bacio u veru zbog nedostatka *****, nego nisam nikad mogao ici zenama niz dlaku, nego sam se svadjao sa njim pa ne moze doci do seksa i nisam se nikad dao zajebavat. Moj savet ti je da ih pocnes jebat u mozak na fin nacin i ubrzo ces dobiti bar pusenje.

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!

Ništa ne brini matori. Samo ostavi slike i broj telefona, pravimo ti tinder, fejsbuk, insta, vk... Stavićemo u rubriku ''najviše cenim kod ljudi'' moral i iskrenost. Poznajem čoveka koji ume lepo sa fotošopom, pa ćemo i slike malo picnuti pre pravljenja profila. Znaš kakav ćeš da budeš, ma ima 100 poruka da dobiješ. Onda sve prepustimo tebi da praviš neku TOP 20 selekciju. Kad se to završi, pravo kod Andrije Miloševića na Pink, pa da vidimo koja će se devica za tebe zalepiti :mrgreen:

Shalom u nedelju?

Da li si potrazio devojku u svojoj verskoj zajednici?
U crkvi, sinagogi, dzamiji ili sta je vec u pitanju.

To sto si nevin u 29 moze da bude problem samo ako ga tako posmatras.
Ako ne vidis problem u tome nemoj da dozvolis da te okolina ubedi da to jeste problem jer nije.

Ja mogu da pričam samo u svoje ime, ne znam šta misle druge žene.
Znači, ja ovako to vidim...
Svet ide nekim svojim tokom. Svako treba po svojim merilima da živi svoj život. Meni nije rupa na nebu ako devojka nije nevina, to mi je više za neko vreme pre pola veka. Razmišljam sad, i znam samo jednu devojku za koju sumnjam da je nevina. Ona se boji da ode u radnju sama ili tako neke stvari... Nikad ni ne priča sa momcima. Eto, po tim merilima ona je poželjna. Ali eno, sedi kod kuće i gaji mačke...
Skrenula sam malo... Ali, traženje nevinosti je neravnopravno, jer kako on može da dokaže da je nevin, a ako traži, red je i da da isto. A to ocenjivanje karaktera pomoću gatanja u himen, meni liči na pregled konjskih zuba pre prodaje.
Jesam li objasnila ili ima još nedoumica? :ceka:

Huh ja tek sada vidim da si moderator. Jesili ti neki strtucnjak za sex? Zvucis tako. Nije rupa na nebu. Ali jeste negde drugde. Gadi mi se. Razumi. Negadi mise ona nego muskarci koji su bili snjom. Shalom.

Huh ja tek sada vidim da si moderator. Jesili ti neki strtucnjak za sex? Zvucis tako. Nije rupa na nebu. Ali jeste negde drugde. Gadi mi se. Razumi. Negadi mise ona nego muskarci koji su bili snjom. Shalom.

Ma nisam stručnjak, ja sam ovde slučajno.
Razumem, sve ja razumem, ali ne valja ti to. Opet ako si tako rešio, onda je tako za tebe najbolje.
Neka Bog bude sa tobom, dete.

Prvi ces da je poljubis skines i mazis :lol: Direktvno iz fabrike iz mashine do prvog muskarca upakovane nikad :per: RL nevinu nikad neces naci :aha: koja bash nikada nije koristila ribicu u sexualne svrhe :malav:

Pa mozda i ti nemozes dz nadjes nevinu. Sto neozenis neku JS? Zastupas njihove stavove na religiji. Ubi nas tamo njihovom propagandom. A ovde orgijas. A kako to kad neko mora da bude prvi. Znacj mozes i moze. Znaci da mogu. Shalom. AMIN.

- - - - - - - - - -

Ma nisam stručnjak, ja sam ovde slučajno.
Razumem, sve ja razumem, ali ne valja ti to. Opet ako si tako rešio, onda je tako za tebe najbolje.
Neka Bog bude sa tobom, dete.

A kolko imas godina ako sam ja dete a 29?

Ja sam od nizdrža skinuo mrak u 21. godini života.... a onda sam se navrzao kao svinja na masan džak i radio sam to često... Kad je došla prava bilo mi je žao što mi nije prvi put bio sa njom.

Pa mozda i ti nemozes dz nadjes nevinu. Sto neozenis neku JS? Zastupas njihove stavove na religiji. Ubi nas tamo njihovom propagandom. A ovde orgijas. A kako to kad neko mora da bude prvi. Znacj mozes i moze. Znaci da mogu. Shalom. AMIN.

- - - - - - - - - -

A kolko imas godina ako sam ja dete a 29?

Znaš prijatelju, ako samo tražiš one netaknute završićeš kao jadnik Drakula, umrećeš od žeđi :mrgreen:

Nisu ti rekli...na Krsti su svi nevini, to je tajno društvo nevinosti...uspostavlja se novi poredak, gde će svi biti nevini do 30, tako da imas jos godinu, opušteno...Nevinost postaje vrlina i tražena osobina...Shalom, amin...

Mozda i hocu :mrgreen: Prvi se postaje u osnovnoj skoli :lol: ili dok je ona mlada Teen :aha: Ti zelis od 40 nevinu ? :rotf:

Kada zelim da se ozenim, ozenicu svoju GF <3 Ona ne trazi to stoga mogu da je :per: bez braka :smeker:

- - - - - - - - - -

I nije nevina :tajna: i Volim je sto nije Nevina i tako je iskusna :zper: :zaljubljena:

Da si glup i ružan nešto bi ti napisao. Ovako, kad si "pametan i baš zgodan" ko te ebe, snađi se druže.

Merhaba! :cool:

Mozda i hocu :mrgreen: Prvi se postaje u osnovnoj skoli :lol: ili dok je ona mlada Teen :aha: Ti zelis od 40 nevinu ? :rotf:

Kada zelim da se ozenim, ozenicu svoju GF <3 Ona ne trazi to stoga mogu da je :per: bez braka :smeker:

- - - - - - - - - -

I nije nevina :tajna: i Volim je sto nije Nevina i tako je iskusna :zper: :zaljubljena:

Jehovin svedok a ovako ne moralan! Ne trazim od 40 ne go neku mladju od mene ili mojih godina! Kako su te primili kad si tako ne moralan?! Shalom! Amin!

- - - - - - - - - -

Da si glup i ružan nešto bi ti napisao. Ovako, kad si "pametan i baš zgodan" ko te ebe, snađi se druže.

Merhaba! :cool:

Jesam glup i ruzan! Lazem da sam lep i pametan! Kazi!

- - - - - - - - - -

Ti I'm onda pevaj stojeci, em nisi sam a I zaradices koju kintu:super:
Za obnovu crkve, naravno:heart2:

Sta da im pevam?! Daj neki link sa youtubeta! Ali nemogu da im pevam recimo na splavu kad neidem tamo!

Back